Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na te is benézted, sztem itt hiba van a rendszerben vhol:D
mindenki osztotta a véleményemet, hogy jó nõ volt, vagy csak azért mert hátul ültem vagy egyszerûen rossz a szemem, de bazze ez nem az volt-.-
a terem tömve volt, volt pár akit ismerek látásból, nem volt különösen sok csaj ha erre gondolsz-.-
jo csajok amugy vannak bme-n csa jo helyen kell keresni oket. bar igaz hogy a bme 90%-a rajuk palyazik-.-
mi ez? fel kell vennem következõ szemeszterben :)
football without ultras is nothing
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Akkor biztos, a fene nagy tudása fogott meg :D
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
de az elõadojuk jo volt!
Jo csaj a bme-n? és tanár?:) kiváncsi vagyok rá.
nem voltam ma, a kurta életbe, mert már a f@szom volt tele, 8kor már benn voltam, délután ötre már korgott a gyomrom, és zsém sem volt elég kártyázni meg nem akartam igy hazamentem.
viszont jövöhéten benézek.
akit érdekel netes pénzkeresés klikk ide ;)
http://www.cogsci.bme.hu/OraHeti.php
Ráadásul egymásután van rögtön a két óra :)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
Villanykaron ma éjfélig lehet lehet jelentkezni, az összes többin vasárnap éjfélig. (Ez mondjuk érdekes. Gondolom arra gondolnak, hogy a sok kocka könnyebben használja a rendszert, vagy nemtom:)) De csak ma 16:00-ig szavatolják a neptun mûködését. Utána ha valami rossz, nem lehet reklamálni.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
Tantárgy véglegesítés
A regisztrációs hetet megelõzõ hétvégén törlik a várólistákat, valamint az összes tantárgyadat, melynek elõkövetelményeit nem teljesítetted. A regisztrációs héten természetesen még tudsz olyan tantárgyat felvenni, amely elõkövetelményeit teljesítetted, kurzust változtatni, tantárgyat leadni. A tantárgy véglegesítés idõszakában nem tudsz várólistára jelentkezni. A regisztrációs hét elsõ munkanapjának 16:00 után a kurzusok paraméterei nem változtathatóak meg. Érdemes ezen idõpont után, a regisztrációs hét utolsó munkanapjáig ellenõrizni felvett tantárgyaid, azon a kurzuson, annál az oktatónál vagy-e, akinél szeretnél, nem ütköznek-e kurzusaid, stb. A tantárgyak véglegesítésére a regisztrációs hét végéig van lehetõséged, de a hétvégére a Neptun Üzemeltetés nem vállal felelõsséget a Neptun Rendszer mûködéséért.
tehát elvben hétvégén is lehet még, mondjuk ez a mondat " regisztrációs hét elsõ munkanapjának 16:00 után a kurzusok paraméterei nem változtathatóak meg." nem teljesen világos. mit akarnak ezzel mondani vajon?
én most igy valami 40 kreditet vettem fel, ugyhogy ezekbõl valamit azért majd le kéne adni.
Holnap, vagyis ma -tehát pénteke-n 24:00 ig lehet nem?
Lényeg hogy nem kell attól elszállni hogy BME, hanem szerényen végigcsinálni:)
football without ultras is nothing
pl én ilyet vettem fel: k412_01
4-csütörtök
12-12tõl
01-nevü kurzus
És egyébként mindenki még a tanárok is ugy veszik, hogy a kettes ami megvan, ami siker, ami király, hogy azon felül mit érsz el az már mindegy.