Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi csak a verset kaptuk meg aztán csókolom.. :S
tudom a himnuszt. meg a szeptember végén-t. <#gonosz1>#gonosz1>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
országosan top20 körül lehet most, de züllik rendesen 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Társadalomismeret szóbelim meglepõen jó lett, akár hibátlan is lehet.
Irodalomból Berzsenyit húztam, sokat beszéltem róla, ez is jól sikerült. Nyelvtannal hadilábon álltam, amiatt tuti lesz pár pont levonásom.
Történelem az emelt szinten volt (81%), német elõrehozott 88%), matekból ugye meg nem kellett szóbeliznem (90%) ×D
Ja, és ne féljetek az érettségitõl, segítõkészek a tanárok, csupa jó tapasztalatom volt velük. 😉
magyar: madách - az ember tragédiája ( volt könyv, minden ceruzával bele volt írva😄 )
nyelvtan: szöveg szerkezeti felépítése ( valami kossuth szónoklat elemzése)
töri: magyarország a 2. világháborúban
Szerintem 1-2 pontot vonnak le magyarból és töribõl max.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
még az alany/állítmány/tárgyas cucc megy, viszont a többi az nagyon nem
Ti mentek múzeumok éjszakájára?
De igazad van, pontatlanul fogalmaztam.
#26122: értem én, de azért egy minimális valamit csak össze tudsz hozni abból, ami rádragadt nyelvtanórákon (a koszon kívül 😊).
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Most jöttem rá,hogy eddig a legegyszerûbb tételeket tanultam,és a nehezebbek közül egyet sem vágok😄
Egyébként lehet hülyeséget írtam, mert nem értem teljesen a kérdést. Egy jegynek számít, amit produkálsz, a kettõre együtt kapsz összesen legfeljebb 100 pontot.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Szóval a lényeg, hogy újat húzni nem szabad, csak akkor, ha mondják. Ne hisztizz, mert azt senki nem szereti. Mosolyogj végig kedvesen, azt szeretik 😊
Ha évekig kitûnõ voltál, akkor elvileg nem lehet gond.
És igen, ha megvan az alsó határ, akkor szerintem békén hagynak...
Az külön jegynek számít, vagy összefügg valahogy a irodalommal?
Nem igazán értem am ezt a feleltetési módszert, pl ha beszélek 5 percig aztán abbahagyom, de megvan a 10 % akkor nem húzatnak új tételt ugye???
Már piálni akarok nem tanulni...:'(
nyelvtan : egyszerû mondat felépítése mondat elemzés: a definiciókig jól ment az elemzést nemtudtam annyira😄)
töri:A magyar gazdaság a dualizmus korában. ez perfekt volt
nyelvtan:érvelési típusok,érvelés szerkezete,stb.
töri angolul:magyarország belépése a 2. vh-ba
nemvolt ez gáz pedig magyarból 10 tételt nemtanultam meg,pont oat huztam amit tudok de sajna elfelejtettem XD de nembaj ment nagyjából.nyelvtan zsír volt.. töri meg ..háát voltak kisebb bakik XD fõleg h át se néztem ezt a tételt de az atlasz segített😊<#eljen>#eljen>
Jah am nálam van az 1ik osztálytársam Tótékos tz-je...érettségi után begépelem nektek a legjobb részeket, induljon viccesen a nyár, anyum majd' megfulladt amikor odaadtam neki h olvassa el, és a srác még anno berágott rám amikor közöltem vele h olyan, mint Joey. xD xD