Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
"és ott volt a könyv, hogy kidolgozhatsd"

A könyv valatt az Atlaszra gondolsz ugye?

Kekkszike: Nem feltétlenül. Az atlaszban benne van szinte minden évszám... ahhoz NAGYON retardáltnak kell lenni, hogy valaki ne tudjon legalább 2esre elmondani a használatával egy tételt 😊

Már leírtam itt tavaly, hogy én a föcit szívtam meg, mert a Földtörténetet húztam ki, és történetesen ez volt az egyetlen olyan tétel, amibe bele se néztem... Atlaszból elmondtam 3 asra 😄

Szóval no para!

Pyx
elárulod mi lesz a 3. tétel?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ÁjjLe BoBBi
na én ma kezdek tanulni. irodalomra csak a 3. cimre keszulok. gl all! remelem sikerul

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

KeKKSZike
Hát akkor csak hatalmas mákod volt!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

kiserik
Úgy, hogy csak egy vázlaton futottunk végig, és ott volt a könyv, hogy kidolgozhatsd. Nem sokra emlékeztem belõle, de azért valami rémlett. Az elnök kiment kávézni, a töritanárral meg jó viszonyom volt. (rajta kívül még össz. vagy 2 tanárral a suliban, a többiek utáltak)

KeKKSZike
Nem is vettétek? Akkor hogy feleltél le belõle 4esre? 😮

kiserik
Ezzel én is így voltam. Töribõl kihúztam 56-ot. Persze, hogy el sem jutottunk odáig az anyagban😞
Az eredményem 4-es lett, de hogy mire, azt nem tudom😊))

KeKKSZike
Olyan jó, hogy Neked szerencséd volt... Az a baj, hogy én nem szoktam szerencsés lenni és az tuti, hogy kihúzom a legszarabb tételeket! Mert milyenek lettek az eredményeid?

kiserik
Nekem is az volt (magyar-töri) és nagyon jó volt. Másik osztálynak meg mat-fiz, és azok úgy szoptak, mint a torkos borz. Csak tapasztalatot osztottam meg.
És bármi legyen is, ha fél vki érettségin akkor bizony keményen rosszabbul teljesíthet, mint általában.

oryon
Sok sikert minden 2004-ben érettségizõnek!

Ha valaki már túl van rajta akkor örüljön.
Én tavaly érettségiztem és sajátos módon "tanultam" rá...persze marha nagy mázliaim voltak.
Még a mai napig sem értem az eredményimet, a "tanuláshoz" mérten 😊))))))
-Nem olyan alacsony, hanem ahhoz képest magas 😊

Azok a régi szép idõk...

Oryon

glillu
nekem is kellenek a pontok és csaak az ötös jó....ezé parázok

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

glillu
hát énis...

KeKKSZike
Hát igen... A matek tanár nem hiszem, hogy olyan sokat ért a magyar-törihez! Azt azért lehet mondani, hogy megszívtam!

LSL
Kész eddig bírtam gép nélkül. Péntek óta felé se néztem csak hétfõre tanultam. Ha nem kellene annyira a pont egyálltalán nem paráznék, csakhát nem akarok itthon maradni. Mi a tippetek a magyar írásbeli tételekre?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

glillu
apukám matektanár, és szokták hivni õt is érettségielnöknek. nah nála az van, h megnézi a matekokat, aztán a feleleteknél meg em szól bele magyar meg töribe mert valósznûleg a magyartanárok többet értenek hozzá. És nem akarja lerontani a jegyet...
szal ma monta ofink, h nem elég h magyar szakos az öreg, hanem még szõrszálhasogató is, fõleg az irásbelin....

Punker
én nem is láttam az elnököt bent mert én voltam az elsõ 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

GregSB
Azta de gyorsan telik a zidõ. 1 éve én is itt paráztam az érettségin ebben a topikban... mintha csak tegnap lett volna *sóhajt* 😄

The Garrett
jah 4nap: holnap szerendád => kiesik.
Pénteken valószínûleg józanodok =>kiesik
Szombat ballagás => kiesik 😊
Vasárnap józanodok => kiesik 😄
Szal ma még tanulhatnék, de semmit kedvem 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ÁjjLe BoBBi
akkor te kabbe 😊

KeKKSZike
Hát azért hidd el, hogy nem jó az, ha töri-magyar szakos elnököm van! A matek tanár lehet, hogy olyan hülye, hogy nem is tud belekérdezni, mert foggalma sincs az egészrõl! 😊 De egy töri-magyar szakos tanár azért ért valamit a törihez és a magyarhoz! 😊

nekünk kémia szakos elnökünk lesz 😛P

-the invisible-

kiserik
Nem. Én annó összesen 2 órát tanultam, azt is szóbeli elõtti napon. Mondjuk az már kevés, de nem kell félni, Fõleg az írásbelitõl. Nagyon hülyeségeket kell írni, hogy megbuktassanak.
És hétfõig még van 4 nap + 4 éjszaka(nagyon fontos, majd rájösztök fõsulin, egyetemen).

