Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
Na figyuka. van itt valaki aki BME-re vagy máshova jár valami informatika közeli dologra? az irjon privit mert csomo kérdésem lenne. Köszi

I.C.ram
Hát igen... 😊 Ez már félsiker!
igen, de neked legalább van részecskegyorsító az aulában.... éne mit mondjak ??? <#shakehead>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

I.C.ram
Szarnak a fejünkre 😞
ez engem is érdekelne, ha valakit tudja PONTOSAN akkor segíthetne

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

I.C.ram
Most kezdtem el elte geofizikát, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok átjelentkezni másik egyetemre (BME pl) minél elöbb, és mik a feltételek? Mindenképpen újra kell érettségiznem, ha több pontot akarok, vagy esetleg beszámítják az egyetemi eredményeim is? Ha valaki hasonló cipõben jár, és tud valamit ezzel kapcoslatban, az légyszi ne tartsa vissza.
CaviaR
Most megjelent vmi a képzésem mellett.
"Aktuális képzés:Mûszaki Informatika BSc (Óbuda) (NKNAM😎 - Nincs aktuális félév!"

A vastagon szedett az új jövevény. Minek a rövidítése?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Scape
12es tankörben vagyok.

CaviaR
Melyik tankörben vagy? Én az 5ösben.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Huhh kösz sokat segítettél!! Má' be voltam sz*rva. 😄

Scape
Ott nekem sincs. De megtaláltam itt

CaviaR
Valaki segítsen légyszi, fontos!

Tegnap iratkoztam be a Neumannra, és ott azt mondták, h az órarendet õk már összeállították, nekünk csak le kell tölteni. Be is léptem a kódommal, de üres az órarend, és tárgyat sem vehetek fel, mert üres a lista.

Jobb fent pedig azt írja:
"Aktuális képzés: Mûszaki Informatika BSc (Óbuda) - Nincs aktuális félév!"

Mit kell csinálni, mert hétfõn már kezdõdik, és még az órarendet sem tudom.

2XP
Tudom én is, épp ezért mondtam 😉

Nekem a matektanárommal az a legnagyobb bajom, h sokszor úgy tûnik, nem érti mirõl beszél, rengeteget téved. Amikor pedig elsõben feliratkoztam a levelezõs kömal versenyre és kellett volna vmi segítség, akkor elküldött, h kezdjem elõrõl más úton. Úgyhogy eddig tartottak az oktv-s reményeim 😞 De mit várjon az ember egy noname vidéki gimitõl :/

magus
akarmennyire erted matekot is kell tanulni, csak nem annyit...

[Walaki]D`Lair
Én meg utálom...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

2XP
Pedig a matekot csak érteni kell 😊

aztamindenit :|<#szomoru2><#sniffles>

márazelsõt ezaztán csucsszupi

2XP
Matektanárom mesélte, h volt egy tanítványa, akinek elég jó esze volt a matekhoz, de tanulni nem akart, mondván, majd kilogikázza a dolgokat. Érettségin az elsõ feladatot meg is csinálta...

magus
jo hiszek en nektek, es a magolas tenyleg nems tabil tudas, de hat azert ha nem tudok semmit akkor lehet vaslogikam😊

azlesz 😄

[Walaki]D`Lair
Hallottad? Van BKF fórum...😄DDD Csináljunk belõle gumiszobát..😄DDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Punkerwork
na jó ezzel az itt a skizó hol a skizóval tuti kiakasztod õket 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
ban-ra tett embernek is tudsz OP jogot adni 😊

Dzsini
lehet, hogy olvastam... elég rég volt és sosenem használtam õket 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punkerwork
olvasni kéne a moderátor levlistát akkor tudnád a parancsokat 😊

Dzsini
igen, ráadásul @-m is van bár tippem sincs mit lehet vele kezdeni...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

miattad vannak ott aasztuti :| 😄

Punkerwork
ott maradtál chat-en és gyûlik a nép csodát látni 😊

Punkerwork
csak nehogy valami klinikai teszten találd magad az egyetemen 😊

Dzsini
egy ember, nem egy személy(iség)

I.C.ram
Ja a két név nagyon hasonlít, meg a logó is, de akkor is furcsa, hogy 1 ember 😊
Dichter
Igen, ezért is írtam 😊

Dichter
Szerinted fejbentartjuk mindenki ICQ számát? 😊

Dzsini
ha nem hasonlítana annyira a logonk meg a nevünk meg úgy nagyjából minden... még az ICQ számunk is 😉

Punkerwork
ezért szeretjük 😊

Dichter
3 év után is tud meglepetéseket okozni ez a fórum.....

Punkerwork
nem menj csak vissza aludni, most Dzsini vigyáz a topic-ra 😊

gonoszefreet moderál 😉

Dzsini
még jó, hogy valaki feldobott egy firefox-ot is erre a gépre...

"fájerfokszot használjanak csak a gyávák. IE az igazi férfiak böngészõje! veszély, kaland, nyitottság! ez kell a hardcore usereknek!".....jó akkor játszunk ilyet😊

Punkerwork
Punker otthon van, de Punkerwork esetleg megpróbálhatja 😊

Efreet
vagy mókázzunk egy kicsit...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Dzsini
Punker elmeséled nekik? 😄

Dichter
Dzsini=Efreet????????????????????????? <#conf>

Punkerwork
nem az a skizó haverja 😊

Punkerwork
kezdje a 2000-rel 😊

I.C.ram
Efreet is te vagy?
Dzsini
hosszú, és nem ide való 😊 ha visszaolvasod Efreet és Dzsini elmúlt kb 4+ évnyi irogatását itt a fórumon, egy részét kikövetkeztetheted 😊

I.C.ram
Látomásod volt, vagy mi? 😄 Mi okozta?
Dzsini
nem csak ezen a téren, szinte mindenben az életemben...

I.C.ram
Durva akkor is... ilyen éles váltás 😊
Dzsini
ízlések és.. :o)