Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
szep

diszpeldany a jobboldalrol

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

[HUN]PAStheLoD
csak a jelszót mondják be a rádióba és kész 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Unknow
Persze..meg Wukki nyelven kódolva és csak a Chubawka tudja majd lefordítani 😊
[HUN]PAStheLoD
andrásy út 60 ?

Ittvan csak kussol 😛

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

torrente
Megbízható forrásokból tudom, hogy holnap a 4. feladatban az X-Akták 26. részében Mulder és Scully ügynök között elhangzott párbeszédet kell kronológiai sorrendbe tenni! <#kuss>

JAST
legjobb megoldás az lett volna ha elhalasztják a holnapi vizsgát, van jópár ártatlan diák aki szerintem szarrá aggódják magukat hogy most mivan...

I.C.ram
100*20-30 oldal...
DZSÍNÓ
emilbe küldik pdf formatumban titkositva lessz és a jelszot meg telefonon kapják meg. nekem meg ezt mondta egy haverom.

Hoppá ez nem a majális topic:-)

[HUN]PAStheLoD
bürokraták többsége nem ért ahhoz amivel foglalkozik, de a legnagyobb baj, hogy nem hagyja érvényesülni azt, aki ért hozzá .. és talán érettségijük sincs 😄

The Garrett
mehico

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

jó, basszátok má meg, mit fostok ezen, aki tanult az megkapja a 2-t, aki meg nem az ne sírjon...különben is a 20%-ot még az öcsém is elérné ha lenne😄
Punkerwork
PartyFace amúgy hova tünt szerintetek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

szanics
én csak azt nem értem, hogy eleve miért nem ez a módszer.
Ki kellett volna küldeni minden suliba üres, OM által lepecsételt lapokat, az iskolák meg reggel fél 8-kor leszedhették volna ftp-rõl/megkapták volna mailben a frankó feladatsort. Print, aztán gyerünk.
Akkor nem lett volna ez az egész baromság.
Én komolyan nem tudom, ki gondolta úgy, hogy ez a mostani módszer beválhat.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

[HUN]PAStheLoD
felírják a táblára .. kivetítik a falra .. LEDIKTÁLJÁK .. nem muszáj nyomtatni ....

Mike at home
mindez azert van, mert a sok okos hivatalnok, meg veletlenul sem kerdezne meg senkit, aki cxsak egy kicsit is ert hiozza
szal Magyar Balint telleg mondjon le
m,ert ezt meg lehetett volna szervezni ugy is, hogy a kiszivarogtatas lehetoseget minimalisra csokkentik, de ez nem sikerult neki

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

én ezekután nem csodálkoznék, ha visszahoznák a régi rencert...

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Nem biztos.Majd hívnak ma minden diákot hogy holnapra huzzatok már egy megbízható nyomtatót az elsõ 2 jelentkezõ akár otthon is megírhatja 😊

<#mf3>vaZZe<#beka3>
ranGer2

Feladó: fraizer
Elküldve: 2005. 05. 10. 15:44
Tárgy: te köcsög
te egy igazi köcsög vagy, nem a jobb oldalra kellene fgoni...megnézném, hogy szarabb lesz-e a helyzet a Fidesznél...ennél szarabb, mint amit most a Gyurcsány geci csinált, már nem lehet. nem véletlenül bassza ki az összes miniszterét.

hangsúlyozom NEM ÉN TALÁLTAM KI egyik HAVEROM irta...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

hogy kapják be a f***** mit képzelnek magukról ezek a bunkó pesti paraswztok ? csak hipp hopp és nyomassunk ki 900ezer papirat és szállítsuk ki 90ezer városba fél nap alatt ! f***t , tanulunk mint a kurvaélet és megb***nak mindek uj feladattal , hát a nagy picsát<#boxer><#levele><#mf3><#gunyos1><#beka3>

forrás:
http://www.hirtv.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=46067

Gladiator
azt birom, bazmeg, hogy csak írnak. az elõzõ hozzászólásban 2x is le van írva, de bazd meg csak ír.

