Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
Nehogy nekem is azonosiccsák az IPÉ címemet és elküldjék a rendõrségbácsiknak <#idiota>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
<#idiota>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Engem végülis nem érdekel h megbüntetik vagy nem.. õ dolga.. csak poénosnak találom azt az egész cirkuszt. 😊

PResident Evil
késõ <#mf2>

ranGer2
öm sry, akkor lehet törölni a hozzászólásaimat 😊

állítólag õ már így kapta.. támogatom,h ogy komolyabban büntessék meg, így akadályozva a jövõbeli hasonlókat, hisz ez tényleg felháborító :o
PResident Evil
ittvan végig... csak read-only...

ranGer2
"ha õ CSAK belinkelte" szétmegyek.. jóhógyenm ártatlan.. õ csak belinkelte végülis.. DddDDDd nem tett semmi rosszat sõt még le is kódolta CSíkokkal D:ddd

ranGer2
Háttö neki kb annyi 😊) szal kereshetitek õt.. szvsz egy ideig nem fogjátok látni.. fõleg nem itt SG-n 😄dddd

mé lenne szopás? ha õ csak belinkelte, akkor sztem nem tehet semmirõl, ha õ töltötte fel <#szomoru1>
Láma!
bazz,szegény The Party Face

ranGer2
. Mint mondta, a képet közlõ, regisztrált fórumozót ip-cím alapján azonosították, adatait, amennyiben a rendõrség hivatalosan kéri, kiadják. Kõvári elmondta, hogy a feladatlapról készült képet a kepfeltoltes.hu oldalra töltötte fel, és onnan linkelte be a The Party Face nevû felhasználó. SZOPÓ VAN 😄DDd ááháhá D:dddddd

Láma!
nembazz

ezt honnan idézted?
ranGer2
hujujj balhé van 😄
"Tudják, ki volt
Az MTV értesülései szerint az sg.hu fórumában voltak elérhetõek a tételek."

ajjajjj 😄Dd

Láma!
ugyhivják ezt az egészet hogy :ERKÖLCSTELENSÉG

a legbosszantóbb az, hogy nem egyenlõ esélyekkel indulnak az emberek!!! pl aki csomót tanult rá, és aki fogta, és letöltötte... jajj... Remélem végiggondolja mgéeccer ezt az OM, és megteszi a kellõ lépéseket :9
megeshet... legalább mi már nem írunk érettségit <#hehe>
Láma!
jah, csá, kicsit sok a dolgom mostanság!!

áh, némmá, ez még él 😄 már hiányoltalak, rég láttalak Láma! <#smile> <#wave>
Láma!
<#eljen>

ehh... ne haragudjatok, de qrvára remélem, hogy újraíratják ezt az egészet... nevetséges! nevetséges a matek érettségi színvonala, és nevetséges az is, hogy itt az egész a neten...
sziasztok!4órája olvasom a topikot, mer engem is érdekelnek a dolgok.Tavaly érettségiztem,hálistennek. De a barátnõm most érettségizik.A kezemben tartok 10 oldal kinyomtatott Matematika - középszint feladatsort., dátummal ellátva!!(maj10) Hatalmas dilemmában vagyok, h szoljak e az asszonynak reggel h mit nézzen át?! Nem merek,nem folyok bele,majd lesz ami lesz. De ha esetleg tényleg ezt fogják megirni, akkor meg pipa leszek magamra de nagyon... Marad az izgulás,kb fél 12 ig,mer akkor fejezik be! Sok sikert a törihez is,remélM hasonló eredmények lesznek. Magyar Oktasásügy egy rakás szar!KORRUPT AZ EGÉSZ ORSZÁG!!
Dynamic
A Tények van csak meg, de abban csak Bárdos van, meg mutatnak közben képeket az SG fórumról, ennyi.
PResident Evil
00:49 miina: nincs matek???
00:49 miina: én új vagyok
00:48 miina: nah hali

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!

PLackó
hogy tudták így az egészet elb@szni...

PResident Evil
tedd már be a ma estit...

Dichter
jaja 😄DDDD

Aszondja a csaj, a felvételeket csak késõ esti adásunkban mutatjuk be. 1 perc némaság. Jaa, mégis most mutatjuk be.

Ezután 3x-ra sikerült is megtalálnia a kamerát, ami éppen vette.
Ciki.

miért, mi volt?
szégyen volt a ma esti hétorás MTV hiradó, van egy irtó jo sztorijuk, és olyan elõadásmod hozzá, ami még a budapest tévén is szégyen
a csaj balra elhajolt hogy beleférjen a képbe, 10 másodperces késéssel rakják be a felvételt, közben a két musorvezetõ pakol az asztalán stb.

Dynamic
Ja ez a Tények.
Bocs
PResident Evil
jah amugy a mai fél 8as Hiradó akkora bakiparádé volt, hogy öröm volt nézni 😄DD

Dynamic
PResident Evil
ejj

a tv2, és az M1 is annyiból korrekt, hogy meg tudod nézni a weblapon a saját készítésû mûsorait, ha lemaradtál valamirõl.
Asszem az M1-es Este már fent is van.
Dichter
Senkinek nem kell újraírni szvsz

[HUN]PAStheLoD
én nem hallottam ,de mostmár ajánlom hogy felvegye valaki 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Lacc
Én is emeltet irok. Lehet hogy a végén jobban járunk, mert nekünk nem kell újrairni valszeg 😊
Vagy csak már félig aludt és örült a "tartalmas" napnak.

franco
még mindig emeltet írok....

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Dichter
Pont azt akartam írni, hogy szerintem egyáltalán nincs kocka hangja.

[HUN]PAStheLoD
õ már lazíthat ha megvan a feladatsor . .a középszint elég könnyû amúgy is 😄

SoDI---
moniterfejû hangja. 😄

úgy képzeled el a hang alapján az embert, hogy éppen linux kernelt fordít, és amíg ez megy a gépen, hát dumcsizik a tévésekkel is egyet. 😄

no de tényleg alszom...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Próbálta az ellenkezõjét elhitetni a #3037 -nek.

franco
htxvm

semmi baj sem érhet, egy madár nemrég lefosta a frissen mosott kocsimat. persze nem mostam le...😄😄:

[HUN]PAStheLoD
remélem valaki felvette.. haver is mondta hogy beszélt, és idézek "olyan kocka hangja volt" 😄DD

Ugyan azt amit eddig is tudunk.
Ip-je megvan aki felrakta, illetékes mod kiadja, ST semmit nem tud semmirõl. A kép a fekete csikoskép volt.
Kb ennyi

Dichter
Akkó húzzá má aludni!!! <#idiota>

És kalappal <#integet2>

Dichter
Csak hang volt

franco
de.ma