Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked már megvan? Nem tudnál berakni képet a borítójáról? Légyszi, fontos lenne.
az írásbelitõl félek egy picit, mert pl töribõl a 4 év anyagából bármit berakhatnak :((
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
én amikor érettségiztem (tavaly) akkor megjósoltak nekünk kb 8 tételt irodalomból...hogy azokból 1 mindenképpen benne lesz....
Tippeljetek mennyi talált?
IGEN!
EGYSE!!!!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
na kivele, hogy melyik az a warez oldal?
és miért vagy olyan biztos benne hogy az OM-osok nem olvassák ezt a fórumot...?
ha meg tényleg fennvan és nem kamu, akkor nem csak ez a fórum lesz tele hozzászólásokkal róla, nekem elhiheted! :)
Amugy én már kaptam vírusos mailt f.a.: taniorda cím: tisztelt felvételizõ...
Gyanus volt hogy csatolt file-k meg minden sazl rogton toroltem, de gondolom nem 1 ember kattant rá.
Szal esznel kell lenni :)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
War. War never changes.
Had tippeljek fizetõs warezrõl van szó, vagy más bevétel forrású oldal... :P
Lehet h a tiéd? ;)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
és melyik az a warez oldal?
ha esetleg, véletlenül, mégiscsak igaz akkor még simán van idejük új feladatlapokat csinálni minden tantárgyból :)
kikerültek az érettésgi feladatok!!!! egyik warez oldalról lehet tölteni!
nagyon kihírezték tehát az infó lehet hogy tényleg igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!
(én nem tudom megerõsíteni , nemtok róla semmit , de ha igaz ...... )
Az különben valóban megtörtént.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
azonban sajnos évforudlós költõk nem lesznek!mert tavaly sem az volt :(
-leérettségiztem...
-felvettek...
-József Attila (100. szülinap)
-Csokonay V Mihály (200 éve halt meg)
-Vörösmarty Mihály (150 éve halt meg)
-Jókai Mór (180. szülinap)
Különben most is írunk próbaérettsékit, hétfõn magyarból, következõ hétfõn matekból. Utána meg ugye hamarosan jön élesben a dolog :(
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Gut. Besser. Presser.
ejjj
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Hát itt most le van írva :)
Közbeszerzési Értesítõ : 2004/142. szám (20779. oldal)( )
Bp. Ingatlan Kft tárolja az érettségi vizsgalapokat.
A tárolás a helye:
1222 Budapest, Gyár u. 15.
Nekem nagyon kéne info emelt szintbõl kidolgozott tételsor! Nincs valakinek?
Amúgy matektól nem kell parázni (függvénytáblázattal a bot is le tud érettségizni, csak a bunkó nem), magyarból van szövegértés is (amit gyakorolhattok néhány iq-fájter beírásának megértésébõl itt a fórumon is), töribõl meg források fognak segíteni. Szóbelin meg majd lesz valami...
\"There is no respawn or load game in real life!\"
No, persze nem, mert piálás után osztálytársakkal szervezünk egy kirándulás/túrázás félét, persze ott is lesz piálás bõven.
Csak legyen fasza a bizim...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ezt kellene holnapra kidolgoznom és leadni a tanárnak:
5. A bináris kép-,szín-és hangkódolás.
Ismertesse a digitális kép és hangformátumokat, a használatos szinkódokat! Vázolja egy fotó, egy audió vagy egy video felvétel digitalizálási folyamatát, sorolja fel a szükséges hardver és szoftver eszközöket!
hol találhatnék anyagot hozzá szerintetek?
reggelente a napodat nem egy "jó reggelt"-el kezded, hanem egy "void main()" -al és esténként nem aludni mész, hanem hibernált állapotba esetleg standby-ba ;]]]
Komolyra fordítva a flow-of-controlt, szerintem pofon 1xû .. gyakorlatilag u. az , mint ami ECDL-re kellhet, amúgy meg fennvan felvi.hu -n vagy sulinet.hu-n , de benne van az Oktatási minisztérium nemtomhányas rendeletében is a pontos követelémny .. pl. emali , akkor beszélni kell az ímélrõl (ki gondolta volta :P) és küldesz ott nekik egy ímélt , mesélsz az Outlook Expresszrõl, meg a Thunderbird-rõl és megemlíted a MIME filetipusokat és a BASE64-es kódolást , esetleg beszélsz az ímél szabvány fejlécekrõl amik a nemtomhányas RFC-be vannak leírva :)
Töri irodalom-nyelvtan tárgyakkal énis így vagyok, de a tanárok képtelenek felfogni, hogy a 2-es az micsoda hatalmas szint már , hisz min. 50% :] ráadásul a biosztanár [egy c!gány <#idiota>#idiota>] meg direkt erre rájátszik.. nem beszélve az ofõrõl , aki pont magyar szakos , páff .. így most totál irreleváns tárgyakra kell készülni , csak az érettségi miatt..
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
töri + irodalom + nyelvtan tökmind1, csak legyen meg a 2es :) úgyse számít sehova, mivel a német és az info vagy matek eredményeket duplázom
A magyartól szarok a legjobban. Emelt szintûre nem megyek semmibõl, meg most szerzem meg a 2. nyelvvizsgám így a 2 nyelv így is emelt szintû érettséginek fog még számítani.
War. War never changes.
De most hallottam olyanokat, hogy ez ebben az évben változik, a kétszintû dolog miatt, tud errõl valaki valamit? Emelet matek irásbelire azért szvsz már nem lenne unfair dolog egy ilyet vinni...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
(csak hogy mehessek röhögni a sulihoz)
véletlenül nincsenek valakinek orosz érettségi tételei?
ha valaki tud segíteni plz írjon: [email protected]
azért kaptam pl. matekból 3-mast
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray