29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• OptimusPrime
    Minekután az írásbeli nagyban befolyásolja a dolgokat, ha az nem lett elcseszve, és a szóbelin kuka vagy, akkor is átlagolás alapján megvan a kettes. Ha mondjuk négyes / ötös lett az írásbeli! ha rosszabb, akkor azért teperni kell, a fontosabb évszámok (a legjelentősebb magyar csaták évszámai), meg személyek (szintúgy nagy volumenű emberekről van szó), de ha megvan az szerintem simán kettes!
  • The Garrett
    nem mert így volt hogy a tanár mondta hogy kristály
    a gyereknek meg kellett rá mondani 1 összetett szót
    pl kristálytiszta :DD

szal így.
  • ÁjjLe BoBBi
    nem sok az egy 2-esért ? :D
  • The Garrett
    Mondjuk nemtudom lehet csak nekem hülye a felfogásom, de az elmult 100 év történelmét illik IQ ból ismerni 2 es 3 as szinten...
  • The Garrett
    nyelvtanból havernak kellett mondani 10 összetett szót és meg volt a 2 es :D
  • OptimusPrime
    Ohó, az még a lightosabb része a dolgoknak (szerintem). De a "zűrös száz év" (gy.k.: XX. század) na az a nagyon meleg téma! VH-k, forradalom, kiegyezés, kavarások, ki, kit árult el, hogy alakult a politika, meg az ilyenek, az ott elég tömény! :-) Ebből meg elég soknak köze nincs a térképhez, de jó, ha tudod! Persze, ha nem elég a kettes! :-)
  • Csacsi
    Jézusom, mit fogtok csinálni majd a főiskolán? Mikor mondjuik majd szigorlatoztok, ha az éretségitől ennyire paráztok?
  • Takezó
    szvsz egy évszám és néhány kamu mellékdolog... anynit remélem kihozok, bár nyelvtanból tuti az egyes
  • The Garrett
    kb 2 es szintűt :D

• EOX
    Egyébként a ketteshez mennyit kell tudni?Tudom, ez tanártól függ, de úgy kb.?
  • Puntigamer
    hm..
    nálunk infozik egy két ember...
    én se tok semmit :)
    tiszta gáááz
    most tanulgatom a törit, az első 10et még úgy nagyjából...
    de akkor is ott van IV.Béla,II András meg ilyenek, azokat sem vágom annyira, hogy mi a szart csináltak :)
    de térképpel meg mindennel csak kihozok má egy kettest...
  • OptimusPrime
    Nálunk igen! Elég buta a rendszer, de ez van! Első nap tíz ember megy be, ebből 5 informatikából ír egy 40 perces dolgozatot, majd megy haza! A maradék öt, akik élből elkezdik 8:40-8:50 fele a tényleges szóbelit. Akik hazamentek, azokat másnap várják! Valahogy így van, de az tuti, hogy aki infózik, annak aznap nincs szóbeli!
  • EOX
    Miért, lehet olyan is, hogy valaki nem egy nap felel le mindenből?
  • OptimusPrime
    Nekem ilyen szempontból "szerencsém" van. A mélyen humán beállítottságomnak köszönhetően a szóbeli tantárgyak mindegyikénél erős sanszt látok a jó jegyre. Talán az angol, ami nem lesz hármasnál jobb, de annyi baj legyen!

Ja, Én 8:40-kor megyek, második vagyok! Egy nap alatt letolom az egészet! :-) Aztán már csak "A" papírért kell bemásznom! :-)
  • Takezó
    hmmm, hát őszinténszólva alig valamit, hiába tanulok... de furcsa, hogy csomó osztálytársam rendesen tud is :)
  • The Garrett
    deÖ :)
  • Pyx #1339
    Magyar jegyet a irásbeli, és szobeli irodalom-nyelvtanbol veszik ki, nemö?
  • Bandew
    Tök vices, hogy annyira ki vagyok, hogy tanulni se tudok. :-)
  • Pyx #1337
    nemsokat, tanulni kéne valamit...
  • The Garrett
    MMM őszinte legyek most ugyérzem, hogy nemtudok semmit.

De ha ottleszek a vizsgán kihúzom a tételt és elkezdem íni a vázlatot mindenről eszembe fog jutni annyi, hogy egy 2es 3 as-t kihozzak belőle.

Legalábbis remélem.
  • Bandew
    Hadd kérdezzek valamit.
    Ti tudtok valamit? Szal nem az a kérdésem, hogy tanultatok-e, hanem hogy tudjtok a dolgokat?
  • The Garrett
    én holnap 12:30
  • Puntigamer
    bakker, én holnap megyek 11-re :(
    tiszta gááááááz...
    parok mint atom...
  • Takezó
    vazzeg én ma meg tanulás helyett dolgozom :S
  • Punkerwork
    Bade lehet hogy már bent van.
  • Bandew
    Kár volt felkelni. :-(
    Olyan öklendezés és hascsikarás fogott el, hogy majdnem kikészültem. Itt az ideje elkezdeni angolt tanulni.
  • The Garrett
    GG mindenkinek akkor holnap megy
  • glillu
    nyelvtan azt 3 óra...
    émmeg holnap megyek
  • Bandew
    Nekem nagyobb, mert angol meg magyar.
    Bazz az a köcsög angol...
  • Takezó
    én se állok túl jól :( törit viszonylag, irodalomból néhányat, de nyelvtan meg hittan... ehh
  • PResident Evil
    thx...ma vettem végig az irodalmat... 2 napom van összes törire meg nyelvtanra...
  • Takezó
    hmmm, azthiszem már értem :S hát neked is akkor sok sikert...
  • PResident Evil
    olvass vissza...
  • Takezó
    miért nagy nektek a tét?
  • PResident Evil
    nekünk nagy a tét, vazzegh !
  • Takezó
    mennyi időd van még... de jó neked :)
  • EOX
    Nálunk, ha jól tudom, van
  • EOX
    Én az utolsók között leszek, jövő hét utáni hétfőn, de már most parázok(én se tanultam még sokat)
  • Csacsi
    És akiknek hétközben lesz....ott nem tudjátok, hogy van-e szombaton is? Nagyon fontos lenne. Előre is köszi.
  • Pyx #1316
    méksokára, csütörtök :)