Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
amúgy köce)))
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
más..nyilván kiestem órán a szerepkörbõl mert ezt nem tudtam megoldani, van valakinek tippje:
Egy szabályos háromszög magassága 2cm. Mekkorák az oldalai?
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
ezenkívül Arany balladáira mondta még hogy fontos!
Szal inkább az lesz furcsa, hogy csomó arcot nem látok többé, mondjuk sokakkal úgyis talizunk még csomót biztos...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
ez egy csomó pont
persze hogy nem lehet bevinni))))
de az egyik próbaérettségin az érvelésben is idéztek 10 helyet és mind pontot ért...
erkölcs: példabeszédek))
sex, szerelem: énekek éneke
sõt akár a micimackóbol is idézhetsz, irodalmi mû))
szal lehet pontot gyûjteni, bár a négy oldalt lehetetlen elérni, pedig akkor pont levonás(((
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Itt és itt találsz mintafeladatokat, itt pedig a 2004-es próbaérettségi középszinten.
Volna egy kérdésem, mert mindeki mást mond: hétfõn a magyar írásbelin lesz nyelvtan is vagy csak irodalom?
War. War never changes.
augusztusba ilyet ütném szájon de minimum keréklopás...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
El tudnátok mondani, hogy hogyan lesz a magyar középszintû írásbeli? Milyen feladatok lesznek?
Mert nekünk lófaszt se mondtak...😞
Szóbeli tételeket is csak tegnapelõtt adták oda. Kibaszott gáz...
Nyelvtan jegyet mire adják? Helyesírás? Vagy lesznek külön nyelvi feladatok is?
Azt tudom, hogy ha az írásbeli és a szóbeli közül legalább az egyik 10% alatt van, az már bukás.
Az írásbeli is két részre van osztva ugyebár. Azt nem tudom, hogy ha a két rész közül egyik 10% alatt van, akkor az egész írásbeli bukás, tehát az egész magyar érettségi is bukta?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
amugy ez a vázlat ez nemhiszem hogy benne lesz.. talán piszkozat, azt viszont ha jól tom nem értékelik..
¡Hala Madrid!
ti mit tudtok errõl?