Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tök jó hogy az érettségivel foglalkozó fórumban már semmi nem kapcsolódik az érettségihez, legfeljebb egy-két elkésett balek aki most próbál összeszedni némi plusz infót 😄DDD
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
nyah, kicsit £, sztem lassan fexem, qrva álmos vagyok, és holnap 10 körül kell kelnem 😄
komolyan nem lehetsz ennyire kretén, hogy azt várd egy amúgy is telespammelt fórumban, hogy valaki elküldi neked a tételeket, amik egyébként sem hinném, hogy publikusak...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
állítólag egy iskolából lopták el, az egyik képen átható amúgy egy terítõ mintája is...
Ja fifi inkabb kuldd el neki a torit!😄
Na jól van ideje mennem tanulni meg pihenni 😊 Aki érettségizik annak sok sikert, aki nem annak meg további jó szórakozást 😊 Jó éjt!
😄
tessék??? :o [nemérti<#idiota>#idiota>]
te ezt most itt komolyan gondolod idióta?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Na nehogy azt hidd, hogy nem értem...de megrághatod te is a gumit és akkor, majd te is érted a viccet....
Canon 450 D
neh 😄
errõl ugattam egy másik topikban is, de ott lebunkóztak...
ez aztán magyaros volt dikkmán 😄
-Te se tudsz semmit?
vagy
-Te is tudsz valamit?
😄DDDD
-Te se tudsz semmit?
vagy
-Te is tudsz valamit?
😄DDDD
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
jaja csak felteszik még vmikor Magyar Bálintot ugyis kiakarják onnan tenni ugyhogy megvan az esélye sztem
kretyo
figy, egyszer elöfordult hogy kikerültek, országos otrány lett, komolyan gondolod hogy rendszert csinálnak belöle???
Nem vagyok férjezett.
Az Sné csak poénból jött. A barátom neve a CS-n: Sáska...és így...Sáskáné lettem, majd csak Sné.
Az Sné csak poénból jött. A barátom neve a CS-n: Sáska...és így...Sáskáné lettem, majd csak Sné.
Canon 450 D
Pff.... <#eljen>#eljen> Csak gratulálni tudok... 100 ember miatt 90 ezer szívja a f***t
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
jajj... valószínûtlen... de hívd fel az OM-et, hogy hol nyomtatják, és hamar megtudod 😉
optimista kretyo😄