29454
N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
#1395 Komolyan tököm kivan már ezzel az egész cécóval na meg nálunk nem igazán az száít amit tudsz! -
Puntigamer #1394 :)
én nem tudok templomba menni előtte...
inkább este imádkozok egyet :) -
#1393 Gondolj a "Holnaputánra"! Where will you be? :-)
Én már azt mondom: Valahogy majd csak lesz, most már mindegy! ha izgulok, akkor mi változik? Jobb tételt nem húzok! :-) Elmegyek még reggel az Úr házába, dobok két imát az Ég felé, aztán jöjjön, aminek jönnie kell! :-) -
#1392 LOLer :-DD
Ez sem rossz meglátás!
Elárulom, szereztél pár kellemesen vidám percet ezzel a véleménnyel! :-) -
Puntigamer #1391 hehe,
faxom, mindenki túlvan rajta má lassan :)
én meg itt parázok a holnapon :)
tiszta hullámvölgy, egyszer szinte nem is érdekel, másszor, beszarok úgy félek :) -
#1390 Milyen jó vélemény! :-) Azért négy évet csak lehúztál (ezek szerint...), nem igaz? -
#1389 makker :P -
#1388 én is letudtam,úgyhogy most buli lesz! -
#1387 Én a zrínyi ilonába járok :DD és 1 rakás lóf---- :D minden hülyegyerekvégignyomja :) -
Puntigamer #1386 hehe
én a Jedlik Ányosba járok, az kemény...
-
Takezó #1385 Budapest Fasori Evangélikus Gimnázium (a hősök terénél...)
legszarabb suli a városban!!! -
#1384 [most lebukott] :D -
Puntigamer #1383 nyald meg :)
vissza fogod te még sírni ezt a kort :)
amikor száradó fasszal fogsz feküdni az ágyon, mi meg húzzok a jobbnál jobb nőket :) -
#1382 ketseg -
#1381 ebbol a topigbol kiderul kik a 18 eves kispotsok -
#1380 :-D -
#1379 ehh... hol van mék ogtóber!!!!!!!!444444444 :) -
#1378 -
#1377 Hittan? Pannonhalmára jársz, vagy mi? :-) Történelemből nagyon szerencsétlennek kell lennem, hogy ne tudjak megszólalni (vagy húzok inkább egy másik tételt...). Irodalomnál az életúttal gondban lehetek, de ha elém tesznek egy verset azt egy perc alatt leelemzem. A nyelvtan meg talán a ragokon, toldalékokon múlhat, bár erről elképzelésem sincs, hogy miként is fog alkulni. -
#1376 HAGGYATOK :D -
#1375 matek 5
irodalom 5
nyelvtan 5
történelem 5
szalmai gyakorlat 5
szakmai elmélet 1
:D -
#1374 Ja, akkor sejtem. Pedig hát az elméletet is tudni kell, főleg gyakorlatban! -
#1373 mer nemvaot belöle irásbeli :) -
#1372 Számtek? MÉT?!?!?!?!?! -
#1371 áz! összesitésben én is csak töriböl, mek számtekböl kaphatok etyest(nem, nyelvtanbol nem :D), szalé törit kéne tanulni... -
Puntigamer #1370 nekem irodalom 2, nyelvtan3, matek2,angol4,német3
szal nem mondhatni hogy jó tanuló lennék, év végén kettesem volt töriből, magyarból...
a matekot elbasztam érettségin... -
Takezó #1369 de ha belegondolok... igenis húzhatok olyan tételt, amiről lövésem sincs. Történelemből mondjuk szűkítem az ilyenek körét, de ott van még a hittan. Nyelvtan+irodalomból legfeljebb 2-es lehetek (4,4,1,1) :D -
#1368 Igen, tényleg valami címeres ökörnek kell lenni ahhoz, hogy az érettségin ne menjen át valaki! :-) Szóval ez tényleg bíztató! :-) Lehet is remélni, hogy nem pont valamelyikünk lesz az, aki beesik ebbe a körbe! :-) -
Takezó #1367 Hát nem tudom, az irodalom-nyelvtan 4, 4 lett, szal azokból megvan a 2-es :) De töri... ehh... végülis ha idáig senkit nem húztak meg a két másik osztályból :) Egyébként azt hallottam, hogy ritka az olyan hülye, akit meghúznak érettségin :)
-
#1366 Én is holnap megyek, Én így nyugtatom magam! :-)
Megint csak azt tudom mondani, hogy ez nem rossz, csak lehet, hogy mondjuk holnap az elnöknek nem lesz kedve kimenni! :-) Na, jó abbahagyom, nehogy már idegrohamot kapjatok! :-)
Én már csak abban bízom, hogy nem volt fölösleges négy éven keresztül bejárni, és ha úgy lesz, ahogy most gondolom, akkor ennek meg is lesz az eredménye! I hope... -
Puntigamer #1365 hehe
az cumaaa
jaja, de OptimusPrime, ne paráztass minket mégjobban :)
mellesleg most a sulimban hívott az egyik évfolyamtársam, és mondta hogy amikor kiment az elnök tanárok súgtak mint atom... -
#1364 Láttam olyan tételt, amiben csak évszámok voltak. Őskortól napjainkig vegyítve! :-) 50 oldalon. Akkor mondtam, hogy köszönöm, de ezt így ne! :-) -
#1363 Ez is egy felfogás, azért ne általánosítsunk!
Mert hogy egy ilyet nem tudni és megkapni érte mégis a kettest egyrészt a tanító szaktanártól de nagyban az érettségi elnöktől függ! Szóval rossz megoldás lenne erre építeni, azért ilyesmiket nem árt tudni. -
#1362 Nekem az évszámokkal van nagy gondom. :-( -
#1361 szerintem közvetlenül előtte már ne tanulj, mert akkor rááll az agyad arra a témára, és ha mást húzol, nagyon nehéz átállni szvsz -
Puntigamer #1360 na a gazdasági világválság még csak csak, meg a nyú jórko tőzsde krack :o)
azok még úgy nagyjából mennek... meg talán még a vil. háborúk is...
de basszus, volt olyan 4 évvel ezelőtt, bátyám oszt társa...
nem tudta ki volt Hitler, és átengedték :)
akkor mi mit parunk? :)
térkéépel biztos összehozunk valami szart...
én ma már nem is tanulok sokat, úgyse marad meg bennem még 1x átolvasok mindent... meg majd reggel a suliban azt kész...
-
#1359 ami eleg egy 2-3 as szinthez. -
#1358 soka nem is tudnának. Énse aztmondom hogy betéve tudj mindent róla, hanem csak nagy általánosságban, hogy mi miért történt... -
#1357 Meglehet, illene. Csak nem biztos, hogy mindenki oda-vissza vágja a gazdasági világválság okait, kimenetelét, megoldását, a VH-k menetét személyekre / országokra / évszámokra lebontva, Trianon, Szuezi-válság, '56, stb., stb., stb.,
Szerintem ezekről sokan nem is tudnának beszélni, bár egy kettes szinten talán, hát de a fene se tudja, szóval ezt is embere válogatja, nem igaz? -
#1356 hagyámá asse tom mik az összetett szavak :DD
najó csak vicc