Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fejbõl nem vágom pontosan, hogy melyik volt a második idõszak, amiben el kellett helyezni!
Szépen kérek vkit, aki okosabb mint a sok állat politikus,segítsen! Az emelt szintû angol is 10kor kezd holnap?
SoDI---
A lényeg:

az oktatási miniszternek nincs hatásköre arra, hogy elrendelje az írásbeli érettségi újraírását

Különösen erre a mondatra hívnám fel a figyelmet:

Olyan jogköre pedig végképp nincs, hogy elrendelje: a diák vagy újraírja az érettségit, vagy választhatja az év végi jegyét

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

I.C.ram
majd csak holnap rakják fel.
q
Nem tudja valamelyikõtök, hogy hol vannak a mai töri megoldások? Ha igen légszi írjátok le a címét... köszi
😄 Benne volt a térképben volt egy olyan h mit csatoltak vissza a II. világégésnél, és pont benne volt ungvár...
SoDI---
Kósa Lajos: Értelmezhetetlen az oktatási miniszter döntése
2005-05-11 20:04

Államigazgatási szempontból értelmezhetetlen és jogszabályi háttér nélküli Magyar Bálintnak a matematika írásbeli érettségi megsemmisítésérõl szóló döntése - közölte a véleményét az intézkedésrõl Debrecen fideszes polgármestere szerdán sajtótájékoztatón.

Kósa Lajos szerint az oktatási miniszternek nincs hatásköre arra, hogy elrendelje az írásbeli érettségi újraírását, csak abban az esetben, ha "jogellenesen szervezték meg a vizsgát, vagy jogellenesen állították ki a bizonyítványt".
"Olyan jogköre pedig végképp nincs, hogy elrendelje: a diák vagy újraírja az érettségit, vagy választhatja az év végi jegyét" - fûzte hozzá.
Az írásbeli érettségi körül kialakult kaotikus állapotokra utalva Kósa Lajos kijelentette: "rendkívül tragikus, hogy az oktatási kormányzat nem alkalmas arra, hogy az érettségi vizsgát problémamentesen megszervezze".
Felvetette: kérdéses ki fedezze a dupla tételjavítások összegét, az igazgatók mi alapján rendeljék el a túlórákat.
Kósa Lajos közölte: a sok tisztázatlan kérdés, az államigazgatásilag értelmezhetetlen miniszteri intézkedésbõl fakadó tennivalók tisztázása érdekében a debreceni önkormányzat a közigazgatási hivataltól kért állásfoglalást.
Egyúttal köszönetet mondott az iskolaigazgatóknak és a tanároknak, akik példásan helytálltak a nehéz helyzetben.
"Mindenképpen a diákok érdeke sérült, õk az ügy vesztesei, s ezért a felelõsséget valakinek viselnie kell" - tette hozzá Halász D. János, a cívis város oktatásért felelõs alpolgármestere.
Megítélése szerint a diákok 98 százaléka nem csalt, az intézményekbõl - a szigorú eljárási rend okán - nem szivárogtak ki a tételek, ebben az ügyben "a minisztérium környékén kell seperni".
"A Hajdú-Bihar megyei Közigazgatási Hivatalhoz szerdán estig még nem érkezett meg a debreceni önkormányzat beadványa" - közölte az MTI érdeklõdésére Kerekes Edit hivatalvezetõ.

MTI - fideszfrakcio.hu

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

I.C.ram
megcserélted a sorrendet! elöbb csehszlovákia aztán magyarország, ugye a Csehszlovákia feldarabolása miatt a II. Vh elején.
I.C.ram
lol oda volt írva, hogy Ungvár 😄
OK, holnap, én is fexek, érettségi lesz, stb. By(t)e!

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

parizer
majd holnap kifejtem, ah érdekel. vagy nézz be a fórumozók fényképei topikba, és lapozz párszázat vissza 😛
na megyek tényleg. már be vetettem az ágyamat is, telefonálok egyet, de gép kikapcs(szakmai ártalom, hogy nehezen szakadok el a klaviaturától)

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

egyébként énis pont erre gondoltam, amikor olvastam a commentet 😛

jaja, sg... MO legjobb fóruma! 😊 de ezt a topicot a napokban többtízezer ember olvasgatta, nem csoda hogy itt nem alakult ki olyan bensõséges hangulat 😄

Na ezt nem vágom...

