Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BME-VIK A-N-A villamosmérnöki (BSc) 0 59 24 142
BME-GÉK A-N-A gépészmérnöki (BSc) 0 59 24 142
ELTE-IK A-N-A programtervezõ informatikus (BSc) 58 59 24 142
SZE-MTK A-N-A villamosmérnöki (BSc) 58 59 24 142
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
SE-ÁOK A-N-A orvos (osztatlan) 56 60 24 144
PTE-ÁOK A-N-A fogorvos (osztatlan) 55 60 24 144
PTE-ÁOK A-N-A orvos (osztatlan) 55 60 24 144
SZTE-ÁOK A-N-A fogorvos (osztatlan) 55 60 24 144
SZTE-ÁOK A-N-A orvos (osztatlan) 55 60 24 144
Na MOST vagyok csak nyugodt😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
SE-ÁOK A-N-A orvos (osztatlan) 55 57 21 135
DE-ÁOK A-N-A orvos (osztatlan) 55 57 21 135
SZTE-ÁOK A-N-A orvos (osztatlan) 55 57 21 135
nekem minden renden,mindenhova 135 pontom van
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Corvinus Közgazdaságira nem két választható tárgy volt a felvételi követelmény? Mármint lehetett választani kettõt ezekbõl: matek, idegennyelv, történelem, stb.. most meg a matek a kötelezõ, és hozzá 1 választott. De én úgy emléksezm, hogy 2 választott, mint a BME-GTK-n.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
jó dolog.
Nekem ott van a 129 pont mind a BME-n, mind a BMF-en.
Sztem még nem dolgozták fel az adataidat és ezért van ez,de hívd fel õket a biztonság kedvéjért.
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
14 pontom van a bme-re. nana, a kurva élet ez még viccnek is rossz. hozottra meg szerzettre 0-t irtak ki
minden máshova 133
mindenki nyaral vagy bulizik...
Asszem be kell menni egy ecdl központba a biziddel és arra adják,de ez le van írva vhol...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
ma egyébként láttam a fixtv-n egy arcot, aki javás mobiltechnologiáról beszélt, látszott hogy ért hozzá és elég gyakorlatiasnak, szimpatikusnak tünt.
Ja igen: A BMF NIK tanára..
ugyhogy ezért kicsit sajnálom is hogy ehelyett a bme-n fogok szopni vérgeciktõl
BMF-en rendben minden.
Nem aggódok,mert tudom hogy majd késõbb töltik fel sztem.
kérdés: volt már valakinek olyan hogy a nyelvizsga az egyik helyen nincs feltüntetve?
ez pont a bme..😞
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
bár most nem vaok 100%-os ,hogy mengézzem 😊)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
"-Te mér tanulsz nálam jobban? Miattad fizetek 130 rugót te köcsög!
-Tanulj jobban te szemét!
-Így is egész napomat cseszem el rá, te hulladékarcú!
-Hát akkor genetikailag buta vagy!
-Úgy gondolod? Nesze! Nesze! Remélem fáj, de degenerált!"
😄😄 vagy kultúráltabbak a magyar diákok?😄
holnap 24 óráig lehet sorrendet változtatni?
jol tudom hogyha valami hiányzik akkor azt 15.-éig még be lehet vinni?
És miért csak a nyelvvizsgákról van szó? Pluszpontot lehet szerezni emelt érettségivel, oktv-vel is. És nem csak a "karrierintézmények" állnak a továbbtanulók elõtt. Az egyik ismerõsöm a miskolci egyetem végezte a jogot és most egy igen jól fizetõ állása van, pedig nem volt protekciója.
És ezt te el is hiszed? Az a kis % most is tanul, a többi aki tanul de nem ér olyan jó eredményt az meg fizethet. Mert aki csak úgy elvan az egyetemen és nem csinál semmit az elõbb kiszóródik (az ár miatt) és ez az átalgot feljebbtolja...
Látszik nem vagy egyetemista. Nekem az iskola fizet. (A másik rendszerben pedig én fizetnék... nem is keveset) De nem vagyok annyira "okos", hogy a legjobb x %-ba bekerüljek.
namost.. :|