Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jha és egyébként...a nyelvtan és irodalom tételt egyszerre kell kihúzni/kidolgozni, vagy lesz idõ közöttük?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
És a magyaron milyen a segítség csak a szöveg gyûjtemény az és kész??
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
nehéz mert én nem tudok semmit sem
gratulálok akiknek sikerült
engem a nyelvtan és az irodalom érdekelne, ja és hogy a tanárok hogy álltak a dolgokhoz?
miket húztál?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Annyi van, hogy amikor bemész ne hisztizzél, hogy te ezt nem tudod. Ha olyan tételt húzol, amirõl úgy gondolod, hogy nem tudod, akkor is próbáld meg. Új tételt csak akkor húzz, ha már a tanár is azt mondja.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nekem holnap lesz a szóbeli, de nem kicsit sz.rok. A nyelvtant egyáltalán nem tudom de még az infót sem igazán vágom. Tudna valaki segíteni, hogy mik lehetnek így elõre láthatólag. Minden jós és csak görbüljön mindenkinek.
Csákesz
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
ha szétvágod a pofád és kurvára csípi az áftersév akkor átmész a szóbeli érettségin!?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
már megkaptam a választ,õ holnap fog érettségizni,nem vót rajta a névsoron amit az osztályfõnök küldött😄
sok sikert!!!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
ha kedden akkor majdmegyek neked szendvicsetkenni,persze ha nem bukok meg mert akkor sirok😄😄
ez meg ha jólemlékszem 50%<,de a sdzóbelire nemtudok semmi,és már csak 10órám van
basszameg,erre nem is gondoltam😄
divatosan szõrös nem jön be nekik?😄
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx