Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reméljük ez a 15 pont igaz lesz, így már csak 2 pont a veszteség, de most már végképp nem tudom, h kell-e emelt szintût tennem töribõl is a matek mellé.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
kár hogy elõbb nem gondokodtak
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Amúgy fogadni mernék, h az idén 5-10 ponttal csökkenek majd a ponthatárok, ha a változtatási javaslatokat elfogadják, ill. gondolom az érettségi feladatok is nehezebbek lesznek, mint idén.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
😄DDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Az még oké, hogy bonyolultabb kérdéseket itt kérdezed, meg de azt, hogy hogyan számítják a pontokat....
egyébként érdekel az érettségim annak ellenére hogy egy ilyen rakás szar rendszerben fog zajlani is.
De nekem ugye lehet a te problémáidra válaszolni? Nekem is ugyanannyi idõ volt utánanézni, mint neked.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
infóra tuti kell fizika? nem lehet helyette számtek?
ECDL-ért jár plusszpont?
az ECDL-t megcsinálni nem nagy dolog ugye? béna word meg ilyenek
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Ki lett hgasználva alaposan...😄😄😄😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ECDL kamu?
akkor már tutira szopok pár pontot a 11-év miatt?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Aztán van 1 jó ötlet, de ehhez kell 2 vagy 3 bevállalós srác. A lényege, hogy az osztály kalapban meg frakkban táncol vmi jazz-félére, a közepén hirtelen megszakad a zene, és bejönnek õk hárman rózsszín balettruhában és nyomják a hattyúk tavát, és a 2 zenét vhogy összekombinálni. (Ez volt tavaly a másik osztályban, kurva nagy sikere volt, és jókat röhögött mindenki, ráadásul ez olyan esetben jó, ha az osztály jó része nem nagyon akar sok dolgot csinálni, viszont van 1-2 bevállalós ember.)
Pont duplázásnál csak az érettségi eredmény számít, ráadásul % alapján, tehát ha szar vagy gimiben, akkor leglaább érettségin próbálj összehozni valamit. Én is ilen volam. utolsó év kivételével 4 alatt votl az átlagom, aztán gyakorlatilag pár óra tanulással leérrettségiztem kitünõre, de még így sem vettek fel oda, ahova akartam volna menni. Pl. az is jó lett volna, ha a kintûnõ érettségire is járt volna pluszpont. leglaább 3.
Nekem meg most azt mondta az igazgatóhelyettes, h azt hallotta (szóval ez is elég bizonytalan forrás), h az ecdl vizsgkára is járni fog +7(!) pont, ami azért elég nevetséges, de persze ettõl még örülnék neki, legalább töribõl nem kellene emeltre menni 😊
A mostani tervezet pedig elvileg nem változtat a pontduplázáson, szóval a felvételi tárgyak pontszámát is duplázhatod, ha azok jobbak a hozott pontoknál.
A mûszaki vonalon a ponthatárok nem olyan gázak!! Inkább bentmaradni nehéz.
A különbség amit kérdeztél: az egyik (Á-államilag finanszírozott) ingyenes,
a másik (K-költségtérítéses) fizetõs, ezért alacsonyabb ennyivel a ponthatár...
Szakosodni késõbb lehet, általában 2 év alapképzés után, de most a bologna-folyamat miatt megváltozik ez is.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Lenne 1-2 kérdésem ezzel az érettségivel kapcsolatban, mert 12.es vagyok és van 1-2 dolog ami nem tiszta:
-Hogyha van 2 nyelvvizsgám (C közép) azért mennyi plusz pont jár? Ha 1 közép és 1 emelt?
-BME informatika karra mennyi a ponthatár: megnéztem:
BME informatika kar, mérnök informatikus (Bsc) A-N-Á -126pt
BME informatika kar, mérnök informatikus (Bsc) A-N-K -90pt
BME informatika kar, mérnök informatikus (Bsc) D-N-K -120pt
BME informatika kar, mûszaki informatikai (Bsc) D-N-K -87pt
Mi a különbség?:o
Hol van a 3d-s szak meg a többi szar, vagy azt késõbb lehet kiválasztani?
Hogyha a 11.12.évvégi jegyeim bénák, akkor valahogy lehet duplázni az érettségi jegyeket? Pontosan hogyan?
AKi valami informatikai, grafikai, ilyesmi egyetemre jár az írjon(pl privit) mert lenne 1-2 kérdésem konkrétan azokkal a szakokkal kapcsolatban.
A halasztásól mit kell tudni? Tehát ha felvesznek minden további nélkül halaszthatok 1 évet?
Ha nem vesznek fel következõ évben számit a 11.12.évi pontok, vagy akkor hogy zajlik a felvételi?
Konkrétan mûszaki irányba milyen tantárgyakból kell felvételizzek? egy matek emelttel 2 nyelvvizsgával, 1 fizika középpel van esélyem? Esetleg a fizika helyett nem lehet valahogy számtechbõl érettségizni?
Köszi elõre is mindenkinek aki válaszol