Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ez viszont tetszik:

"Uralkodásra, szerelemre és pénzköltésre termett. Forradalmár, ugyanakkor született uralkodó" Fõleg az utolsó rész! 😄
Háááááháááááááááááááá 😊))))

I.C.ram
Mi ez a hülyeség!!! Teljesen alá vagyok rendelve a Sárkánynak!!! Ez eretnekség!! 😄
itt amúgy mki kikeresheti magának, akit érdekel 😄DD

Szóval te tigris vagy( én sárkány) -semmi esélyed legyõznélek 😛PP- , na és itt van a leírásod, meg hogy a többi állattal hogy jössz ki 😊) Szó szerint 😊)
Tigris jellemzõi 😊

grizzly21
még csak 19 tag van, mostmár 20😄
egyébként tök jo egyik ismerõsöm fog tanitani 3ds maxot majd! zsiir😄

I.C.ram
86
jólvanna ... 😊)

😊

Balo
Igen, gy karon van egy villannyal😄😄

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

jajj te csalóóóó 😊 nem szabad, én egyedül a kínai horoszkópot olvastam, vagy ha épp a lökött barátnõm ingerelt fel azzal, hogy elõvett egy újságot, és elkezdett cikizni, hogy háháhá most nem lesz szerencsés hetem 😄D

na épp akartam mondani 😊))) melyik évben születtél?

tudom, hogy nem fikázol 😊) Dehogy viselkedek úgy, anno még mamám mutatta meg nekem, nem is emlékszem rá, csak, hogy illett rám, szóval nem is emlékszem magára a horoszkópra, "hogy hogy kell viselkednem" 😊) ettõl függetlenül, persze nem lehet minden embert 12 csoportba osztani (nemtudom pontosan mennyi van),szóval senkire se lehet úgy ráilleszteni minden tulajdonságot, csak 1 kettõ van ami illik rá 😊

grizzly21
jaja, a horoszkop kamu
bár nekem 1szer bejött, igaz akkor is elõre néztem meg hogy minek kell kijönnie

I.C.ram
hol van ez a kínai tulajdonságos horoszkóp! majd én jól megcáfolom! 😄
I.C.ram
Nem fikázok senkit, csak olyan komolyan veszítek ezt, hogy már direkt úgy viselkedtek, ahogy utasítva van a horoszkópban, és aztán elhitetítek magatokkal, hogy húúú de igaz 😄
grizzly21
ez a meleg hatása!😄DD
igen, sztem is nézd tovább😛PP 😊))

OrioN the S
:Ð (kos) 😛

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ez így olyan jól hangzik, hogy 1 karon van a vilannyal 😊 ha kicsit elvonatkoztatol, olyan vicces dolog jön ki belõle... 1 kar amin 1 villany van 😊) Najó bolond vagyok, nézem tovább a filmet 😊)

OrioN the S
mondtam <#duhos2> 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ugye milyen jó érzés? 😊)) Grats 😊

veszitek!?? 😊)) Én nõtársaimmal ellentétben nem bújom, hogy ebben a hónapban, épp milyen faszival illek össze, vagy épp ebben a hónapban/ hétben épp milyen lesz a kedvem 😊 Szóval engem ne fikázz 😊)

Mellesleg Orionnak igaza van, pl. a kínai horoszkóp, ami csak a tulajdonságaimat írja le , az teljesen igaz rám... de nem írom ide le, mer még kiismernétek 😊))

grizzly21
az informatikus az is VIK? egy karon van a villannyal ugye?

OrioN the S
😊

R10
VÉGRE VÉGE!!!
LEÉRETTSÉGIZTEM!!! 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

nem, csak huh decemberi volt.. az mi? várj megnézem 😄 .. Háhá: nyilas volt eddig 😊

OrioN the S
õõõõ viszont a horoszkóp szerinti személyes tulajdonságok nem annyira kamu mint a napi,heti stb.. horoszkóp én letöltöttem ien csillagjegy szerinti tulajdonságokat és több ember is mondta ,hogy valóban úgy van ahogy az írva vala 😊

I.C.ram
Komolyan beveszítek ezt a horoszkóp baromságot? 😄 Ne legyetek már ilyen naívak... 😄
OrioN the S
😊 volt már kos barátod? 😊 ha igen akkor az jó móka lehetett :Ð

Balo
Azoknak, akik esetleg BME-VIK-re jelentkeztek és valószínû, hogy felveszik:

1. felvi.hu fórum http://www.felvi.hu/forum/topik.ofi?mfa_id=1&tem_id=2542
2. Gmail lista http://groups.google.com/group/bme-vik/
3. BME-portal http://www.bmeportal.extra.hu/
4. Talán-Gólya Tabló http://www.webajanlo.hu/finec/index.php

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Igen, sose voltam 1 egyszerû eset... de pont ezt szeretem magamban 😊

Igen, ez tényleg furcsa 😊 Biztos beleszállt az agyukba 😊 Báár volt 1 olyan ismerõsöm, akinek tényleg elég volt csak órán figyelnie, és úgy fogott az agya, hogy nem kellett belenéznie a könyvbe 😊 Sokszor memória kérdése is 😊
Azt én se értem miért szégyen, de van pár tippem...

OrioN the S
mozs nézem te is Kos vagy 😊 monnyuk off ,de azé beírtam 😊 fiú szemmel nézve (kos szemmel) kos lány nem lehet eccerû 😄

Köszi, imádlak 😊) <#puszis>

OrioN the S
grat

csáztok
én is végeztem😊
magyar:homéroszi eposzok világa
nyelvtan: a magyar nyelvtörténete
töri:mária terézia és II.jozsef
angol:family
8 orakor kezdtük 2. voltam és negyed 1 re végeztem😞
ennyi..
üdv
exo

OrioN the S
Kituggya xD Lehet 2 sör után így szólt: vazze ...csinálok egy tv-t 😄

OrioN the S
😄 Ács <#lookaround> Tv micsoda összefüggés...

2XP
A tanulás nem egyenlõ az iskolázottsággal. Azért nem hinném, hogy úgy hirtelen gondolatból összerakott egy tv-t 😊

I.C.ram
Sõt asszem valami ács volt, vagy hasonló. 😊
I.C.ram
Pedig volt olyan is 😊

Pl a TV feltalálója még egyetem közelében sem járt soha 😊
2XP
Tele van az ország zsenikkel <#rolleyes>
Nem igazán értem, miért szégyen nálunk a tanulás. Én még nem hallottam olyan tudósról, aki csak úgy magától jött volna rá vmi nagy dologra...

grizzly21
itt van
http://www.clipland.com/Video/501002576/#
sajnos belepofázik valami német😞
egyébként van egy másik is, ezt itthon még nem is adják:
http://www.clipland.com/Video/501002577/#

grat 😊

Olyan jó, hogy mki nulla tanulással olyan nagyon jó eredményeket ér el 😊) Vagy a 4 év alatt ült sokat a padba figyelve, mer nekem viszont az nem sikerült 😊

ÁÁÁÁÁÁÁÁ 😊 magát a nokia reklámot nem tudod nekem megszerezni valahonnan? 😊) Teljesen belehabarodtam abba a kutyahajú fiúba 😊) Vkinek fel kéne vennie <#vigyor5><#help><#vigyor>

Túlvagyok én is rajta és jobban sikerült mint vártam. akinek még hátra van annak kitartást és sok sikert! tényleg nagyon rendesek a tanárok!

iko
holnap lesz nekem szóbelim:
9 irodalom és 20 nyelvtan van hátra, ebbõl a nyelvtannak 16 tétele van meg 😄
sztetek nyelvtan miatt lehet szívni?

spam. sry

BADE
miért kellett így elhúzni ezt a szart,hihetetlen
pénteken megyek,aztán eredményhirdetés után azonnal le Siófokra,onnan pedig Horvátországba,még bepakolni sem lesz idõm

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Beszéltem az egyit tanárral a tegnapi eredményekrõl és mondta hogy bizony volt bukás is.
Egyre inkább parázok a holnaptól.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

OrioN the S
Ugye a biziosztás az nem ien ünnepélyes basz*s lesz? 😊 me minnyá az lesz ,de itt meg lan van 😊

Treblakos
huh...
Ma lezárúl ez az érettséginek nevezett mizéria számomra.
Töri és Magyar maradt,kiderül mit tudok produkálni zéró tanulással 😊

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.