ÁjjLe BoBBi
minden elképzelhetõ.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

jah lehet, a kis zöld emberkék hatása alatt voltam, és megfenyegettem partyface-t 😄😄 persze persze biztos így volt... 😄

Sanyix
Ez az érettségi röviden összefoglalva: SZAR

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Szerinted?

\"We are only slaves to our temptations\"\"

ja.részemrõl én itt fejeztem be az egész témát.Sok sikert holnapra.

Mike at home
vagy kikuldeni mailben, titkositva
kulcsa meg csak az igazgatonak van
aztan helyben kinyomjak

mindezt kora reggel, hajnalban

egy iskolaban hanyan erettsegiznek egy nap?
100? annyit mindenhol ki tudnak nyomtatni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Joey_The_Man
Ott lett elcsaszv, h a közszolgálati televízión elkezdték mondani miylen feladatok lesznek a holnapi érettségibe...

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

ÁjjLe BoBBi
akkor a holnapi töri már más lesz mint ami kiszivárgott?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Szentem kiteszik az új töriket a netre, és minden suli onnan szedheti le!
Így talán még biztonságosabb is!!!!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
szanics
na ezért majd Te is bant kapsz. én kb. negyedennyiért kaptam.Amúgy a haverod ép ember?

Ja akkor lehet hogy megtanulnák egy életre a használatát!<#mf2>

"Tényleg lehetne vki olyan kedves, és segít eligazodni...pl abban, hogy honnan lehet letöltenia feladatsort"

😄D majmok

Mike at home
jah, regen ugyvolt

minek feladatsor, le is lehet diktalni reggel

[HUN]PAStheLoD
sztem te voltál 😄DD

JAST
ottlett elcseszve h sg-re kikerült az infó. mailen kellett volna küldeni megbízható embereknek... de mind1, engem nem izgat én leérettségiztem mindenféle csalás nélkül...

M@TriX
híj, jó nagy kavar lett ebbõl az egész érettségibõl bazz, na kellett nekik új rendszer. raktak bele emberi tényezõt ami nagy hiba volt. lámucik. ejnye-bejnye. dehát ez van, érdeklõdéssel figyelem mit tudnak belõle kihozni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

sztem a kis zöld emberkék voltak... ha már itt tartunk ennyi hülyeség közepette...

[HUN]PAStheLoD
küldjünk vírusos rar-okat és mondjuk el hogykell kicsomagolni ;] vagy mégjobb önkicsomagoló rar ba tegyünk vírust ^.^

Mike at home
azert haverod eleg egyszeru ember 😊

Unknow
A mostani tétel sorokat már megoldással együtt nyomtatják és úgy fog kikerülni a netre 😊 Kidolgozással már nem kell törõdni 😊
[HUN]PAStheLoD
jaja .. ehelyett elbasztak az adómóból egy csomó pénzt nyomdára .. meg fuvarra.. meg õrzésre .. barmok :C

szemezgettem a pályáról:<#falbav>

"nekem is a rar-ral van problémám... légyszi segítsünk egymásnak..."
"Aki a történelem feladatsorert vergõdik könyörgöm frissítsen.. nemigaz hogy nemveszi észre.. "
"Tényleg lehetne vki olyan kedves, és segít eligazodni...pl abban, hogy honnan lehet letöltenia feladatsort"
"naa...valaki küldje el a törit...Légyszi... KURVÁRA NEM AZ ERÕSSÉGEM A TÖRI!!!!!!!!!!!!!!"

És ez még semmi!

Komolyan ez nagyon durva!<#help>

I.C.ram
már maga a szöveg is tök értelmetlen.
szanics
nyilván nem egyféle készült...

The Garrett
szerintem a zufok voltak.

[HUN]PAStheLoD
fénypostával , mi mással ? 😄DDDDDDDD

The Garrett
megírják a feladatsort, aztán oldsql modszert szerint bediktaljak a radioba, es szepen mindenki megirja üres lapra. 😊

Punkerwork
lol

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.