Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
plakat.doc
spam. sry
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Az azonosítóval kapcsolatban volt egy papír amire rá volt írva ,hogy a / helyett használjunk - -t a mappanévben,nálunk felkészültek a hülyékre 😊
egyébként normálisak voltak és még a gépek is jók voltak(3gh p4,512 rammal)
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
ööö...retekegér...!
meg azt sem tudtam a mappákkal mi a szart csináljak.. de otthagytam inkább mindent a picsába.. vicc az volt h a tanárok se tudták, aztmondták biztos le van írva.. hát nem volt 😊
ja, ami még LOL: emelt szinten voltunk ugye, és azonosító alapján írtuk, az azonosítókban voltak perjelek.. és kellett csinálni mappát olyan névvel mint az azonosítónk.. erre a sok barom hõzöngött, h miért nem csinálja meg a mappát, mire felvilágosítottuk õket, h perjel nem lehet benne <#wilting>#wilting>
football without ultras is nothing
csak a forráskódot kellett megadni oszt jóvan feherje.pas
forráskód szerint amit csináltam nekem is jónak kell lennie, le is fordult, de az exe megint elszállt valami runtime errorral.. akárcsak itthon tegnap este
kurva freepascal.. miért épp azon tanultunk?!?
excelben én sem csináltam meg pont azt a feladatot 😊
acces nekem vhogy könnyûnek tünt ,mindent megcsináltam...
programozásnál nem minden jött ki jól ,de sztem nem volt meg patchelve a tp 7.0
forráskód szerint jónak kellett volna lennie 😊
na majd kedden kiderül.
ki hol volt?
volt vki Jedlik Ányosban?
RGB azaz red green blue
nyilván a 3 alap szin:
piros: 255 0 0
zöld: 0 255 0
kék: 0 0 255 😊
nem tom én mindig elcsodálkozok azokon a csávókon akik info versenyek vagy érettségi alatt fele idõnél felállnak, mert htx már végeztek is 😄
http://www.lohere.net - a MagyarChan
én pl mindig utáltam ha idõre kell valamit a gépen csinálni..:S
azért remélem nem lett rossz annyira.
szerintem a mai infóra kicsit kevéske volt saz idõ, vagyis a feladat volt sok.
nem is számítottam rá, h ilyen sok word lesz benne, mármint ilyen hosszú. excelben nem sikerült sajna kikeresni azt a kurva osztandót a végén..
access sztem kifejezetten nehéz volt, egyiket azthiszem elszúrtam, de nemtudom h adnak e ezekre részpontot.
a programozásra nem sok idõm jutott, és sztem geci feladat volt, kémiából mindig is 3as alatt voltam, de a tudásom 1es sincs.. így a mondatokat sem mindig értettem, de ez nem kifogás. sajna rosszul tartalékoltam rá az idõt, ráadásul a freepascal megint szarakodott, lefordította simán de 2es hibakóddal elszállt.. remélem a javítótanár gépe rendben lesz 😄
programozásban az utsó két alfeladat nehéz volt, és maradt rá 10 percem, így azok sajna nincsenek meg..
ööö...retekegér...!
ööö...retekegér...!
sztem olyan közepes nehézségû lett.
mindent elég jól megcsináltam, így reménykedem a 90%ban 😊
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Majd nyilatkozok!
Na mindegy azért köszi.