Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te hogy tanulsz? 1 vagy 2szer átolvasod, ahogy én, vagy más módszerrel? 😊
Nem sokat, azaz képtelen vagyok már tanulni.. nyûgös vagyok, és hiányoznak már a semmittevéseim 😊)) Neked hogy megy? Tudsz tanulni?
hnap megtom, milyen lett a törim...
remélem......
football without ultras is nothing
Magyarból még a tételeket sem tudom, nem hogy meg lennének! Azután is mennyit kell majd járnom, fénymásolni ecetera... az irodalom amúgy még annyira nem is gázos, én a nyelvtantól parázok: a 4 év alatt 1 nyelvtanom se volt, és ez nem vicc! 😄 Tollbamondásokat íratott állandóan, és ennyi volt! 😊
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
Magyarból nálatok is olyan "kitûnõ" tételek vannak, mint itt? Pl. nálunk: Sorstalanság + Szinbád mesevilága Krúdy novellájától Huszárik Zoltán filmjéig a két kedvencem. Ez utóbbit el is kezdtük nézni egy "konzultációs" órán, de ennyire unalmas és érthetetlen mûvészfilmet még nem láttám 😞
1. Könyvtárak és dokumentumok/könyvtár használat/
Jellemezze a könyvtárakat a tárolt dokumentumok alapján. Csoportositsa a könyvtárban található dokumentumokat az információhordozó tipúsa és a dokumentum tartalma alapján. Mutassa be, milyen hozzáférési lehetõségeket biztosit a könyvtár az egyes dokumentumokhoz. A könyvtár fogalma és tipusai, terei, szabadpolc, raktár és raktári rend. a Mûvek azonositása, ETO, ISBN és ISSN szám. Kiadvány tipusok, Periodikák, kézikönyvek, a könyv részei, nem nyomtatott dokumentumok, kazetta, video....
Az igazat megvallva a fele nekem kinai. mit lehet errõl beszélni?
1. A kiegyezés elõzményei és megszületése. Mutassa be a "nemzet prókátorának" nevezett Deák Ferenc szerepét a kiegyezés létrejöttében.
2. Az Osztrák-magyar Monarchia fölbomlása. Trianon gazdasági, társadalmi és etnikai hatásai. Mutassa be a trianoni békeszerzõdés rendelkezéseinek hatásait.
Ha valakik tudnának segiteni, akkor a fentmaradt 3 tételet is bemásolnám. köszi.
Szerintem a biosz a legnagyobb szívás... nincsenek ugyanis kiadva a tételcímek, ergo akármit húzhatsz...
(persze sztem akkor is az lesz amit josolok, a fele tetelbol akar tudnek max pontosra is felelni, a negyede abszolut nulla pont (integralas, analizis es tsai) a masik negyed az ilyen atlagos)
viszont nekem 13-an lesz, jovohet kedd
<#crazya>#crazya>
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
<#vigyor2>#vigyor2>
én is szenvedek vele <#wow3>#wow3>
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.