Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iko
csak mert sokan mondták hogy tanulás nélkül is simán lehet 3-4 az ember

spam. sry

iko
Amúgy érdekelne,h vki nulla tanulással hogyan mondja el a Bethleni konszolidációt 😄

spam. sry

iko
na mekvolt, elsõ hullámban jöttem, én voltam a második.
irod: Petõfi Irodalmi Múzeum - Elmondtam amit a netrõl leszedtem belõle, de aztán belekérdezett a klasszicizmusba(aminek csak annyi köze a tételhez, hogy a múzeum épülete is klasszicista) és kicsit bekavart, mivel nem is volt klasszicista tétel, ezért picit leblokkoltam. Nem is tudtam klasszicista irót mondani aaargh.
nylev: Hang és hangtörvények - kis kavarodás a hangtörvényeknél, de sztem jó
töri: Bethleni konszolidáció - sztem egész jól sikerült ahoz képest , hogy mikor kihúztam hirtelen semmi sem jutot eszembe belõle 😄, de a végén sikerült kifelejteni a külpolt, pedig leirtam, csak a tanár belekérdezett közbe és nem mondtam végig, Azért a végén aszonta szép felelet.
info: vmi tömörítés - lényeget tudtam meg a gyakorlatot
angol: dumáltunk, azt tenk jú, veri nájsz,

spam. sry

OrioN the S
õõõ 😊 jah ..az volt 😊 mi meg lanozunk és villámlott egy akkorát ,hogy rögtön mindenki refléexbõl kikapcsolta a gépet XD

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

most majdnem röhögtem egy nagyot 😊)) de illenek rád a jellemzõk? 😊)

Ott van a kék vastag könyved, meg mindenhol le van írva hogy kell 😊 Ha kicsit utána nézel könnyedén kiszámolod 😊 az áldott jó szívem, itt megtalálod 😊 (összeadod a hozott meg a szerzett pontjaidat)

Mekkora vihar volt itt Egerben, vagy 3 óráig szakadt az esõ és olyan villámlások voltak, hogy majd kiszakadt a dobhártyám... én hülye meg hajnali 3-kor a beázott 4. emeletrõl indultam haza, és annyi volt bennem(nem voltam színjózan😛), hogy szórakozottan lifttel indultam el, ami mindenhol vizes volt, és beálltam és rendesen eláztam mire leértem 😊)) Amikor kirszállok 1 faszi szól oda, hogy merész hózás volt részemrõl, egy beázott lifttel villámlások közepette közlekedni 😄D

Nem!! Engem öszintén érdekel, csak nem tudom hogy kell kiszámitani😄
12-re megyek bizonyitványosztásra..micsoda örömöt fogok érezni, mikor elhagyhatom azt az intézménynek és gimnáziumnak csúfolt bûnszervezetet!
<#vigyor2>

Nemsokára indulok vizsgázni. Ma csak négyen leszünk úgy hogy utána biziosztó. áááááááááááááá Van papra.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

grizzly21
😊)

OrioN the S
Chuck Norris...me neki Chuck Norris a horoszkópja 😄 Sõt Chuck Norris a horoszkópja a horoszkópjának.. XD

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

grizzly21
najo a kinai nem ér.
nézzük az igazit: OROSZLÁN. Na ezt ki übereli? 😛😄

I.C.ram
Hát igen... azt a tigris elég csúnyán helybenhagyja 😄
grizzly21
na én meg nyul vagyok...b@ssz@meg.😄

I.C.ram
Naa utánajártam. Nekünk még nem kell fizetni, csak a 2007-tõl járóknak.
I.C.ram
Nem elég, hogy 144 pontod van, de még szivatni is akarzs minket? 😄
Na vki nem akarja kiszámitani?😊

rhinoelekes
tanulók figyelem!

