Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
errõl pszt, mert figyelnek minket az illetékesek. de nincs nagy értelme reggel 9kor nekiállni kidolgozni, 10re bekell érni, márakinek, én alszom du 2ig 😛

Na akkor meg pláne 😊 kössz hogy megosztottad velem.

Unknow
Hát most szerintem se kéne belemenni lévén a fórumot sztem most enyhén vizsgálgatják 😊 Mondjuk akkor is szánalmas az egész 😊
Punkerwork
akkro még 11-kor se kezdik el az tuti 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

csabawarchief
Simán 😄

ranGer2
Haver irta MSN en: de tod kittartok felelõsnek,FIDESZ ez is csak egy új trükk,hogy megbuktasák a kormányt,hidd el erre ment ki az egész.Orbán lemásolta felrakta valahova ,eltejedt,leszedték--> GG .Áhh igen õ akkar újra miniszterelnõk lenni, valmit tenni,kell hogy ne az õ lopásai álljanak középpontba hanem az új érettségi ami a gurcsány kormány allat zajlot és bukás lett a vége. ergo ki a felelõs?
mszp ,ennyi most majd megválasztják Orbánt és az ország megint csödb ejutt ennyi.hu amúgy nem vicces mert ha megint fidesz lesz hatalmon akkor fogsz vigyorogni amikor megélni nem lehtlesz.

érdekes 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

[HUN]PAStheLoD
lááááál , debeteg ^.^

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Zrasf
Hogy születik meg az új tételsor, hogy nyomtatják és szállítják ki ennyi idõ alatt ? szvsz összedobni egy teljes feladatsort nem 2perc. fõleg h ennyit szenvedtek ezzel is.. de hajrá :]

JAST
errõl van szó. nem most kell tanulni. igaz érettségire nem is kell tanulni, csak néha odafigyelni a 4 év alatt...

a középszintû eccerûbb mint a volt normál érettségi

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Mike at home
inkabb nem mennek bele politikai felhangokba, meg hogy kinek all erdekeben kavarni a szart

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Unknow
8 és 9 között meg felkerül a netre 😄D
szanics
"sziszifuszi munkával" - idézet Magyar Bálint úrtól

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Unknow
Mármint most adták le a tegnapi felvételüket amit este nyomattak 😄 Újra benyomták a cuccot 😄
JAST
dolgoztam postán, most begépeli valaki este 8ésreggel5 közt legyártják postán kihozzák kocsival 9re a sulikhoz, ennyi

Alien
Ugye?? Én is erre vagyok kiváncsi...

Mike at home
az is hulye aki most meg tanul irasbelire

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

vki nem tudja a vendéglátó technikus gazdasági feladatsort elküldeni a vizsgáig?
Unknow
Engem érint és szerintem vicces .. de fõként szánalmas 😊
Mike at home
most? igy mar konnyu

jaja én is eggyetértek veled.eddigi érettségi=középszint? valaki segítség nélkül nem tudja megírni egy 3ra azt eláshatja magát.

Joey_The_Man
Klári volt a legnagyobb díler.. 😛PP

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

és hogyan nyomtatják+szállítják ki ennyi idõ alatt??

Punkerwork
infó az megint más ügy mert azt elméletielg gépen csinálják, amit elõre fel kell tölteni megint pár napapl korábban, na most a rendszergazdák se a tipikus grál lovagok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

JAST
mindig így kéne csinálni, adott reggel hozni a feladatsort. a raktárból ha kiszivárog akkor meg a tettest a biztonságiaknál kell keresni.

Komolyan mostmár nagyon érdekel mi sül ki ebböl az egészböl!Bár mondjuk ha engem is érintene akkor biztos nem találnám ilyen viccesnek!

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Unknow
Ez olyan mint New York amerikába...amúgy a nyugati aluljáróba sok mindent árulnak 😄
Mike at home
az meg is erdemli

mai vilagban legyel elelmes
ne pedig szenden bambulj egy uveggomb alol

Bandi 18
az infót is újranyomják?

Unknow
Most,hogy a hír TV leadta a felvételt és közölték,hogy beküldték a OMnek emailen,hogy megszerezték nem hiszem,hogy újraíratják. Mert ha tudtak róla miért nem állították le elõtte a dolgot? Errõl ennyit! Lustaság nem kifogás!
57x új üzenet mia fax van ittû ,

lee86
hehe.. milyen felkapott placc lett ez a Nyugati pályaudvar!
mintha ott törnének föl a felszinbõl a másnapi tételek! 😊

¡Hala Madrid!

WizarDTommy
ja igy kb 99% volt hogy vki ugyis lenyulja.. gondold el eleg csak egy ember az orszagbol 😊..
szanics
Honlap kell írni törit, de új tételek lesznek, úgyhogy mindenki tanuljon a net bogarászása helyett!!! Ja, és 8 helyett 10-kor kezdõdik!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Bandi 18
<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

The Garrett
write only rulz

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]PAStheLoD
autentikus pecsétes érettségit nem árulsz ? Mint a józsón? Nem kell szarakodni feladatlapokkal meg ilyen szarságokkal ^.^

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Unknow
LOÁL HÍR TVben FELOLVASTÁK A MATEK TÉTELEKET 😄
HPt
mi van a hírtv-n? nem tudom nézni /pill :s

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

I.C.ram
holnap 10-kor póttöri.
Sanyix
Most akkor holnap kell törit írni vagy nem. Tudja valaki?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

csabawarchief
Lehet, hogy ebbõl az idei érettségibõl néhány tanár meggazdagodott 😄

The Garrett
lál komoly? ezt nemtudtam 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nézzétek most a Hír Tv-t
I.C.ram
Szívesen lennék 😄 Bár nem a pénz miatt, inkább a hatalom miatt, ami ennek a pár fasznak a kezében van.
HÍR TV

War. War never changes.

A pálya.hu-ra már kitették a direkt linket is. Szánalmas

War. War never changes.

Alien
Ez érdekes, erre én is kiváncsi vagyok, hogy kevesebb mint egy nap alatt, hogy sikerül összeállítani, kinyomtatni és kiszállítani a tételeket. Lehet, hogy csak kamu, és beetetés, mindenesetre elég képtelen dolognak tûnik, hogy ennyi idõ alatt végezzenek a dolgokkal.

ScoobyDoo
legalább kialszom magam

Zsolo007
<#hamm>