Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Van még valaki itt a fórumon aki társadalomismeretbõl vizsgázik? Érdekelne hogyan oszlanak meg a pontok. Azt már tudom hogy a projektmunkám megvédése 20 pont, viszont a tétekre nem tudom hány pontot kaphatok. Ha vki tudja pls. írja ide. Köszi 😉
majd a könyvet megnézed hogy mikor írta, hol, hány versszak, vannak benne metaforák, nominális stílus, témamegjelölõ cím, sok írásjelet használ
így már kb 20 pont😄
Most számolom, ha töribõl is csak 7 pontot szedek össze akkor is megvan a 4es.
Jó vagyok mi? xD xD még szerencse h 'jók'-nem az én mércémmel - lettek az írásbeliim.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A digitális képek tárolása, képformátumok, és azok jellemzõi. A színek kódolása. Pixel, felbontás, színmélység.
Az állományok típusai, tulajdonságai, fizikai tárolásának szervezése. Társítás. Elérési útvonal.
Elektronikus levelezés, levelek kezelése (gyakorlati példa magyar nyelvû webes felületen)
A távoli on-line adatbázisok használata. Keresés az adatbázis adatai között.
Egy böngészõ program használatával kapcsolatos fogalmak (gyakorlati példa)
Különbözõ típusú dokumentumok ismerete, felhasználása a tájékozódásban, illetve az ismeretszerzésben
szükségem lenne infó középszintû tételekre!
Esetleg ha valaki tudna segíteni.
Ide be lehet írni hogy miket keresek?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
amugy ha nem megy a nyelvtan rész akkor az 50 pontból ugrott pár, ennyi...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
wtf?
Pszt.
nekem biosz kémia számít csak
nyelvtan: Szintagmatikus szerkezetek a mondatban
töri: Európai Unió
elsõ kettõ nem vészes, úgy kellett leállítani, törihez meg kaptam két és fél oldal forrást, szal minden könyv nélkül tök nyugodtan sorrendbe raktam ami le volt írva oszt kész. még bokrosról is beszélgettünk.
Pszt.
a kérdés csak az h vajon ebben a nyamvadt suliban is kapunk-e?
meg az h mi is kapunk-e nyelvtan feladatlapot...mert nálunk errõl nem esett szó...nem mintha magyarból mindigis olyan jól tájékoztattak volna minket...I mean no konzultáció meg h ne érveljünk mert nem tudunk, jah de összehasonlítani se tudunk szal írjunk elemzést, mert õ azt mondja. kösszeee
magyar petõfi apostol
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
nálunk meg mondták h.töri atlaszt értelmes fejjel tessék forgatni felkészülési idõ alatt,az már 6 pont😄!
holnap érettségizek, úgyhogy gondoltam ma elõveszem és megnézem mik a magyar tételek és ehhez a kortárs szarhoz ezek voltak írva példának: parti nagy lajos: a test anyaga, lázár ervin: gyere haza, mikkamakka!, kornis mihály: csillebérci napló stb
na én ezeket egyáltalán nem olvastam.
jó, persze, 5% hogy ezt húzom, de akkor is errõl tényleg nem tudnék még bullshitet se tolni
igazából most már csak azért izgulok, hogy ne bukjak meg magyaron, a pontjaim már nagyjából megvannak egyetemre (60 pont fizika szóbelibõl kb 20 kell, hogy nyugodt legyek, de persze ennél több lesz), de ha ezen a szaron bukom el az nagyon idegesítõ lenne
Spread De Love!
Hogyan nevezi magát irodalomtanárnak, aki nem ismeri a mûveket?
Umberto Eco: A rózsa neve
lett volna a választásom ennél a tételnél anno. De csak azért, mert ez volt benne a kidolgozott érettségis könyvben. Persze nem olvastam Eco-t, de biztos elájult volna a tanár a választásomtól, elég jelentõs mû.
You\'ll never walk alone!
ez nagyjából midnegyikre igaz😄
- babits mihány életérõl, haláláról (el fogom olvasni az életét, ja)
- csokonai vitéz mihály szentimentalista költészete
- az avantgarde mûvészi látásmód kassák lajos költészetében, képein (mi az az avantgarde, kassákot költészetével se találkoztam még)
- egy szabadon választott alkotás ismertetése (én ilyet nem olvastam, amit a tanár is ismer)
- interkulturális megközelítések és regionális kultúrán belül- radnóti (itt meg a tétel címével is bajok vannak)
szóval aki meg tudja mondani, hogy ha azt húzom, hogy szabadon válaszott alkotás (HP-t nem engedi a tanár), akkor mi a faszt mondjak, azt megköszönném 😊
Spread De Love!