Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
ha már bejutok minden sima. a mostani kreditrendszer mellett.

Dichter
Én úgy ismerem, hogy Fõvám-téri szabadidõközpont 😊

Sadist
Nem tudom, hogy közgázon milyen, de infon egész évben folyamatosan megy a cidáztatás 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dzsini
tudod miért az a beceneve a közgáznak, hogy: Budapesti Közgazdaságtudományi Szabadidõközpont? :o)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

franc0
ez csak duma

legalábbis közgázon pont fordítva van

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Sadist
Bekerülni még csak a kisebbik gond, bennmaradni már annál nehezebb!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dichter
Elég, csak ha nem kened oda vissza a matekot, kivágnak mint a sz@rt.

grizzly21
meglesz. egyébként miért ne?
teszem azt 2 nyelvvizsga+info emelt4-5+matek 3 az sima egy 126 pontos helyre...

Dichter
Azért azt így elmondom, ha nem tudsz matekból emelt szinten MINIMUM egy 4-est kipréselni magadból, akkor be se add a felvételidet BME infora.

Bandee1987
várj csak! nem biztos, hogy ezek a tételek lesznek idén is...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

grizzly21
nem, nekik nagyon fontos, hogy hányas voltál pl irodalomból ha a BME re akarsz menni😊

grizzly21
és ezt kellem egtanulnom, és meg is fogom mert azt akarom h felvegyenek

grizzly21
ez durva!!!! Email üzenet egészen addig olvasható amig nem törlik szintû elmézés...azt hiszem hülyét kapok...

Sadist
El kell, mert gondolom benne van az oktatási törvényben.

Köszönöm! És ezt a 2Xszerzettet minden egyetem elfogadja?

Bandee1987
Ja, és hozzátenném, hogy ha valahol nincs tétel vmelyik mappában az esetleg azért van, mert az A vagy a B feladatsor valamelyik tételében már szerepel egy ehhez nagyon hasonló tétel.

Bandee1987

2XP
Azokat sajnos nem tudom.

grizzly21
és PPK meg a BTK?

2XP
TTK-n már volt, õszi szünet elõtti pénteken. De lesz még egy vmikor január elején.

grizzly21
ELTE nyilt nap mikor lesz?

Bandee1987
este elküldöm

ivjoe
Pontszámítási lehetõségek:
1. vitt +szerzett
2. 2x szerzett

Mindkettõt kiszámolják, azt kapod, amelyik a jobb.
Tudtok arról valamit hogy idén az érettségin szerzett pontokat lehet duplázni és akkor a vitt nem számít? Ez igaz?

Bandee1987
adj egy e-mail címet privátban, elküldöm

ha azt nekem is el tudnád valahogyan juttatni azt megköszönném, mert én is ebbe az irányba szeretnék továbbtanulni

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Bandee1987
ha ugyanaz lesz idén az emelt infó szóbeli, mint tavaly, akkor szivesen odaadom a tételeimet, nagyrészt mindegyik megvan.

2XP
Szóbeli sajnos minden emelt szintû érettségin van. Szerintem felesleges erre könyvet venni, sokkal jobban meg tudod tanulni internetes segédletekbõl.

grizzly21
hát info lenne a másik tárgy. és a hely 126 pontos:BME info.
nincs valami könyv ami csak azt a programozást tanitja meg ami emeltre kell? szóbelin mi van?? olyan is van?lol

Bandee1987
Sztem érdemes elmenni emelt informatika érettségire, mert a pluszpontok sokat számítanak. A programozással meggyûlt a bajom, szóbelibõl meg szerencsém volt, mert azt a tétel húztam, amelyiket tudtam, így lett 72%-os, ami nem a legjobb, de azért nem rossz.

2XP
Számtechbõl szerintem az emelt sem lesz nehéz, én a helyedben elmennék. Ha magas a ponthatár, nagyon sokat számít az a 3 pont is.

I.C.ram
Attól függ, hova akarsz menni.
grizzly21
nemtom mi lesz emelt vagy közép...
matek emelttel és 2 nyelvvizsgával ti mit csinálnátok?

2XP
Tényleg? Jó, h mondod :p

Sadist
Hehe, Magyarországon élsz, nem júeszéjben 😄 Erre azt fogják mondani, hogy tanulj meg Pascalban vagy C-ben programozni 😄

2XP
Pedig kötelezõ biztosítaniuk a feltételekt. Gondolom nem kell nekik megvenni, biztos tudnak vmi szerzõdést kötni.

Sadist
Jaaah jólvan, csak sima szöveges fájlból kell adatokat beolvasni. Azt hittem, hogy pl. Access, MySQL vagy dBase adatbázist kell kezelni. Delphiben még aránylag egyszerûen megoldható, de Pascalban már neccesebb 😄

Dichter
Csak emeltszinten. De nem kell túl komolyra gondolni. Ha tényleg érdekel, a felvi.hu-n vannak fent érettségi tételsorok.

Dichter
Az iskolád valószínúleg nem fog csak ezért egy flash-t venni, hogy te abban programozhass az érettségin.

Sadist
Érettségin már adatbáziskezelõ programot is kell írni? :S

2XP
Abban elég nehéz lesz adatbázist kezelni (bár lehet tévedek, a flash 7-et nem ismerem).

grizzly21
pl flashben is programozhatok?:o

2XP
Az emelt szintû számtech érettségin programozni is kell, de te választod ki, h milyen környezetben akarsz. A php-mysql párosból a szükséges dolgokat 1-2 hónap alatt megtanulhatod, ráadásul ezekhez könyvet venni hülyeség, a net tele van segédletekkel.

grizzly21
na igen, de nem programozni akarok hanem h felvegyenek egyenlõre.kéne tudni mi kell. majd megnézem ak önyevt köszi

de a könyvben a programozáson kivül végülis minden benne van...
ha programozást akarsz tanulni, akkor prog.hu 😉

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

I.C.ram
ELTE-TTK.
grizzly21
az ECDL az inkább office, ami a középfokon van, én az emelten gondolkozom

grizzly21
te elte-n belül hova jársz?

The Garrett
akkor még mindig nem halt meg a reményhal 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

I.C.ram
Nekem saját magam kellett elmennem érte az ELTE pesti részlegébe. Questura-ba. Aláírtam egy papírt, aztán átvettem, kb 2 hete.