Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
diszpeldany a jobboldalrol
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Hoppá ez nem a majális topic:-)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ki kellett volna küldeni minden suliba üres, OM által lepecsételt lapokat, az iskolák meg reggel fél 8-kor leszedhették volna ftp-rõl/megkapták volna mailben a frankó feladatsort. Print, aztán gyerünk.
Akkor nem lett volna ez az egész baromság.
Én komolyan nem tudom, ki gondolta úgy, hogy ez a mostani módszer beválhat.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
szal Magyar Balint telleg mondjon le
m,ert ezt meg lehetett volna szervezni ugy is, hogy a kiszivarogtatas lehetoseget minimalisra csokkentik, de ez nem sikerult neki
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Feladó: fraizer
Elküldve: 2005. 05. 10. 15:44
Tárgy: te köcsög
te egy igazi köcsög vagy, nem a jobb oldalra kellene fgoni...megnézném, hogy szarabb lesz-e a helyzet a Fidesznél...ennél szarabb, mint amit most a Gyurcsány geci csinált, már nem lehet. nem véletlenül bassza ki az összes miniszterét.
hangsúlyozom NEM ÉN TALÁLTAM KI egyik HAVEROM irta...
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
forrás:
http://www.hirtv.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=46067
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"We are only slaves to our temptations\"\"
kulcsa meg csak az igazgatonak van
aztan helyben kinyomjak
mindezt kora reggel, hajnalban
egy iskolaban hanyan erettsegiznek egy nap?
100? annyit mindenhol ki tudnak nyomtatni
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Így talán még biztonságosabb is!!!!<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
😄D majmok
minek feladatsor, le is lehet diktalni reggel
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"nekem is a rar-ral van problémám... légyszi segítsünk egymásnak..."
"Aki a történelem feladatsorert vergõdik könyörgöm frissítsen.. nemigaz hogy nemveszi észre.. "
"Tényleg lehetne vki olyan kedves, és segít eligazodni...pl abban, hogy honnan lehet letöltenia feladatsort"
"naa...valaki küldje el a törit...Légyszi... KURVÁRA NEM AZ ERÕSSÉGEM A TÖRI!!!!!!!!!!!!!!"
És ez még semmi!
Komolyan ez nagyon durva!<#help>#help>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.