Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Sztem akkor se etikus a másikat lelökni a hídról csak azért mert... Na mindegy. Persze ez mind nem történik meg ha... a sztorit mindenki ismeri 😊
Gépét elviszi a haverjának.
486ost beszerez.
Ha õ töltötte fel a képfeltöltésre akkor aszondja hogy dc-rõl töltötte.
(Nem hinném hogy közvetlenül benne van a "dologan", bár ki tudja...)

Punker
ébredj már fel, itt nem bûnöst hanem bûnbakot keresnek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Unknow
Na és? Nem õ gyalogolt ki vele 😊 Tudod rengeteg fegyveres õrzi meg minden 😊
BADE
2. éve gürüzök,hogy felvegyenek,ez kurvára nem a féltékenységrõl szól!Sima érettségin nem érdekelne,hogyha csalnának.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Unknow
Na most meg a Magyar Bálintot oltogatja mindenki 😊 Talán nem csak egy embert kéne elõvenni hanem mindenkit akinek a keze benne volt. Magyar Bálint már megkapta amit érdemelt...vagyis a legtöbbet amit kaphatott 😊
Sanyix
Mégis miért? Hiszen csak az iskolákban van szükség rá, amúgy már senkit sem érdekel.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

magus
mi? felvettetek? archivaltatok? kiraktatok netre?

BADE
Ha ezen múlna,hogy felvesznek-e vagy nem.Ez nem egyszerû érettségi,hanem felvételi is egyben!

Punker
õ az egyetlen akirõl 100%-osan tudják hogy megvolt neki elõre, szerinted megússza? valszeg nem ok nélkül nincs itt 1 napja.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

magus
ne erts felre sztem is szar a rendszer, jovore enis emiatt fogok szivni, csak mondom h az h nem tudnak megvedeni vmit aznem jelenti h rossz a rendszer. az rossz magatol is.

Nem tudják rá bizonyítani...

ivjoe
Láttam!!! Nem értem, mit cikizték a hangját!
BADE
Ja,hogy õ most vizsgázott volna?

Unknow
Azért ez is gusztustalan. Az ilyen spicliktõl, féltékenykedõktõl hányok. Én se pampogtam mert valakinek meg volt a tétel. Pedig van olyan haverom akinek meg volt a tétel és úgy ment el érettségizni a sulijába. Senkinek nem adta oda, ott õrizgette nagy spúr módon. Na de most kit érdekel? Az fogszabályzós csaj egy szánalmas...na mindegy. Ha neki nem megy másnak se menjen. Ez meg magyar mentalitás.
BADE
Nem lesz belõle semmisem...

Punker
valszeg bûnbak lesz, az vizsgát bukta az biztos 😞

Dichter
Szegény PartyFace 😞(

A rendõrség kérte a nevét. De nem értem, mi rosszat tett volna. Talált egy képet az érettségi tételrõl. Ha ez bûn, akkor igencsak sok embert kéne most elõállítani.

Unknow
a MELLen a hangsúly 😊
Dichter
Ivjoe, megint lehetett hallani St-t.

Unknow
Hopp TV2n befigyelt a hozzászólásom 😊
BADE
Az összes tévé most csámcsog ezen.

Punker
lol Sodi bünti pontjait mutatták a TV-ben 😊

BADE
Így jogosulatlan elõnyhöz jutottak,a többiek meg baszhatják!
Mocskos MÉDIA!

hogy?
Kapják be akik igy irták meg a matekot!!!!!!!!
torrente
..is meg lehetne tanulni helyesen írni.

Sanyix
ezzel az oktatási rendszerrel...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

torrente
mellé vagy mellet?

Sok sikert holnapra mindenkinek és remélem fent lesz a tori csak hogy oruljenek néhányan

Kikiangel

Unknow
Hát nem tudom. Sztem a mostani érettségit nincs ember aki átlátja és érti. Especiál én jobban örülnék egy 4 oldalas magyar fogalmazásnak. (Mint ahogy örültem is mert ugye volt). Azt nem értem,hogy ki az a debil aki még abban is puskázott 😊
nem rossz ez a tételsor
<#zavart2><#zavart2><#zavart2>

Kikiangel

Unknow
Hm. Akkor ideje,hogy végre mellé fogjak 😊
torrente
Csak igazodni akarnak az egyre butuló ifjúsággal. Könnyíteni kell az érettségin, hogy ne bukjanak meg annyian. Helyesírást csak hírbõl ismerik a maiak, nagy kitolás lenne minimum 4 oldal fogalmazást írniuk.

DZSÍNÓ
Ha újra kell írni a matekot megyünk tüntetni 😄

Hoppá ez nem a majális topic:-)

Unknow
4 országba megbukott a rendszer de ebbe most ne menjünk bele. Akkor elmondom.

Valszeg azért kerültek ki a netre mert nem tudták normálisan megvédeni a tétel sorokat. -> Biztonság 0

A pontozási rendszer eleve szarul van megcsinálva, az ember azt se tudja mibõl ír...stb... A lényeg,hogy az egész egy hatalmas káosz!
Dichter
Naja.. De mintha már más ís írta volna.

Egyébként én sem akarom elhinni. Kijavítják, majd azt mondja egy tanár, hogy a Kis Pisti nem tudta soha 4-esre az anyagot, most mégis négyest írt, akkor a mi iskolánk újraírja??

Ki meri ezt megtenni? Szerintem senki.

KO
#4284-et legalább elovastad mielõtt törölted?
http://www.hirado.hu/cikk.php?id=37669 <#confused>

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

torrente
Õk meg kiverik a mellüket!

magus
mivan?😊 a lenyege hogy kompatibilis legyen az europai normaval, es konyebben kerulhess ki ezzel azerettsegivel nyugat europaba, mi koze ennek ahhoz hogy kilopta vki az erettsegi tetelsort es kirakta netre

Unknow
Ehhh..cupper titkos tételek 😊 Meg bemutatják azt az oldalt ahol nem volt fent a tétel 😊
Sadist
Megint rohatt szenzációhajhászás.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Unknow
Na de most az elsõ szint elméletileg fel van újítva. Na de kérdem én. Mi volt a felújítás? Leverték a vakolatot?
Dichter
Hoppppáááááááááááá

Lehet újra kell írni a matekot? Forrás by: Retekklubb, szal ne vegyétek 100-ra

Unknow
Most miért pont rejszolás?😊 Ilyenkor a lányok is serényen készülnek az érettségire és szeretik levezetni a feszültséget 😄
Dichter
<#nyes>

torrente
Az elsõ szinten már 5 éve biztos szarszag van, csak akkor még nem volt 2. szint.

I.C.ram
öööööööö....<#pardon1>
Unknow
LOL 😊
Sanyix
Pedig de, mert ez a 2szintû érettségi már alapból 1. SZAR 2. semmi értelme, tehát hülyeség.