Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nincs tévétek?
nem neztel ma hiradot?
nem neztel meg SEMMIT a mi a témával kapcsolatos?
Attol visszhangzik az egész média, a legutolsó falurádióállomásig, hogy teljesn uj tetelek lesznek holnap.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ill be back !!!!
az az e-sex érdekes lehetett torrente;)
mert szvsz ebbõl az újranyomtatgatásból, és körbeküldésbõl lesz olyan zavarodás, hogy még õk sem mernek belegondolni...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mik a fejlemények úgy kb 8óta?
fenn van e a legújabb töri a neten, vagy lemondott e vki, vagy történt e vmi érdekes az elmúlt két órában??
:)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
hazudnék, ha azt mondanám értem, mire céloz a jóember...
Üdvözlettel: Pszichiátriai Intézet
fix.tv-n sg.hu oldalon tesztelnek valami böngészõt vagy mi a téma, aki gondolja nézze
Miért? Lásd az elõzõeket!
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●