Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nekem nagyon tetszik ez a jellegû irásbeli.
király 😄
mind1, a lényeg, hogy kiszámolták manuális módszerrel vagy 2 perc alatt ugyanazt, amit eldaráltam nekik 10 másodperc alatt, és így már mindenki heppi 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
2. Túl sok mindentõl függ egy ponthatár. Függ az érettségik eredményétõl, az emeltszintûzött, illetve nyelvvizsgás emberektõl. Az adott helyre elsõként jelentkezõk számától. Függ az összes jelentekõ számától, illetve, hogy õk hova máshova jelentkeztek.
Sokak szerint már nem fognak emelkedni átlagban a ponthatárok. Valahol rémisztgetnek. Kirívó esetek persze biztosan lesznek...
bakker tudom hogy emberek vagyunk és nekünk semmi sem elég jó deazért...
mennyit akarsz?150-et? 200-at? a pofám leszakad komolyan mondom
nekem tavaly 100 volt és mégis sikerült bekerülni fõsulira.
Emancipate yourself from mental slavement!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Nekem másra kellett a pénz."
A legtöbb ember nem szórakozásból költ nyelvvizsgára. Én is lemondtam pár dologról egy-két hónapra, amikor úgy kellett. (mozi meg ilyen dolgok) Szerintem egy átlag család egy nyelvvizsgát mindenképp tud finanszírozni.
Ponthatárokról a megérzésemet tudom elmondani. A reál képzések (ahova matek kell) ponthatárai sztem csökkenni fognak a viszonylag nehéz matek érettségi miatt, én átlagban 2-3 pontot tippelnék.
A humán jellegû és közgazdasági képzések ponthatárai véleményem szerint maradnak a szinten, mivel a történelem érettségi középszinten egyre mélyebbre süllyed, emelt szinten pedig a legkönnyebb vizsgák közé tartozik.
"Nem a tudás fontos"
A nyelvvizsgához nem kell tudás? Ezzel próbálják elõremozdítani azt, hogy a diplomásoknak legyen kézzel fogható nyelvtudásuk, ami mostanában nagyon nincs, és jól le vagyunk maradva az uniós átlagtól (csak Nagy-Britanniát elõzzük meg). Nyelvvizsgára meg mindig kell készülni, 0 tudással az sem sikerül.
Magadnak is ellentmondtál, a
"vannak akik sokkal rosszabul érettségiztek , mint én, úgy látszik, nem a tudás a fontos" mondattal. A jobb érettségihez nem tudás kell?
Mai világ ilyen:nyalni,törekedni kell ,hogy sikeresek legyünk és ezeknek az egyik elõpróbája az érettségi, vagy akár a nyelvvizsga.
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
ugyanúgy 90% fölött számít valami maxnak, ugye?
tavaly:
idén(pszf-közgazdász = pszf-pénzügyésszámvitel)
amik játszanak:
van egy 88%os matek emeltem
90%os töri közép
angol közép nyelvvizsga
tavaly úgy számolták, hogy ugye a 90 töri közepem volt az egyik tárgyból a hozott pont, és ehhez jött +7 pont a matek emeltbõl, illetve erre jött a 67pont a nyelvvizsgából (az angol is választható tantárgy a számításnál)
tehát 60+7+67 = 134
idén azt hallottam (de nem találtam semmi hivatalos forráson), hogy nem lehet már úgy számolni, hogy töri90% alap + matekból a 7 pont, tehát a matek 88%ot kell alapnak venni és így ugye 1 pont, illetve a duplázás miatt 2 pont veszteségem van, de még így is 132 pontomnak kéne lennie....
namost lehet, hogy az okosok úgy számolták, hogy töri alap, mert ugye az a jobb, meg az angol 67 pontja, de így nem lehet hozzászámolni a matek 7 pontját, tehát innen a 7 ponttal kevesebb...
valaki van hasonló helyzetben? 😊
bár úgyis valszeg telefonálgatnom kell majd hétfõn, hogy akkor most hogy...
spam. sry
infóra mert kb ua a tárgyak vannak, és ha csak 1-2 ponttal csúszok le ,akkor felvehetnek villanyra és onnan meg bemászok az infóra 😊
villamost minek jelöltél? én is bejelöltem elõször, aztán modositottam, lehuztam a végére.
most igy áll a helyzet:
BME-VIK A-N-A mérnök informatikus(BSc) 52 56 21 133
ELTE-IK A-N-A programtervezõ informatikus(BSc) 51 56 21 133
BMF-NIK A-N-A mérnök informatikus(BSc) 52 56 21 133
PPKE-ITK A-N-A mérnök informatikus(BSc) 52 56 21 133
BME-VIK A-N-A villamosmérnöki(BSc) 52 56 21 133
De a fenét érdekli hogy hány ponttal ,csak vegyenek fel <#vigyor2>#vigyor2>
BME-VIK A-N-A mérnök informatikus (BSc) 58 57 14 129
BME-VIK A-N-A villamosmérnöki (BSc) 58 57 14 129
BMF-NIK A-N-A mérnök informatikus (BSc) 58 57 14 129
don't give a fuck