Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem értem mit adtál be, lemaradtam valamirõl? A diákigazolvány igénylésed? vagy mit? <#ijedt>
LSL
hali! Van itt köztetek valalki, akit SZTE-re vettek fel és Öthalomba jelentkezett koliba?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Hû de sajnállak, szerintem is jelentkezzél be , mert kötelezõ.
Kandurex
Debreceni egyetemrõl megkapta már valaki a "Öremmel értesítjük.." stb. borítékot?

Kezdek türelmetlen lenni 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ffxi
Nem roszz 5let.

Fákjúal!

grizzly21
asszem lehet olyat hogy beiratkozol és aztán jelentesz 1 év passziv félévet mondjuk, tehát halasztasz.

ffxi
HELP!!
Hogy legyen meg mit legyen? Sajna felvettek, én arra számítottam, hogy úgy sem és találtam munkát. De az áll az értesítõben, hogy mindenkinek kötelezõ beiratkoznia. Ha nem akkor elvesztik a a felvételi jogát. Én igaz, hogy nem most, hanem késõbb szeretném megpróbálkozni. De most éhenhalok, ha nem dolgozom+ mellette suli az nem fog menni. Vkinek esetleg ötlete?

Fákjúal!

kapott már vki levelet meg a hozzávalókat corvinusról? mert én még anno mikor jelentkeztem akkor sem kaptam tõlük semmit :S gtk-ra jelentkeztem, de gólyatáborról sem tudok semmit...

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

BADE
én beadtam a diákigénylést,de valami miatt leállították,gyorsan feladom ma

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Bandee1987
DF pontjai idén csökkentek sztem, de ezt teljesen mind1, mert szinte 100%, hogy nem megy feljebb száz pontnál jövõre sem a határa...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

05.ig van a határidõ. gyorsan....
2XP
Corvinus, ktk.

Balo
Csekket küldtek, ha elvesztetted majd beiratkozáskor kell fizetned, és akkor kapsz ideiglenest.. stb. stb.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

grizzly21
te hova is mennél?

Balo
Hát nekem sincs perpill felesleges 13-15 eFt-om...:S

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

grizzly21
ajj basszameg, akkor holnap? hova kell fizetni és mennyit? már nem emlékszem hol irták ezt le, a kék könyvet meg nem találom😞

I.C.ram
Nekünk csak 3 nap. Lehet lemegyek. Láttam róla képeket, annyira nem vészes.
2XP
Igen, aug. 5., úgyhogy sietned kell 😄

Hogy nekem mennyire nincs kedvem gólyatáborba menni, 6 nap tömegnyomorban, 15e ft + útiköltség + ki tudja mennyi költõpénz kidobása :/

De eddig mindenki azt mondta, hogy muszáj, mert utána nem tudsz beilleszkedni, ehh 😞 Bárcsak ismernék vkit...

I.C.ram
5-e talán.
grizzly21
diákigazolványt meddig lehet fizetni?

Tanulni kell, hogy feljuss a csúcsra!!!!!!
Én sajna most csinálom a nyelvvizsgát, ha meg lett volna, akkor a BME-re simán bejutottam volna. de csak volna...
Én is megkaptam a nagy csomagot Pécsrõl, irány a gólyatábor, Sötétvölgyi dedõstáborba..08.26-29...csak pár nap? <#guluszem1>
Looooser
oki kösz

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

I.C.ram
Megérni megéri, mert különben szart sem tanulnál, de nem olyan vészes.
Looooser
Emberek akik most érettségiztek vagy már régen azoktól kérdezem megéri parázni?????

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

I.C.ram
Gondolom, hogy azért lehet elég komolytalan is 😄
grizzly21
mondjuk ez szopatás...elsõ ofömre emlékeztetett. épphogy felvettek már nyári olvasmányt adott:S

grizzly21
na bekapod😊

I.C.ram
de gagyi ez a neptun.

