Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor most mit léptek OMeseeeeek !!!!

KIBASZTOK AZOKKAL AKIK TANULTAK ÉS SEGITITEK A CSALÓKAT ???????????? HMMMMMMM ???? PEDIG ERRE ÉN IS TANULTAM , MÁS MEG KIDOLGOZTATJA AZ EGYETEMES BÁTYÁVAL VAZZ !!!!! HELYESEN CSELEKEDJETEK !!!

vége , enyi ! sajnos , itt ujralesznek írva a matek! egy csomó mindenki hozzájutthatott már és érettségi 2 óra múlva lesz ..........

beszopta mindenki !

MAR MOST TUDOM ( és sztem sokan igy vannakj vele ) a MATEK ÉRETTSÉGI FELADATOKAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

egy fizetõs oldalon elõleeht fizetni rá !

orulok hogy nem voltak ilyen buta emberek akkor, amikor en erettsegiztem 😊
mondjuk en marhara merges lennek, ha 1-2 tanulni nem kepes kispocs miatt kene ujrairnom az erettsegit 😊

SoDI---
Szerencsétlenek bele se gondolnak a következményekbe.
Én ezt egyszerûen nem merném most terjeszteni.
Ezt most komolyabban veszik, mint ha Soma meztelen fotói szivárogtak volna a netre...

IP-visszakeresés, megbaszás...
Nem hiányzik ez senkinek...
Nekik úgy néz ki, igen 😞

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

hát én már két éve érettségiztem szóval engem nemérint.. de azért a matekra kiváncsi lennék :-]

mindenesetre szánalmas.... és kiváncsi lennék, hogy kerültek ki a tételek.
mondjuk annó a magyart mi is tudtuk, hogy honnan azt már nemtudom de 3ból két 2 tételt tudtunk elõre..

SoDI---
Ráadásul ezek a hozzászólások (idézem):

"Terjesszétek!"

Valahogy erkölcsileg egyenértékû azzal, hogy:

"Raboljátok ki a Deák téri Postabankot!
Raboljátok ki a Deák téri Postabankot!"

Szerintem.

Magadnak megszerzed oké.
Havernak megmutatod oké.

No de ez, ami a felvi.hu fórumán zajlik, hát ez még szerintem (ez nagy szó) is mindennek a legalja.

Ezt most már tényleg én se találom viccesnek...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

egyetértek >]

a helyükben nemiratnám meg holnap az érettségit...

SoDI---
Most van az a pont, hogy már én is undorítónak tartom ezt az egészet.

Egészen addig, hogy állítólag léteztek a cuccot, még vicces volt.

De most hogy látom a felvi.hu fórumát.
Hát ez gyerekek, elkeserítõ.

Ráadásul a színvonal is megvan...

SoDI---
Ilyen nincs, gyerekek; ezt szabad reggel megiratni.

Kibaszás lenne azokkal, akik tényleg tanultak!

SoDI---
Magyar Bálint egy módon menthetné meg a székét.

Reggel a Mokkában (tv2) kiáll, azt mondja, hogy hát ez nem rosszul sült el.

Úgyhogy a kinyomtatott lapok mennek a zúzdába, és szépen pótnapon lesz megíratva a matek másik tételsorból.

de tényleg hihetetlen az egész...most lehet hogy 2 szer irjuk meg az egészet

Azthiszik annyival, hogy "A Pálya.hu a Fórumon található beírásokért felelõsséget nem vállal" el van intézve...

kiváncsi vagyok van e joguk copy paste átvenni az index hireit

sztem már most irják róla a cikket...

Narcotic Syntax
majd köpi valaki ezt az egészet és akkor lesznemulass :/

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

az a durva hogy semmilyen módon nem moderálják...!!!

Narcotic Syntax
be is irtam oda [ #1096 ]

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

nemkell rá válaszolni.....itt van...hát ez szánalmas....

Narcotic Syntax

Narcotic Syntax
pedig palya forumán egymásnak küldözgetik a matek,töri kérdéseket.. érdekes,botranyos :/

amugy mér mi folyik ott ?

hát nemsikerült hozzá jutnom semmien formában semmien elõrejelzéshez

Narcotic Syntax
de aztis elmondhatod nyugodtan h hozzád is elkerült a feladatsor. ugyis ami a palya.hu forumon zajlik az katasztofa.

haha

nemigazán 😊))

most úgy átnézem ami úgy fontosabb és nemtudom mert van 1 pár témakör..

és a matek nem az erõsségem

Narcotic Syntax
4 év alatt nem gyakoroltál eleget?😄

SoDI---
Nem gyakorolsz, hanem megolod a megoldásokat 😄

gyakorlok

Narcotic Syntax
én meg ugy értem h reggel 8kor érettségi te meg ugy mész neki h elötte pihenés helyett virrasztasz?

úgy értem hogy partyface-el milett

Narcotic Syntax
te nem érettségizel reggel?? 😮

nemtudom annyit tudok mint ti

magus
nem politizálok, csak mondtam😊

lol, hol hibázott a kormány? :o ne politizáljunk már 😉
magus
sztem annyira a kormany se hulye h bunbakot keressen mert hibazott

magus
mivan? tenyleg baja let belole?

(nem olvastam vissza)

PResident Evil
he?

halottról jó vagysemmit ?😄DD

PResident Evil
pfff

hát szegény srác jól megszívta

magus
BÖRTÖNBE THEPARTYFACET.

origon kisreklam van sg-re😄

Szerintem tanuljatok, nem
ITT vannak a tételek!

Szerintem ügyesek lesztek és sikerül az érettségitek, mert a csirkék segítenek!
PResident Evil
nah, akkor mostantól no off és nemlesz !

ranGer2
<#vigyor> egy még belefér úgyis régen volt már büntim ^^

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

PResident Evil
<#felkialtas><#eplus2>

ranGer2
Basszus megint kárvolthozzászólni 😛 ááá moderátort plhtzx

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
ömm NEM 😊 leszarom..

ranGer2
hm japp!

PResident Evil
regelj az indexre, játszd el ugyanezt !

hát nem tudom bazz...