Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Dichter: elsõ, az eddigi felsõoktatási ... "sikereimet" inkább most nem részletezném :o)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A törit természetesen érteni kell, hiszen mindennek az alapja az értõ olvasás. De ugyanígy érteni kell akkor a földrajzot, az irodalomat, az ének zenét is.
Nameg a '49 es Nagy Tavaszi Hadjárat évszámait, helyszíneit, az ott diadalmaskodó parancsnokok neveinek memorizálásához minek kell hatalmas ész? Az elõemberek evolúciós sorrendbe állításához sem kell asszem atomfizikusi diploma.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
de csak 14:00ra kell bemennem :d
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Majd a könyvtáros picsa által kiosztott marhaságot szkenneld már be nekem...😊)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
de volt mar olyan lap is akezemben ahol a forrasnal meg kellett nezni h elfogult e a forras szerzoje es emiatt a masik a jo megoldas. meg tudni kell a forrasirok viszonyat a korukhoz meg ilyesmi nem? azt azert megis csak be kell magolni...
meg szobelin azert kell a lexikalis tudas. vagy nem?
nagyon jo, 4 tanarbol 2-en 2-en mast mondtak...
az elorehozott erettsegimmel szerzett+7 pontom beleszamit e a szerzeheeto 10 pontba vagy nem...
amugy elmeletileg van meg egy "kiskapu", ha mondjuk nem kell vmi kulonleges valasztott tantargy, es leteszel egy nyelvvizsgat, akkor azert kapsz plusz pontot, es gyakorlatilag ugyanazzal a tudassal tanulas nelkul elmehetsz nyelvbol vizsgazni es az ugye jol sikerul...
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
ugye a nyelvvizsgakkal probaltam manipulalni, hogy majd az kivaltja h kellene 2 emeltet tennem, de ez ugye kilove. matek emeltet teszek, most fizika faktra jarok. egyaltalan nem is tom miert jarok en oda, mert most nezegettem bme szakokat igazabol egyik sem erdekel tulzottan, ugy maga a fizika igen, de hogy huzamosabb ideig tanuljam annyira nem... corvinus-t nezegettem, oda meg azokra a szakokra amik erdekesnek tunhetnek arra bekerulni kb lehetetlen. mondjuk en vok hulye h meg mindig nem tudtam eldonteni h mit akarok, de igazabol egyik szakrol vagy iskolarol sem tudni olyan sokat, nem igazan lehet tudni mi mire jo, es mennyire kemeny. ha nem hoztak volna ezt a max 10 pontot akkor pont jo lett volna, de igy nem tudom... tori mennyire nehez, nagyon kell hozza a fakt, mennyivel nehezebb mint a kozep? egy valasztott kell, es ha mar ugyis a fizikat szeretem akkor abbol teszem le a kozepet, viszont ha folvennem a tori faktot is, akkor 5 faktom lenne, ami nem tul egeszseges. meg azt is el kene donteni h mi er tobbet egy nemet kozep amit alaprol kene felhuznom, vagy egy angol felso amit kozeprol kene felhuzni...
nemtok en semmit sztem mostmar...
és szerinted itt hányan hiszik ezt el neked? 😄DDd
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Pia + csajok voltak-e, vagy tényleg olyanok voltak, hogy hogyan építsünk gyufásdobozból és kanálból számítógépet?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!