Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem egy jó húzás volt, az még simán, de az angol érthetetlen. A vásárlás szvsz nehezebb, mint az olvasás, és mégsem ment? Embere válogatja...
Irodalom: hát József Attilától már kicsit herótom van, kicsit abszurd a faszi, hozzám Ady messze közelebb áll, de ezek után mégis csak Petõfi lesz a szívem csücske, hiszen belõle feleltem! :-)
A magam részérõl regel 8-tól 13:30-ig és Én voltam az utolsó a mai napon az osztályomból! :-) Akkor ez jó arány?
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Töri:
A/ Honfoglalás és államalapítás
B/ Ankarai felirat
Angol:
Totál fa feleletet lenyomtam (reading), újat kellett húznom(shopping), az már egy fokkal jobb volt, de attól még fa, de azért az ofõ megadta a 3-ast. Örök hála drága ofõmnek!
:-DDD
Magyar:
Irodalom: József Attila (Oooohhhh yeahhh!!!)
Nyelvtan: Valami faszság. :-D Fel kellett olvasnom egy verset, oszt ennyi. :-DDD
Ezektõl függetlenül összesen 11 órát töltöttem az iskola épületében, és volt olyan osztálytársam, aki (nem vicc) összesen 7 órát volt bent.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Nekem még van 2 évem... 10.es voltam. 😊
Ugy jött össze a 4 es.. hpgy a tanár kérdezett pl hogy nagyjából melyik század ha az ipari forradalommal egyidõben volt a nyelvújítás...
mondom akkor 19.sz...
-JÓ
És melyik költõk éltek ebben az évsz. ban?
hát mondom kölcsey , kazinczy stb...
rendben. akkor tehát õk vettek részt a nyelvújításban is...
TEhát így lett 4 es 😄
meg gyakorlatban meg kellett állapítani vagy 10 szóról, hogy hogy keletkezett.
pl higany- híg+anyag..
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
És akkor a mgyar jegyed hanyas, mert ugye ha jól tudom, akkor összevonják egy lesz egy db "magyar" jegyed!?
NYelvtanból a nyelvújítás volt. Errõl ugy hoztam össze 4 est fogy annyit tudtam volt ortológus meg neológus 😄
Töribõl huztam elõször Angol-francia rendiség vagy oszmán birodalmat. Ezt visszaadtam, mert fingom nem volt róla. DE nem volt benn az elnök ugyhogy huzhattam újat 😄
2. ra a Római köztársaság válságát húztam. Az meg kinderspiel.
Sz.tech bõl hálózatok felépítése, beállítása. + gyak. feladat word ben 😄
De jó nektek, hogy ti már túl vagytok rajta! ;( Én szombaton fogok és akkor tudom meg a jegyemet is.
Irodalomból mit kaptál?
MAgyar 5
Történelem 5
Nyelvtan 4 😄
Sz.tech 5
SUCK ON THIS!!!!
WÁHÁHÁHÁÁÁ így összesítettbe kijött a 4.0!!!!!!!
WÁÁÁÁ GECIII !!!!!!!!!!!!!!! PREZI BULIVAN!
Ha lehetne vitt pontokat dupláznom kb 110 lenne. De mivel nem lehet, marad a tanulás.
hát ja 😊
Bobby: semmi különös, tök 1xû 😊
de nem para, nekem az irodalmat a tanár diktálta le, engem majdnem töribõl vágtak, igaz csak egyszer mondtam hatökörséget, különben jól elmondtam...
az egyik csaj nem tudta hogy napóleon francia 😊)))
majdnem megbaszták... de végül átment...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

vegre vege van. igaz majdnem megbasztak magyarbol, es szar teteleket huztam de VEGEEEEEEEEE
aaah 1 hétig nem kerülök elõ. yeeehaaaaw

tiszta piálás lesz, holnap megyek haverokkal vizipipázni 😊
.
.
.
Irodalom: Petõfi: a "prófétaköltõ" és a látomásversek nemzeti vonatkozása (valami ilyesmi...)
Nyelvtan: A hivatalos stílus és egy önéletrajz írása (LOL)
Történelem: 1848 októberétõl a Kápolnai csatáig
Földrajz: A szél keletkezése, felszínformáló munkája. Közép EU sajátos gazdasága, a C-t inkább nem is mondom! :-)
Angol: beszélgetés az iskoláról, meg a Greenpeace-rõl!
Hát ennyi!
Úúúú, vedelés! :-P
irodalom:5(Orkeny egypercesek)
nyelvtan:5(Nyelvujitas)
angol:5(career, work)
tortenelem:4 vagy 5
toribol faktos voltam, a tanarom csak masodallasban gimnaziumi tanar, foallasban az elte-n tanit
b-tetelbe(Jezus tanitasai) elkezdett kerdezgetni, es ugyebar a tetel kicsit tag, igy becumiztam..., ja meg nem jutott eszembe a speyeri egyezmeny...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.