Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az emelt csak a +7 pont miatt érdekes, a felvételed szempontjából.. nomeg nem árt, ha egyetemre emelt szintû felkészítést kaptál elõtte.. (persze ha olyan helyre mész, ahol erõs a matek)
football without ultras is nothing
Ha az az iskola nem követeli meg az emeltet egy tantárgyból akkor nem kell ugye? Mert én mindenbõl középre mentem, mivel ahová jelentkeztem szó sincs emeltrõl.
spam. sry
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Két mû össze hasonlitása pragmatikai szintaktikai és szemantikai szinteken
PLs valaki help mee Priviben
T
H
X
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
160.000 huf. Tudod mennyi pénz az? Semmi. Abból ha bérelsz egy lakást, és teljesen egyedül élsz, akkor is épphogy megélsz,nemhogy ha még eltartasz másokat.
De ne offoljunk, végülis ez nem az a topik.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha ennél kevesebbet keres, nem kell fizetnie, az összeget kamatok nem terhelik. A tartozás továbbá nem adósságként jelenik meg a végzett diák számláján, tehát nem akadályozza a hitelfelvételt."
Szal minimum BRUTTÓ 160e-t kell keresned, hogy fizetned kelljen.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
És sajnos ez nem csak az oktatást érinti!Ez off de sajnos el kell mondani..
De mivel az azt megelõzõ évben 104-es volt a határ az állato.-ra,azt hittem simán felvesznek,gondoltam csaknem emelik meg 18 ponttal,hát tévedtem 28-at emeltek...
Miért nem jött össze? Mennyi pont körül voltál? Milyen extráid voltak?
Kb 4 éve akarok orvos lenni😄
Nem hiszem, hogy kinöném, engem érdekel az egész!Egy jó orvost tisztelnek is😄
Fura, de ez van!
Nekem elsõ helyen van megjelölve a fogorvosi, második helyen az általánosi! Ha mind a két helyre felvennének, akkor az evidens, hogy csak az elsõként megjelölt helyre vesznek fel igaz? Nem mintha változtatna vmin is a dolog, mer nekem édes mind1 lenne, hogy fog, vagy általános(plasztik sebész) szakra vesznek fel CSAK VEGYENEK FEL
Fogorvosira tavaly 132 volt!Ennél kevesebb nem, csak több lehet!
Én pesszimista vok ilyen téren szoval...azért gondolkodok így
Nem tudom miért akar valaki fogorvosnak menni. Van a családban pár, és én nem bírnám ezt a melót csinálni, mondjuk tény, hogy rohadtúl megfizetik, ha jó helyen dolgozol 😄
pluszpontbol maxolok, mert van egy középfoku németem meg felsöfoku angol, ezért kéne kémiábol is a max meg bioszbol is...(fogorvosi,orvosi)
Akkor talán még nincs veszve minden...
Csak akkor vagyok nyugodt ha 144 pontot talicskázok össze...
Jah, hát Wordben nincsen ám dupla space meg dupla enter, ez aranyszabály, mert különben a kezedet törik érte 😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Kicsit gáz lesz, ha nem vesznek fel sehova, az angolomat is elrontottam, nem értem miért nem lehetett bevinni angol-magyar szótárt. Végig 5-ös voltam angolból is, a tanárunk azt mondta, a szóbelin tudok javitani, de csak négyesre. ott is félóráig meredtem a szövegre, annyira kínai volt, na ezért nincs nyelvvizsgám se, hát nem vagyok egy vizsgázó tipus...
Kata: grafikusan. háttéret, szöveget, táblázatot, mindent megcsinálsz simán, úgy ahogy kell, és a végén a mentés weblapként választod. de így azért jóval idõigényesebb mint egy frontpédzsel.