Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DZSÍNÓ
derossz 😄

Hoppá ez nem a majális topic:-)

Unknow
A kétszintû érettségi rendszere bukott meg. 😊 Az egész arra volt felépítve. A biztonság stb... Na most ha kiszakad a Durex óvszer akkor ugye a Durex bukott meg és nem az aki használta. Persze most ez egy durva példa volt, és kihegyezve a funkcionális részre na de akkor is 😊 Tehát a rendszert nem bírták úgy felépíteni ahogy kellett volna.
torrente
Ha most 18 lennék, holnap reggel biztos 1,5 órát rejszolnék vizsga elõtt. Bûár ha jobban belegondolok, ez nem is korfüggõ <#fogmosas>

magus
amugy rohej hogy azt mondjatok hogy huuuu most megbukott a 2 szintu erettsegi rendszer

nem az bukott meg hanem az erettsegi

kikerultek a tetelek mert vki ellopta oket, kb mint tavaly. de koze nincs ahhoz h hanyszintu az erettsegi

maozedong
részesedést is fog kapni PartyFace...

Resurrection!

Sadist
Ókori demokráciát. Athéni vagy római.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sanyix
Pff hát igen ez megtörténhet, de akkor terrorista leszek <#vigyor3><#vigyor2><#nevetes1>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

teljesen igazad van

Kikiangel

Unknow
A B terv az volt,hogy hívják a Szupercsapatot, de miután kiderült,hogy színészek rájöttek szarban vannak 😊
a 2005-ös rendszerváltás

Kikiangel

Unknow
Itt csak az a gond,hogy a lift a második szintre nem visz fel, lépcsõt elfelejtettek építeni, az alsó szinten pedig erõs szar szag van 😊
ha én magyar bálint lennék milyen töri esszét adnék ??? 😄
😄 mindig van egy b terv gondolkozzunk logikusan 😄
szerintem jol legalább látják hogy milyen jol szerepelt az uj két szintu érettségi

Kikiangel

Stotoo
hogynézne már ki ha mindenki átmegy ?😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

én is hallottam róla! van egy második példány a neten , én se találtam még róla semmit ! aki tudja ,az tudja mi a dolga!! 😊

DZSÍNÓ
tiger market az a jó hely ilyenekre 😄

Unknow
Hogy én is csatlakozzak a többiekhez, erre csak ennyit mondok: Haladni kell a Lendülettel 😊 Akkor ti számológépen fogjátok keresni a tételeket. Esetleg ki kell majd rakni puzzleból a tételek oldalait 😊 Ez még jól is jövedelmezne. Ilyen ötletért a Matel milliókat adna 😊
WizarDTommy
nem ott, az om-re kulon kikepzett elit kommando intezte 😉
Sadist
Jah, valószínû <#szomoru2>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aki hulye az vegye meg pénzért az érettségin meg majd jol megszivja

Kikiangel

Unknow
A Lehelen meg már megveheted a még kinem dolgozott részeit is 😊
ez nem lenne jo mert nálunk olyan gépek vannak amik már a bekapcsolásnál lefagynak Ugyhogy mi ebbol kiesnénk

Kikiangel

ivjoe
Én nem ezt pofáztam tegnap egész nap??
LSL
hát ezt nem lehet követni... csak ma 1000 hozzászólás???

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Unknow
Most miért mondod? Sztem tök jó 😊 Bemész, leülsz, a haverokkal dumálsz, kajálsz..legurítassz egy - két sört stb...

Amúgy gyanítom ha nem lesz meg a kellõ mennyiség az érettségi tételekbõl akkor a következõ lesz a vizsga:
-Na gyerekek akkor most az kapja meg az érettségit aki a leghamarabb megtalálja a neten! 5-10 perc alatt: Jeles 10-20 perc alatt: Jó 20-30 perc alatt: Közepes 30-60 perc alatt: Elégséges Több nap alatt: OM 😄
kitõl hallottad?
WizarDTommy
<#vigyor5>
irjál már nagyobb betu
méretben

Kikiangel

modellmaker
Hm. St szerint a fájlcserélõ hálózatokon terjedtek a feadatsorok. Ez volt a Magyar Rádióban.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

WizarDTommy
azt hallottam, hogy mar osszeallitottak az uj tori feladatlapot es mar terjeng rola egy valodi peldany a neten..

nekem nincs meg ne kerdezzetek
DZSÍNÓ
ennyire ne vigyen már elõre a lendület 😄

MÉRT KIDOLGOZTÁK MÁR?

Kikiangel

SoDI---
Ha nem válik be nincs gond! 2005 a reformok éve 😊

<#eljen><#eplus2><#eplus2>

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

A HOLNAPI NAPOT MEGSZÍVTUK

Kikiangel

új töri nincs meg 😄 😄 😄
SoDI---
Gondolom ezt azok a tanárok írták akik még nem nõttek ki a hippi korszakból 😊[/apr]

Ja. Fontos még a testvériség, az áhítat, és az önzetlenség is 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Unknow
Szerintem váltsuk le a büntetõpont rendszert és helyette vezessünk be sárga és piros lapokat😊 Na mit szóltok? Ha nem válik be nincs gond! 2005 a reformok éve 😊
ivjoe
Negatín reklámot! Kérdeztük St-t. Nem nagyon örül neki.
ivjoe
Aki nem linkel be St-s riportot, az kap 2 büntetõpontot! 😄DD
Unknow
Bele. Már 1 éve nem írtam ennyit erre a fórumra egy nap 😄
Unknow
Én annak örülnék ha az érettségim is ott lenne 😊 Azért kösz 😊
Stotoo
bele gondoltatok már hogy a média mekkora reklámot csinált az sg.hu -nak?

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

kurva jo vicc volt

Kikiangel

maozedong
<#gonosz1><#zavart1>

Resurrection!

Unknow
Gondolom ezt azok a tanárok írták akik még nem nõttek ki a hippi korszakból 😊
Vagy az is lehet,hogy már a Kozsó is tanít történelmet:
"Itt most nem az a lényeg,hogy van -e vagy sem érettségi, hanem az,hogy szeressük egymást,megbecsüljük a másikat, tudjuk azt,hogy mindig áll mellettünk valaki. Még akkor is bízzunk a tanárokban ha érdekes hajtincsek lógnak a fejükrõl és napszemüvegben vannak. Hiszen mindannyian tudjuk, az érettségi a barátságról szól" 😄
maozedong
mi szeretünk sodi !

Resurrection!

SoDI---
A jelenlegti érettségi rendszerben az az értelem, hogy nem porosz.

Ez az egy ok van olyan fontos szempont, hogy több tízezer diák jövõje is feltehetõ rá.

Nem porosz, tehát jó.

Kandurex
...és a barátok...öleljük meg egymást <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