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Uzgorod a neve
Dehogynem, 1913-ban ott született! Ma Ukrajnában van!
parizer
ugyan ugyan. akik miatt én idekerültem, igencsak udvarias, és kedves emberek... bár az incidens, ami miatt megkerestek már kevésbé volt kellemes(nem szereti, ha illetéktelenek beszúrkálják a képét mindenféle fórumba, mintha õ lenne!)

A kérdésben nem ez volt... 😊
legalábbis nem ilyen néven szerepelt...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Ungvár
ez az SG nem kell csodákat várni... Egyébként bye!

hol lakott az öreglány?
Mi volt a falu/város neve?
Sárospatak?

1. OMM
2. Magyarország
3. Csehszlovákia
4. SZU
5. Ukrajna
ja és b, válasz pedig Kárpátalja
szerintem
parizer
hehe eföteföteföteföt

parizer
értem. tehát a fórumon bunkónak szokás lenni, és ha elköszön valaki, hiába vagyok itt, leszarom. oké, megértettem! - amúgy sosem csetelek!

pá újra mindenkinek, jó pihenést, a kínaiak egy éves kaki termését az érettségizõknek, nekem meg hajrá a pénteki mechanikához. a kislány megy aludni!

(Parizer vadul nyomkodja a reloadot, hogy lássa ki mit ír neki)

Trade
Azt hiszem orommel megyek ujra matekozni.Atneztem a dogat es bar meglenne 5 de nem lenne 90%-os.
Tavaly meg bombariado volt amikor a fizika felveteliztem akkor se ment

összekevered a chattel 😄 (najó tényleg hasonlít már rá)

jó éjt! <#kacsint>

Szilya lyó élyszakát!

parizer
na jó, úgy látom elköszönni itt nemszokás, úgyhogy viszlát, válaszra várás nélkül.

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Én is arra tippeltem elõször, de aztán megnéztem a kismagyarország térképen is, és ott belül volt 😊

Ukrajna

Joey_The_Man
Olvasd már el a fõoldalon lévõ cikket.. Hogy képbe legyél, mielõtt pofázol...

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

"5. magyarország" - Nem Ukrajna? (Én nem láttam a feladatot, emeltet írtam)

Csönd! Nem volt fent!

<#beka3><#beka3>
jaja 😊
ÉK-Magyarország
1. Monarchia
2. Csehszlovákia
3. Magyarország
4. Szovjetunió
5. Magyarország
Aszem ez a helyes sorrend, legalábbis én ezt írtam 😊

aha

Megnyugtatlak ma is fent volt 8-tol a töri.
Csak nem mindenki tudta, hogy hol keresse.
Sajna én se, de legalább tiszta a lelkiismeretem
Töriben a csaj nálatok Kárpátalján élt?
alph4
Van nem aggódj, csak van eszük és már nem neten terjesztik, hanem jó helyen és jó pézért...<#alien2>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

parizer
na jó. én mentem aludni. pénteken mechanika zéhám lesz, aztán jó lenne a házit is megcsinálni addig! baaaa...

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Kúpos: Egyik osztálytársam megállapította, hogy az alkotó 360°-os szöget zár be az alappal...

Én a halmazoson haltam le.

na jó,csak vicc volt...
naná hogy nincs senkinek
Jó tanulást everybody!
simán.. lassan már atavajiak is újraírják a tavajit! :-D
alph4
RELASED!<#vigyor>
Csak kijött, csak ez már nem "mûködõ" verzió! Kelle egy Crack...<#eplus2>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Álljatok már le hülyék újat akartok írni? Egész éjszaka neteztek ahelyett hogy aludnátok.

The Garrett
<#rinya> Ha lenne is hova küldjük? 😄 se email se semmi kontakt info... komolyn most érettségizel? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bandee1987
tanulj...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
igen, a 2. válaszhatóval meg 10 pontot kaptál egy egyszerû elsõfokú egyenlet levezetéséért...ami egy ált iskolás 7-edikes is röhögve csinál meg...a másik 7 pontot meg megkaptad 2 osztás és 2 szorzás fejében 😊
A kúpos sem volt nehéz. Aztán a végén a halmazost meg már meg se néztem 😊
na, mostmár tényleg megyek, bye
nagy kalappal mindenkinek

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!