29454
N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
#1355 Minekután az írásbeli nagyban befolyásolja a dolgokat, ha az nem lett elcseszve, és a szóbelin kuka vagy, akkor is átlagolás alapján megvan a kettes. Ha mondjuk négyes / ötös lett az írásbeli! ha rosszabb, akkor azért teperni kell, a fontosabb évszámok (a legjelentősebb magyar csaták évszámai), meg személyek (szintúgy nagy volumenű emberekről van szó), de ha megvan az szerintem simán kettes! -
#1354 nem mert így volt hogy a tanár mondta hogy kristály
a gyereknek meg kellett rá mondani 1 összetett szót
pl kristálytiszta :DD
szal így. -
#1353 nem sok az egy 2-esért ? :D -
#1352 Mondjuk nemtudom lehet csak nekem hülye a felfogásom, de az elmult 100 év történelmét illik IQ ból ismerni 2 es 3 as szinten... -
#1351 nyelvtanból havernak kellett mondani 10 összetett szót és meg volt a 2 es :D -
#1350 Ohó, az még a lightosabb része a dolgoknak (szerintem). De a "zűrös száz év" (gy.k.: XX. század) na az a nagyon meleg téma! VH-k, forradalom, kiegyezés, kavarások, ki, kit árult el, hogy alakult a politika, meg az ilyenek, az ott elég tömény! :-) Ebből meg elég soknak köze nincs a térképhez, de jó, ha tudod! Persze, ha nem elég a kettes! :-) -
#1349 Jézusom, mit fogtok csinálni majd a főiskolán? Mikor mondjuik majd szigorlatoztok, ha az éretségitől ennyire paráztok? -
Takezó #1348 szvsz egy évszám és néhány kamu mellékdolog... anynit remélem kihozok, bár nyelvtanból tuti az egyes -
#1347 kb 2 es szintűt :D
-
#1346 Egyébként a ketteshez mennyit kell tudni?Tudom, ez tanártól függ, de úgy kb.? -
Puntigamer #1345 hm..
nálunk infozik egy két ember...
én se tok semmit :)
tiszta gáááz
most tanulgatom a törit, az első 10et még úgy nagyjából...
de akkor is ott van IV.Béla,II András meg ilyenek, azokat sem vágom annyira, hogy mi a szart csináltak :)
de térképpel meg mindennel csak kihozok má egy kettest... -
#1344 Nálunk igen! Elég buta a rendszer, de ez van! Első nap tíz ember megy be, ebből 5 informatikából ír egy 40 perces dolgozatot, majd megy haza! A maradék öt, akik élből elkezdik 8:40-8:50 fele a tényleges szóbelit. Akik hazamentek, azokat másnap várják! Valahogy így van, de az tuti, hogy aki infózik, annak aznap nincs szóbeli! -
#1343 Miért, lehet olyan is, hogy valaki nem egy nap felel le mindenből? -
#1342 Nekem ilyen szempontból "szerencsém" van. A mélyen humán beállítottságomnak köszönhetően a szóbeli tantárgyak mindegyikénél erős sanszt látok a jó jegyre. Talán az angol, ami nem lesz hármasnál jobb, de annyi baj legyen!
Ja, Én 8:40-kor megyek, második vagyok! Egy nap alatt letolom az egészet! :-) Aztán már csak "A" papírért kell bemásznom! :-) -
Takezó #1341 hmmm, hát őszinténszólva alig valamit, hiába tanulok... de furcsa, hogy csomó osztálytársam rendesen tud is :) -
#1340 deÖ :) -
#1339 Magyar jegyet a irásbeli, és szobeli irodalom-nyelvtanbol veszik ki, nemö? -
#1338 Tök vices, hogy annyira ki vagyok, hogy tanulni se tudok. :-) -
#1337 nemsokat, tanulni kéne valamit... -
#1336 MMM őszinte legyek most ugyérzem, hogy nemtudok semmit.
De ha ottleszek a vizsgán kihúzom a tételt és elkezdem íni a vázlatot mindenről eszembe fog jutni annyi, hogy egy 2es 3 as-t kihozzak belőle.
Legalábbis remélem. -
#1335 Hadd kérdezzek valamit.
Ti tudtok valamit? Szal nem az a kérdésem, hogy tanultatok-e, hanem hogy tudjtok a dolgokat? -
#1334 én holnap 12:30 -
Puntigamer #1333 bakker, én holnap megyek 11-re :(
tiszta gááááááz...
parok mint atom... -
Takezó #1332 vazzeg én ma meg tanulás helyett dolgozom :S
-
#1331 Bade lehet hogy már bent van. -
#1330 Kár volt felkelni. :-(
Olyan öklendezés és hascsikarás fogott el, hogy majdnem kikészültem. Itt az ideje elkezdeni angolt tanulni. -
#1329 GG mindenkinek akkor holnap megy -
#1328 nyelvtan azt 3 óra...
émmeg holnap megyek -
#1327 Nekem nagyobb, mert angol meg magyar.
Bazz az a köcsög angol... -
Takezó #1326 én se állok túl jól :( törit viszonylag, irodalomból néhányat, de nyelvtan meg hittan... ehh -
#1325 thx...ma vettem végig az irodalmat... 2 napom van összes törire meg nyelvtanra... -
Takezó #1324 hmmm, azthiszem már értem :S hát neked is akkor sok sikert... -
#1323 olvass vissza... -
Takezó #1322 miért nagy nektek a tét? -
#1321 nekünk nagy a tét, vazzegh ! -
Takezó #1320 mennyi időd van még... de jó neked :) -
#1319 Nálunk, ha jól tudom, van -
#1318 Én az utolsók között leszek, jövő hét utáni hétfőn, de már most parázok(én se tanultam még sokat) -
#1317 És akiknek hétközben lesz....ott nem tudjátok, hogy van-e szombaton is? Nagyon fontos lenne. Előre is köszi. -
#1316 méksokára, csütörtök :)