ELTE-s ETR sokkal jobb volt. Volt benne fórum meg mindenféle közösségi cucc.
I.C.ram
Corvinus baromi igénytelen. Soha semmit nem küldenek. Felvételikor is a corvinus volt az egyetlen hely, ahonnan nem jött levél, hogy mit kell még beküldeni.

Sóher banda nagyon.
I.C.ram
Öööö Közlek GT:

"3. A beugró feladatról:
Mivel nem lehet elég korán kezdeni, ezért az oktatók szájából sokszor elhangzó „A mérnöki szemlélet
kialakítása elsõdleges!” elv szellemében mûszaki rajzot kell készítenetek A/4-es formátumban. A feladat „olyan
jármû tervezése, mely képes a HaBár megfáradt vendégeinek hazaszállítására, ügyelve a bódultsági
állapot fenntartására.” Ehhez szükséges a jármû összeállítási rajza a megfelelõ számú metszettel, nézettel,
és az alkatrészek megnevezésével, valamit 1:50 arányú modellje, háztartásban fellelhetõ anyagok és
eszközök felhasználásával. A feladat leadási határideje 2006. augusztus 21. 1200 óra (vasútállomás)."

Aha, rendben...
2XP
Nekem is megjött a corvinustól, de elég igénytelen lett 😄 A nagy borítékban összesen 6 lap vot, bár hasznos infóval, meg jött egy kisebb boríték tele szórólappokkal a szakkolégiumokról meg néhány egyesületrõl, cd meg ilyen luxus sehol :S

A gólyatábor nekünk aug. 29-tõl lesz, és ami a legszebb, hogy lehet pont abban a városban, ahol lakom!

I.C.ram
ja nekem is küldtek cdt
I.C.ram
Balatonlelle 😛
grizzly21
nekem is. cd-t is küldtek😊
nektek hol lesz a gt?

I.C.ram
én ma kaptam meg a vastagborítékot a BMEtõl.
Én meg azt mondom, hogy emelkedni fognak, mintha a DF pontjai most is emelkedtek volna. Jobb lesz most elkezdeni, kitudja jövõre mi lesz.
Szóval már megkaptátok a vastag boritékot?
Legalább fent lenne az iskola lapján a gólyatábor idõpontja, mert a balcsira is leszeretnék menni a hónap közepén.
😊))

Jaja, én is olvastam ,hogy nem lehet évet halasztani... :/

Bandee1987
nem, csak jó lett volna, ha van 1 biztos helyem...de mind1, mert ha jövõre jelentkezek, akkor sem hiszem, hogy felkúszna a DF ponthatára 😊

BADE
azt mondják,hogy gólyatáborban öltözzünk be madagaszkári bütykös csótánynak,ezek sem komplettek😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

I.C.ram
Jó de gondolom õ úgy gondolta, hogy halaszt egy évet, és akkor jövõre már biztos lesz egy helye, és nem kockáztat.
Dichter
És mit csinálnak, ha nem mész el beiratkozni? Kukoricára térdepeltetnek? 😊

Bandee1987
Érdekes...ma megkaptam a Dunaújvárosi Fõiskolától a levelet, hogy felvettek. Eddig ok, csakhogy én halasztani akartam 1 évet az okj-s képzésem miatt (meg hogy jövõre vmi jobb helyre jelentkezzek). Erre most derül ki, hogy nem lehet halasztani a DF-en, csak ha 1 féléven már túl vagy....Más egyetemnél nem láttam még ilyet. Ja, és tavaly még lehetett halasztani...idén már mást ír a szabályzat...

2XP
A corvinustól nekem ma jött egy "örömmel értesítjük" levél, de a vastag boríték még sehol.

Kandurex
Én is 😊, csak úgy tûnt, mintha Babe meg pár embernek már hamarabb megjött.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
Hát ma kaptam csak meg a Sajnálattal tudatom levelet 😊
thanks 😊

Te se kaptál még levelet?

I.C.ram
Kb 4-5 kmre délre Tatabányától egész pontosan.