Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
nálunk is

!Forza Ferrari!

PResident Evil
😄DD

és akkor Optimus és Megatron összecsapott de pont a füzet végén, de hát ott hever mellette a következõ rész ahol az Álcák...

CybearBoy
Nálunk mindenkinek magának kell vinnie a szöveggyûjteményeket.

Pluskast
Nem kell az érettségitõl félni!
Az egyetemen mennek majd rendesen a szivatások. Most államvizsgázom és azt mondhatom lófütyi az érettségi ehhez képest.
Bár elismerem akkor én is be voltam szarva

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

KeKKSZike
Tudnátok nekem mondani egy olyan címet, ahol le van írva a mûfaji jellemzõk? (novella, dráma stb...?!)

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

KeKKSZike
Ne is mond, mert csak felidegesítem magam, hogy van aki ennyire szerencsés, de van olyan aki meg állandóan csak szív, lásd; én!

Punker
töriórákra se jártam be, ott kihúztam a fasizmus hatalomra kerülését, a 2. vh-ból meg hasonlókból 2 órás elõadást tartottam elötte 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

KeKKSZike
Hát így tényleg könnyûûû... Nekem miért nincs ekkora szerencsém? Figyeld meg, hogy én megtanulom ezeket és alig lesz benne valamelyik!

Punker
mondjuk nekem elötte nem volt jegyem magyarból, és közöltem a tanárral hogy Móricz Barbárokból felelek, szal nekem rohadt nagy mázlim volt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
aszem 4-s

KeKKSZike
Hát mostmár az iskola biztosít mindenki számára szöveggyûjteményt! Neked hanyas lett végülis?

Punker
mondtam Bade-nak is hogy a magyar írásbeli a legkönyebb, a 3 téma közül biztos kitudsz választani olyat amit meg tudsz írni / ki tudsz írni a könyvbõl, mondjuk nekem könyvem se volt azt is a tanár adott 😊

KeKKSZike
Háát... majd meglátjuk, hogy hétfõn mit kapok! Nagyon remélem, hogy olyan lesz, amit tudok majd! Amit felsoroltam, közüllük valamelyik!

Punker
4 év alatt kb ez volt az egyetlen téma ami érdekelt is 😊
(na jó volt még 1-2 de nagyon kevés)

KeKKSZike
Szerintem valamelyiknek benne kell lennie; Madách, Kosztolányi (Édes Anna!), Balassi, Berzsenyi, Örkény illetve Arany balladák! Én ezeket tanulom, csak benne lesz már valamelyik!!!

KeKKSZike
Kicsit könnyûûû...

Punker
én ezt választottam annó: Móricz Zsigmond egy szabadon választott novellájának elemzõ bemutatása

Gerzson
már megvannak a magyar tételek

http://www.fazekas.hu/~gyoris/irerett.htm

[Walaki]D`Lair
ROHADJ EL!!!! VÁÁÁÁÁ!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Gerzson
valaki nemtudja véletlenül, hogy 2002-ben mik voltak a magyar tételek?
azt tudom, hogy 2003-ban (Ady, Vörösmarty és egy novella)

idén mik várhatóak???

PResident Evil
ma se olvastam semmit... majd holnap 😛

Bandee1987
Én is ettõl félek 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

PResident Evil
te LOL !!! én kibaszott nagy fanatikus voltam !!! megvan az összes darab a padon 😄DDD még az új epizódok meg a kimaradt epizódok is 😄DD

[Walaki]D`Lair
APÁD!!!! NEKED MEGVANNAK?!?!?!?! KELLKELLKELLKELL!!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PResident Evil
látom te is IDEG-WARRIOR vagy 😄DDDDDD

nem az hogy még csak olvasgattam 😊 olvasgatok tovább😊 Transformers-t 1. számtól a végéig 😄

KeKKSZike
Tudnátok nekem mondani egy olyan címet, ahol le van írva a mûfaji jellemzõk? (novella, dráma stb...?!)

Match
én az utolsó napra hagyom, nem az utolsó 2-re 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

KeKKSZike
Én is ezt mondtam régen, de te se fogod hamarabb elkezdeni, hidd el nekem! 😉

Nyaci
Hi all !
nem tud nekem jó forrásból szerezni érettségi témaköröket (magyar, matek, angol ) 😊
hallik plz hlp
elõre is thx

Pyx
neki kéne állni a tanulásnak... :C

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Bandee1987
Nekem még 1 évem van hátra az éretségiig, de már látom, hogy hogyan nem fogom csinálni a felkészülést. Haveromból, meg másokból okulva legalább február-januártól elkezdem a tanulást, és nem az utolsó 2 nap tanulom meg a 4 éves anyagot...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

KeKKSZike
Ajjajjj... Egyre jobban közeledik az a fránya hétfõ! Én nálam megy a para ezerrel, ma meg holnap azt hiszem, hogy tanulok, mint az állat, azokat amiket már lentebb leírtam!

glillu
nah talán az azé nem😄

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

FtranX
hétfõn lesúlyt rátok a kaszás! 😄D

glillu
józssefaci verselemzés 2 éve volt.

CybearBoy
De örülnék is. Egy hete írtunk róla házidolgozatot. 😊

glillu
mé? dehogyis.

PResident Evil
hát van mit 😊

Trade
Rohadt magyartólfélek nagyon!!!
Azt se tudom mit nézzek át

PResident Evil
én csak olvasom az anyagot, fullra odafigyelek, de akkor káoszvan a fejemben 😄 szari rá.. tolni egy blázt oszt kész... majd még vasárnap para-day... aztán kilo csoki+bomba combo és jöhet a hétfõ !

Match
én azért megáztam a gitárral..
fasza volt....
osztályfõnöknél elszakadt a G húrom, amit elõzõ nap tettem fel...
hát ennek az esélye egy az ezerhez, tehát nem volt nálam póthúr...
nyomtam 5 húron...jó szar volt, bár késõbb már játszani se tudtam a (tanárom által így nevezett) fELjavított pepsi-tõl 😄DD

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

PResident Evil
anyádö 😊

hát én olyan 3 km-ert gyalogoltam szakadó esõben hazafele...

-the invisible-

ÁjjLe BoBBi
ígyvan

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

BADE
Csak egy kicsit,szerencsére késõbb elállt.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punker
na megáztál a szerenádon?

BADE
1.József Attila:A Dunánál

BADE
XX.századi prózai alkotás nem?

[HUN]PAStheLoD
tegyék meg tétjeiket ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]