Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

emelt angolja van valakinek (új) kéne...aki tud küldjön lécci
oneal1
😄DDDDD

!Forza Ferrari!

Én vmi cos2x-et hoztam össze, de azt is csak függvénytáblával 😊

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

parizer
de igen! ha nem írsz ténybeli eltéréseket, meg olyan baromságokat, hogy kosztolányi üknagyapja petõfi volt, és cukrászként dolgozott jugoszláviában, akkor nincs baj.

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Bandee1987
sztem nem volt nehéz, egybõl látszik, hogy egy sin2x volt, amit átalakitasz 1-cos2x-é, cosx=a, és van egy egyszerû másodfokú egyenleted, aztán a-t a végén visszahelyettesited, és megadod x-et. ennyi

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Német próbaérettségim nekem is 85% lett 😊
nagykalappal a holnaphoz, nekem holnap pihi 😊
tsá

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Bandee1987
na, mentem fiúk, holnaprea mindenkinek egy nagy kalappal, aki angolozni megy, valószinuleg az is ilyen könnyû lesz, amikor 1 héttel ezelõtt irtam belõle próba szintjén már akkor is 5-ös lett 85%-al, szal menni fog remélhetõleg, bye all 😊

depdig azzal a feladattal qrva sok pontott össze lehetett szedni
7 pont csak azért, hogy beirogatod az adatokat a halmazábrába, lol....

vannak ám olyan idióták, akik a megszerzett tételeket elküldik 1000 embernek..
Unknow
Nem kell... A feladatban nem azt adták ki,hogy fejtse ki a saját véleményét hanem azt,hogy az iskolában tanultakat írja le.
alph4
Jah, küdd privibe 😊

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Szívtam vele! Felírtam 3 ismeretlenes egyenletrendszerben, negyedjére sikerült kiszámolni, erre matekból zsír hülye haverom telefonba elõadta, hogy csinálta meg... Vertem a fejem a falba. De legalább kijött nekem is az eredmény.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Bandee1987
én azt nem csináltam meg...meg tudtam volna, de szartam rá, és már húztam el a picsába a terembõl...😊

szevasztok kell valakinek új német érettségi?
Unknow
Enikõ az összes eltérést megtalálta. Bizonyítsa az állítás ellentetjét. Asszem ez volt az 😊)) Na mindegy..én kérem az év végén megszerzett jegyemet és megyek tovább a sulimba 😊 Nekem végülis olyan mindegy volt ,hogy hanyas lesz 😊
Bandee1987
attól függetlenül lehetett diák. Csak egy haverjának küldte át, és õ is "csak" egy haverjának, az meg "csak" 2 másik haverjának és igy tovább...az ilyenhez pár óra elég...

Jééééé!!!!! Egy újreg! Provokátor No.1.

parizer
figyelj, ha nem írsz a valóságtól eltérõ dolgokat, el kell fogadnia!

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Én meg az ENIKÕ-s feladaton akadtam le, és röhögtem a c kérdésén egy 5 percet... 😊
Biznyítsa az állítás ellenetjét vagy mi volt 2 pontért <#nyes>
(nyelvtani feladat egy matekdolgozatban...)

a matek viszont nevetségesen egyszerû volt 😊
Bandee1987
lol, pedig az tényleg nem volt nehéz, bár a végét elbasztam, mert a cos 1/2-edre véletlenül pi/2-t irtam, pedig tudtam, hogy 60fok, csak vmiért elirtam, és nem pi/3at irtam, na mostmár mind1...pedig simán 5-ös lett volna..

Srácok ne a mostani rendszerre haragudjatok mert ami tény az tény,nincs az a hülye diák aki megszerzi az érettségit és kiteszi a netre hogy aztán lefujják és újat irjanak!!Gondoljátok végig kinek az érdekében állhatott valyon hogy lejárassa a mostani vezetést vajon vajon gondolkozom de csak az ellenzék jut az eszembe :>....szal 1 szó mint 100 aki elmult 18 és ugy érzi vele is kibaxtak azok tudja kire nem kell szavazni...
parizer
én viszont szószerint nem tanultam, csak a történelemre(az irodalom annyi volt, hogy azt a három tételt, ami elõtte nap este kiderült, elolvastam - aztán ugye nem azokat kaptuk!)

