Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
a nyári pénzemet már rájöttem h a bme-nek adom...
amúgy az aranyhalak egyetlen egy dologban jobbak mint az ember, a véletlenszerûségben. õk tényleg nem gondolkoznak olyanon, hogy na már túl sok c válasz volt ez legyen b, ezért sokkal jobban teljesítenek, ha vakon vagy sztem nagyobb esélyed van minthogy vmi rémlik de nem vagy biztos benne. (amúgy vérprofi randomszámgenerátort szereztem a telefonomra)
Elméleti résszel elvileg akár a megajánlott jegy is összejöhet. 11 elméleti kérdés van. Darabja 2 pont. 22 pont/zh és 44-tõl van megájnlott. Azaz az is meglehet 😄 Bár arra baromi kevés az esély. Ilyen 1 ezred % 😄
én asszem inkább valami más elfoglaltság után nézek holnap mert ez igy esélytelen.
akinek van kedve megirni az még reggelig jelezhet, sikeres zh esetén magas jutalom várható😊)
//hogy nekem mennyire kivan a f@szom a mikmakkal
vállgazdból évfolyam 91%-át megkúrták, fizikán a tanár kijelentette, hogy ugye tudom, hogy amit javítottam utólag a tesztben azt emm fgoadja el, a felét javítottam utólag. Mikro meg egyszerûen nem fért bele
ma mindenki engem szopat komolyan
Szerintem nem lehet, idegennyelven még alíg van 1-2 tantárgy, azok is csak ilyen hogy matek, történelem, fizika, földrajz. Ráadásul japán egyik között sincs.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Programozás utolsó 2 feladatára abszolút nem jutott idõm, az az elõttit meg összekapkodtam de nem biztos hogy úgy kellett volna.
Mondjuk azt nem értem miért nem lehetett egy normális dev-cpp-t vagy valami hasonlót telepíteni 😞 Így jegyzettömbbe kellett írkálnom.
amúgymeg miközben unatkoztál 40 percet a végén, nyugodtan kinézhetted volna legalább 1 kis részét a programozásnak a help-bõl...hamár ilyen szinten vagy
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Én olyan 60-70%-ra tippelem...
most lesz a szakmai vizsgám , írásbeli , meg szóbeli!!!
Az lenne a kérdésem, hogy irhatom/mondhatom e JAPÁNUL az anyagot ???? ( mert ahoyg olvastam nincs megkötve semmilyen nyelv a szabályzatban )
Kifutottam az idõbõl, pedig programozás részét tudtam volna :/
(mintha már egyszer kifaggatalak volna úgy emlékszem, csak tudod lyukas az agyam...<#idiota>#idiota>)
Nem tartoztam azok közé a magasan motivált emberek közé, akik azért mentek kémiás szakközépbe mert szerették a kémiát. Én azért mentem oda, mert nem kellett írásbeliznem. Azt mondták infós ne, mert telített szakma. Jó legyen mondjuk a kémia azzal nincs semmi bajom (lehettem volna még abban az iskolában környezetvédõ, de az elõítéletes volt(am), tudod greenpeace, meg ilyenek😄). 1-2 év alatt teljesen beleszerettem, de mondjuk ehhez olyan társaság kell akik...khm... ezt nem fejteném ki bõvebben mit csinálunk (és mit nem😄 ugye light? <#idiota>#idiota>) az a lényeg, hogy én útközben szerettem bele, és mindegy hogy milyen nehéz, hogy szopatós, hogy geci, én szeretem azt amit tanulok, és egyetemen is így fogok továbbmenni. Remélem ott is megmarad ez 😉
mwaha, bejutsz valahova aztán felvágod az ereidet mert ezt mondtad : D legalábbis az összes infós a pokolba kívánja a programozást most így vizsgaidõszak elõtt -.-
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
én nekem hogy felvegyenek, 90%-nál jobbnak kell lennem (írásbeli+szóbeli) úgyhogy igyekeztem túlhajtani magam, most jólesik a semmittevés 😊
#18989: az jó, mi általános iskolában fél tanévig tanultuk kábé, és naggyából ciklusokig eljutottunk...^^
szerintem marha jó dolog ez a pascal (meg úgy általában a programozás), megtanít logikusan gondolkodni, és ez nagyon fontos, fõleg a reál (matek-fizika-kémia) tantárgyaknál ^^
(ezt így civilként mondom😊
Sokat kínlódtam, de ötös mindenképpen meglesz 😊)