Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
"Tudják, ki volt
Az MTV értesülései szerint az sg.hu fórumában voltak elérhetõek a tételek."
ajjajjj 😄Dd
00:49 miina: én új vagyok
00:48 miina: nah hali
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!
Aszondja a csaj, a felvételeket csak késõ esti adásunkban mutatjuk be. 1 perc némaság. Jaa, mégis most mutatjuk be.
Ezután 3x-ra sikerült is megtalálnia a kamerát, ami éppen vette.
Ciki.
a csaj balra elhajolt hogy beleférjen a képbe, 10 másodperces késéssel rakják be a felvételt, közben a két musorvezetõ pakol az asztalán stb.
Asszem az M1-es Este már fent is van.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
úgy képzeled el a hang alapján az embert, hogy éppen linux kernelt fordít, és amíg ez megy a gépen, hát dumcsizik a tévésekkel is egyet. 😄
no de tényleg alszom...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
semmi baj sem érhet, egy madár nemrég lefosta a frissen mosott kocsimat. persze nem mostam le...😄😄:
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Ip-je megvan aki felrakta, illetékes mod kiadja, ST semmit nem tud semmirõl. A kép a fekete csikoskép volt.
Kb ennyi