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Én azt az 1-et nem tudtam, a többit mindet megcsináltam. Na de minek... Így talán meg lett volna az 5-ös.

igen, de nem minden javítótanár ilyen , szóval, ha nekem más üzenete van, azt nem fogja elfogadni 😞
Unknow
Teljesen egyet értek 😊 Én azon vagyok kiakadva amikor odaírják:
"Fejtse ki EGYÉNI véleményét az iskolákban TANULTAK ALAPJÁN" 😊 Más szóval szarnak arra mit gondolsz csak írd le amit tanultál és a köztudatban elfogadott 😄 Azért jó pofa 😊
Melyik a Cosinusos? <#idiota>
Én azt az egyet nem tudtam megcsinálni 12-bõl 0 pont... 😊

Bandee1987
a zsuzsis volt a legviccesebb feladat, már annyira egyszerû volt(sima elsõfokú egyenlet, meg 2 db osztás, 2 db szorzás), hogy egyszerûen nem akartam elhinni, hogy ilyen könnyû és 17 pont jár rá, egy 5 percig tanakodtam is rajta, hogy ez vmi átbaszás 😊))

parizer
hát ez relatív. nekem mindig szubjektív véleményem volt, sosem azt írtam az esszéimben, amit a tanár mondott, ráadásul teljesen egyedi a fogalmazásmódom... ezt Õ díjazta! - nem minden esetben fogadta el ugyan, de tiszteletben tartotta(nagyjából)!

nekem van nyelvizsgám és a magyar b.bekaphatja
nagy IQ fighter írhatta... :S
Bandee1987
az a trigonometrikus egyenlet nem volt nehéz...

Narcotic Syntax
ja most nézem ebbe a forumba linkelték akkor jo h nem tettem be ujra. azt a kinai pulcsis szöveget akartam😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Unknow
Logaritmust én is hiányoltam...vajon hova mászott el?😄
Bandee1987
igaz, ha jól belegondolok, eddig én sem tanultam sokat az érettségire. Legkevesebbet a matekra, az irodalomra is elég keveset, törire többet, angolra sem sokat tanultam, bár abból gyakoroltunk eleget, infóból is eleget gyakoroltunk, simán megirom ötösre az emelt szintût

parizer
hehe, ha már ott sem megy, mi lesz az egyetemen(bölcsészek ne vegyék magukra a kérdést)?

na, én így vagyok a magyarral, sztem hülyeség tanítani...egy mûnek a jelentése mindenki számára más és más..a tudományos vizsgálatuk meg sztem röhej és hasztalan..
Narcotic Syntax
ahhh nem ezt akartam 😄DDDDD

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Szinuszt meg logaritmust is kihagyhatnák...

Narcotic Syntax

Unknow
Hát nekem meg nem 😊 Mi volt a megoldás? Nem tudod véletlen?😛
parizer
irodalom? á arról mondhatsz bármit. mondjuk igazából én történelmen kívül(amibõl természetesen nekünk sem volt még írásbeli) nem is tanultam semmire. abból is csak az elsõ 10 tételt nézegettem(túl sok sajnos nem rögzült. ha valami nem érdekli az embert, megtanulni sem tudja!)

Bandee1987
jaja, én is onnan néztem ki 😊))

Nekem a régebbi fajta volt
Nem a keménytáblás hanem az a fostalicska butított kiadás 😊

Bandee1987
igaz...Koordinátageometriát ne rakjanak bele, elég volt az az egy körös feladat, azt tudtam simán, de nehezebbet ne, mert ezt a tipust nem szeretem 😊))

meg azt nem értem, miért kell az ellenzékre fogni..ha egyszer valami jól meg van szervezve, abban nem lehet hiba, a jól szervezettség ezt jelenti..minek kellett egyáltalán januárban kinyomtatni a feladatlapokat, amikor most fél nap alatt megoldották..
sztem sem teljes egészében TPF tehet róla,nem hiszem,hogy õ lett volna,akitõl elsõkézben hozzá lehetett jutni a tételekhez!Viszont a botrányhoz hozzájárult a nyilvánossággal 😞

Ramadamammy rapidrandi

És tudjátok mi lenne a poén....az hogy ezt az emelt matekosok találták ki h ne legyen riválisuk😊
Unknow
Már akinek olyan atlasza van 😊
Atlaszban benne volt a megoldás... 😊