Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
Szóval ott helyben az érettségiknél nincs gép (ekkora baromságot)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mente et Malleo
Azt érdekelne, hogy vallahol meg lehet-e nézni az emelt szint érettségi eredményeket? Én föcibõl emelteztem, szóval arra gondolo hogy nincs olyan oldal, ahova beírom kódszámomat, akkor kiadja az eredményem? Vagy ezt csak szóbelin vagy szóbeli után tudhatom meg csak?
Mente et Malleo
max pontos szóbelivel lett volna meg a 95,33%, és 29 pontot kaptam 😄 így 94,66%os lettem 😄 kicsit szívtam a fogam a dolog miatt de hát ez van 😄
91%os a gyakorlatim... azt 30 pontos, azaz max szóbelivel 92-re tudom kb felhúzni...
viszont 3 pontos... azaz a minimum (10%os szóbelivel... bár ez elég irreálisXD) nagyon durván le tudom pontozni az egészet... na ez az unfair😄
sajna nem írják hogy melyiket, de sztem a fullosat 😊
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
Én is holnap megyek megnézni az enyémet. A tied mennyi lett?
Nekem már csak az elméletes sz*r kellene! =(
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Az lenne a kérdésem hogy emelt szintû vizsgánál (itt nálam angol) érdemes-e fellebbezni ha esetleg nagyon durván alul pontoznák? Hallottam olyat hogy veszélyes, nem biztos hogy érdemes. Valaki nem tud ebben segíteni nekem?
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
és lusta vagyok
De amúgy én is jobban örülnék angolból egy 100p írásbeli 50p szóbeli pontozásnak.
Ti még nem fénymásoltátok le?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ezt valahol el tudnám olvasni neten?
Vannak benne ilyen karikázós feladatok, annak szeretném a megoldásait megnézni, annyiért meg nem vennék egyet. Köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ugye jún.2-ig le kell adni a középiskolai bizonyítványokat. A kérdésem az lenne, hogy mostmár megtehetem azt, hogy bescannelem a 12. évvégi bizonyítványomat, és feltöltöm? Szóval nem kell már ezt külön elküldenem levélben, ugye?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú