Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
irod: Petõfi Irodalmi Múzeum - Elmondtam amit a netrõl leszedtem belõle, de aztán belekérdezett a klasszicizmusba(aminek csak annyi köze a tételhez, hogy a múzeum épülete is klasszicista) és kicsit bekavart, mivel nem is volt klasszicista tétel, ezért picit leblokkoltam. Nem is tudtam klasszicista irót mondani aaargh.
nylev: Hang és hangtörvények - kis kavarodás a hangtörvényeknél, de sztem jó
töri: Bethleni konszolidáció - sztem egész jól sikerült ahoz képest , hogy mikor kihúztam hirtelen semmi sem jutot eszembe belõle 😄, de a végén sikerült kifelejteni a külpolt, pedig leirtam, csak a tanár belekérdezett közbe és nem mondtam végig, Azért a végén aszonta szép felelet.
info: vmi tömörítés - lényeget tudtam meg a gyakorlatot
angol: dumáltunk, azt tenk jú, veri nájsz,
spam. sry
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
12-re megyek bizonyitványosztásra..micsoda örömöt fogok érezni, mikor elhagyhatom azt az intézménynek és gimnáziumnak csúfolt bûnszervezetet!
<#vigyor2>#vigyor2>
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
3.ikban minden 5ös kivéve a matek az 3-as, 4.ikben pedig a matek, magyar 4-es többi 5ös! Érettségin magyar 4-es, matek 4-es összes többi 5ös! 24 pluszpontom van
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
War. War never changes.
megjelöltem az infót és a villanymérnököt is...
infót elsõhelyen.
ha még föl is vesznek félek ,hogy nehogy kiszórjanak rögtön,sajna én nem gimis voltam így majd jobban kell iparkodnom
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Kezdek félni...
Egyébként ma letudtam a törit és a magyart.
Töri:II.József,Mária Tercsi
Magyar:Kosztolányi:Édes Anna és A magyar nyelvemlékek
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
"A világ legnagyobb szívtiprói, legnagyobb kurtizánjai a Sárkány-nok"