ÁjjLe BoBBi
akkor sem ha a hétfõi irásbelire még egy szót sem tanultam ?

kiserik
Nme tudom mit görcsöltök azon, hogy magyar-töri szakos lesz az elnök. Ennek sok elõnye van. Ismeri az anyagot, így nem fog hülyeséget kérdezni. Általában nemis kérdez nehezet.
Ha matek szakos lenne: nem ismerné pontosan az anyagot. Valami rémlene neki (általában bõdült nagy marhaság, apró részlet), és megkérdezi, hogy 'nehogymá õ ne ércsen mindenhez!'. Ergó olyat kérdez, amit biztos nem fogtok tudni.
Kicsit hosszú, meg érthetetlen, de mindegy.
ui: Nem kell félni az éretségitõl és az elnöktõl sem.

ÁjjLe BoBBi
nekünk is magyar-töri szakos az elnökünk 😞

BADE
Édes Anna-t megtanultam+Berzsenyit.A verselemzés majd puskában😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

PResident Evil
én is feltettem ezt a költõ kérdést magamnak - miközben lemondóan lefejeltem a pad sarkát ! 😊

PResident Evil
elolvasni el lehet... soakt tudok olvasni... megtanulni meg más téma 😛

BADE
Nekünk Töri-Orosz szakos.
Kurva jó lesz😞

BADE
Édes Anna vagy Ember Tragédiája biztos lesz!
Ha nem felkötöm magam😄

glillu
vizsgaelnökkel nekünk is ezvan...ménem mi kaptuk a kémiásat???

KeKKSZike
Összeset? Mind a 19 tételt? Azért az szép... 😮

PResident Evil
én meg leszarom az egészet, 1x elolvasom az összest oszt 'shit it down' lesz 😄

KeKKSZike
Én Balassiban, fõleg Madáchban reménykedem! Nagyon örülnék, ha benne lenne! 😊 Ha valamelyik benne lenne a kettõ közül, akkor én már boldog ember lennék! Nah, majd meglátjuk! Tóth Árpit és Juhászt biztosan NEM tanulok! Én ezeket szándékozom; amiket már tudok; Balassi, Berzsenyi, Zrínyi, Madách, félig Petõfi, Móricz!
Még ezt szeretném: Kosztolányi (csak Édes Anna) és Örkény + Arany!
Többet már nem tanulok meg, az hót ziher! Amúgy most kaptuk ki a kisérettségit és Hál' Istennek 4-4 lett! 😊

PResident Evil
ehehh ma derült ki hogy irodalom-töri lesz a vizsgaelnökünk, a másik osztálynak meg kémia szakos... na pffff...

nekem ezeket a tippeket mondták: Balassi tutkó, MadáCH 😊 és már maj'nem az összes Nyugatos költõ volt már kivéve, Tóth Árpi , meg Juhász Gyula... és Nyugatosok mindig vannak !

PResident Evil
kéne 😊

BADE
Ma vettük végig Pilinszkyt,de 20 perces késéssel értem be,úgyhogy nem írtam semmit😊
Örkény esetleg XX.szd-i regény vagy novella esetén lesz benne!De reménykedjünk,hogy ez lesz,mert már majdnem megtanultam Kosztolányitól az Édes Annát😊
Egész nap azon jár az eszem,hogyan fogok puskázni.Mivel ki lehet menni a budira,így remélhetõleg nem nagyon lesz gond.

[Walaki]D`Lair
Mármint a legnagyobb 20. századni...😛

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

The Garrett
Szóbeli meg még messze van 😄

The Garrett
NEkünk arra aztmondták vagy örkény vagy semmi 😛

most tanultuk csak tudom már 😄

-the invisible-

Pyx
nekünk nemaddott semmit.. a szemét!4

Pyx
ti is képben vagytok 😄

hát, kell egy huszadik századi magyart is tanulni.. szóbelin húzhatsz olyat..

-the invisible-

tévedés. az pilinszky 😄

-the invisible-

Match
vannak kész puskáim!
csak nyomtatni kell...
nem én írtam, de ha kell valakinek elküldöm!
ahogy elnézem kb a 2-es szint, de simán ki lehet rizsázni 4-esre!

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

[Walaki]D`Lair
Mégse

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
LOGÓLOPÓ!

glillu
vázlatokat irni? minek? adott vázlatokat a tanár. de abban alig van benne valami. könyv az meg szar. abban sincs benne sokminden. fénymásolt tételek meg nincsenek.

Pyx
csitergeco pilinszkiek!