ALÁÍRÁSGYÛJTÉS a tandíj ellen

Segíts te is!!!

grizzly21
sorry😊

grizzly21
aha..hát nemtom, leeht h megcsinálom

grizzly21
aha..hát nemtom, leeht h megcsinálom

[HUN]PAStheLoD
na ma fél nyóctól/nyóctól megnyitó .. és 30án meg én is megyek érni ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

BlackShadow
info érettségi (közép) ötösöddel ki tudod váltani az ecdl vizsgát 5500 pénzé. annyit kell tenned h elmész a nemtommiyen székhelyre ott regisztrálsz (ha nem lehet megoldani az iskoládban) perkálni kell azt 4-6 héten belül kiküldik.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

grizzly21
közép 86%os infora kapok ECDL-t? mindenfélét hallok..bár annyira nem érdekel

Azt tudom, hogy duplázással 144 pontom van, de poénbol vki számitsa ki nekem a másik módszerel, hogy mennyi van plz!
3.ikban minden 5ös kivéve a matek az 3-as, 4.ikben pedig a matek, magyar 4-es többi 5ös! Érettségin magyar 4-es, matek 4-es összes többi 5ös! 24 pluszpontom van

I.C.ram
most hallom, hogy 2008tól havidíjas lesz a felsõoktatás... 5000-13000 ig terjedhet/hónap. Akkor ez a 2008-tól indolókra vonatkozik, vagy már mi is szopni fogunk 2008tól?
iko
Tömegkommunikáció tétele vkinek +van?

spam. sry

Balo
Ezt a FER-t annak is fizetnie kell majd, aki 2007 õszén kezdi meg tanulmányait?

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Balo
Most tényleg nem megy.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

grizzly21
a bme portalt viszont nekem nem akarja behozni. Az én készülékemben van a hiba?

Én már 1 éve fõiskolás vagyok de ma este azt álmodtam hogy érettségizek és lóf@szt sem tudok <#wilting> elég rossz érzés volt, emlékeztetett vmire <#buck>

War. War never changes.

Treblakos
lol még háború lesz itten 😄
megjelöltem az infót és a villanymérnököt is...
infót elsõhelyen.
ha még föl is vesznek félek ,hogy nehogy kiszórjanak rögtön,sajna én nem gimis voltam így majd jobban kell iparkodnom

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

grizzly21
ja bocs, nem tudtam h te is irkálsz oda😊

Balo
Mélennékmá stréber? Neszójjábe

grizzly21
erre gondoltam én is, de ez nem jön be

grizzly21
ne félj, azok leginkább stréberek, jártatják a szájukat, 129 pont az tökéletes. hova mész?

😊)) hülye

I.C.ram
Akkor mégsem olyan nagy ász az a sárkány a tigris fölött 😄
nyelvemlékek, pfejj...! És tudtad is? mármint ment? 😊)

Treblakos
BME-VIK-es oldalon láttam kinek mennyi pontja van, és én eltröpülök az 129 pontommal 😞
Kezdek félni...
Egyébként ma letudtam a törit és a magyart.
Töri:II.József,Mária Tercsi
Magyar:Kosztolányi:Édes Anna és A magyar nyelvemlékek

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

engem ütöttél ki 😊 azt akartam írni, hogy sajna csak évekre vannak bontva, hisze ezek kínaiak 😊)) És igen itt van 1 érdekessége a dolognak, hogy nem minden 86-os, 87-... ugyanolyan 😊)

Balo
Erre gondolhattak: http://www.bmeportal.extra.hu/

I.C.ram
Mondjuk az tényleg gáz, hogy véekre van bontva... Elég sok embert ismerek a korosztályomból, és totál mások vagyunk 😊
I.C.ram
Azért te sem panaszkodhatsz! 😄

"A világ legnagyobb szívtiprói, legnagyobb kurtizánjai a Sárkány-nok"
és még én élem bele magam, és még engem befolyásolnak a horoszkópok, hogy azután úgy élek.... azér ne vedd készpénznek 😛P 😊)))

I.C.ram
hopp valakit kiütöttem, bocsi.
grizzly21
feliratkoztam a gmail groupra de nem nagyon lehet átlátni. valami forumrol is beszéltek hogy inkább azt használnák, az hol van? vagy miez?😄

I.C.ram
Hááát lehet fognak még rólam írni a történelem könyvek 😄
az uralkodóknak tetszik az "utolsó rész", hogy uralkodó vagy 😛PP a kis napoleon 😄

I.C.ram
de most akkor minden 86-os Tigris? Nincsenek tovább beosztva?