Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha vki tud,ide irjon:[email protected]
thnx😊
Tud vki infot,hogy hol lehet erettsegit szerezni?Mondjuk keszpenzert...😊)
Tud vki infot,hogy hol lehet erettsegit szerezni?Mondjuk keszpenzert...😊)
iko
okés. remélem még le van jegyezve vhol :S, elvileg a naplóban van.

spam. sry

Balo
Ejjajj, akkor valami igazolást kellene szerezned a félévi jegyeidrõl. Menj be sulidba és érdeklõdd meg!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

iko
ellenörzõ? nekem olyanom nincs <#szomoru1>

spam. sry

Balo
Az ellenõrzõdben van benn, azt kell beszkennelned. Az OFIK szerint napokon belül el lehet kezdeni a dokumentumok feltöltését.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

iko
Nálam a hozott pontot az év érettségi átlag + az utolsó félév + az utolsó év jegyeibõl számítják. mit kell akkor nekik szkennelnem? az utolsó félév jyegyei bent vannak a biziben?

spam. sry

ffxi
THX!!

Fákjúal!

Van olyan, amit mnukaügyi központ / állambácsi támogat. Azt hiszem, 23 év alatt, elsõ szakma megszerzése ingyenes, de azóta lehet, hogy változott, mióta tanultam... 5 éve.

ffxi
Van olyan tanfolyam amiért nem kell fizetni?

Fákjúal!

Balo
Nem tudom hol laksz, de itt.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

ffxi
De hol?

Fákjúal!

Balo
Oda mész ahol ilyent tartanak és jelentkezel😊

ffxi
HELP! Ha nem sikerülne bejutnom sehová. Akkor hogyan tudnék jelentkezni mondjuk egy egy éves rendszergazda tanfolyamra? Hogy ne unatkozzak 1 éven keresztül 😊

Fákjúal!

gnar killer

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

az tényleg ne, mert ott akkor már pöttyet gáz van <#nyes>

2XP
Aki abba a kategóriába esik, az ne is merjen ide írni <#eplus2>

Köszönöm az infot! Azt hittem, hogy a magyarnál más..<#vigyor>

iko
10% fölött de 20% alatt van 😊

spam. sry

2XP
Kivéve a közép matekot, igaz ott nincs szóbeli.

I.C.ram
Minden tárgynál összesen 150 pontnak kell lennie. Ebbõl kilehet következtetni.
Balo
50 pont

hali!

Nem tudja valaki, hogy a magyar írásbeli 100 pont mellé hány pont a szóbeli?

2XP
Megpróbáltam összeszedni vmi használható formába ezt a sulinetes anyagot. Nem lett túl sikeres, de azért talán használhatóbb, mint a netes anyag. Innen letölthetitek:

szobeli_emelt_matek.doc <620 KB | 44 oldal>

2XP
Jaj, tényleg, ez kimaradt. Bocs <#miaz>

Balo
Ez csak matematika, kiírhattad volna😊

2XP
Emelt szintû szóbeli tételvázlatok a sulinetrõl.

Ha vki még nem ismerné 😊

Bár eléggé szétszórt és sok helyen linkelnek össze-vissza, ahelyett, hogy egybe gyûjtötték volna, így azért elég nehéz tanulni belõle 😞

Balo
Nem hinném, hogy hagyományos típusút várnának el az intézmények, szerintem nyugodtan mehet a vázlatos, de szvsz hívd fel inkább õket.

iko
ebbõl jó nehéz lehet kihozni a 3-as tagolást 😄

spam. sry

Balo
Osztályunkban ez alapján írtak. Bár ez munkavállaláshoz ajánlott, de meg lehet próbálni átírogatni.

iko
amúgy vki tudja, hogy kell önéletrajzot irni?

spam. sry

2XP
Nyílt napon nekem ezt mondták.

I.C.ram
Tutkó? Mert tavaly küldtem mindkettõt. tuti nem fogják semmisnek tekinteni a jelentkezésem, ha nincs életrajz?
2XP
Corvinusra elég egy géppel írt amerikai típusú is, sõt, ha nem küldesz az sem baj, csak adategyeztetésnek van (megkaptak-e minden papírt, amit megemlítettél).

grizzly21
nem kell ahhoz grafologus😄D

iko
Majd biztos odaadnák egy grafológusnak és rájönnének, hogy egy pszihopata vaok <#smile>

spam. sry

I.C.ram
Olyat nekem is kellett. nincs sok kedvem írni nekem sem 😞
lehet h nincs kedved, de sztem nem éri meg egy ilyenen elcsúszni.. amúgysem hiszem h 4 oldalas esszét kérnek 😊

football without ultras is nothing

I.C.ram
Corvinus vagy BME közgazdaság/közlekedésmérnök
grizzly21
azt fogják mondnani hogy igen. de emiatt nem fognak nem felvenni

grizzly21
én jelentkeztem oda! és nemtom szerintem igen, de utolag ird oda küld el nekik

na jó, ez okés 😊
de én nem jeleztem külön semmit, mert észre sem vettem h kellett volna..

és ugye van fehérvári és pesti része, és én dunántúli vok akkor lehet h fehérvárra raknak, de pestre akarnék.. nah majd talán az adatok pótlásakor belepiszkítok

iko
úgy tudom, hogy oda raknak ahova jelentkeztél

spam. sry

iko
amúgy a követelményben egy kézzel írott önéletrajz is szerepel, amit tökre nincs kedvem megírni, majd megkérdezem õket, hogy muszáj-e :o

spam. sry

BMF-re jelentkezett vki? ha nem írtam oda, h Pestre akarok menni, akkor késõbb nem fellebezhetek ha mondjuk Fehérvárra raknak?

iko
és hova akarsz átmennni?

spam. sry

I.C.ram
én idén ELTE TTKra jártam 😄
iko
biztos aszitte vmi ELTE-TTK-ra megyek 😄

spam. sry

iko
BGF-BP pénzügy távokt.

spam. sry