Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hen-tes
Már akinek rajta van. Nekem az összes szóbelinél ez áll: Beosztás folyamatban. <#mf3>

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Rage47
A behívót kell vinned, mint írásbelin. Pl. nálunk is 2 különbözõ napokon van német emelt, szal gondolom infoból is van több nap...
Már nincs meg a behívóm, az emelt érettségi az sztem központi ugyanazon a napon van. Szerdán vagy Csütörtökön lesz, de már nem emlékszem. Légyszi írjátok meg mikor lesz.

Rage47
már nincs meg neki, vagy nem érettségizik ? 😄
light00
söt egyáltalán nem biztos hogy másnak akkor van mint neked.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

I.C.ram
pfff... rajta van a behívódon.
hály , mikor lesz az emelt info szóbeli plz osztáok már meg velem ezt a kecses információt ..... mert most úgy hirtelen elkezdett rédekelni ....

haggyad má', nekem már rég eltûntek az égési sérüléseim 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

a kínszenvedésekbõl amit itt látok megértem :o

Sadist
ahahhahaa, hogy próbálkozna 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

grizzly21
francba😄
bár ugyis feketefehér a kép a diákomon! 😊

justin
Meg. Igen rövid, és még véletlenül sem szõke 😊

grizzly21
neked meglett? milyen hosszu a hajad?

light00
Elnézve, Második
<#idiota>

justin
Nana, mások is járnak ám ide 😊

grizzly21
ma nekem is meglett egy iv😊
te lehetsz az elso a forumon akinek meglesz a mikro

Nos Menyhért, valóban félreolvasás történt vala az imént. Elnézését kérem. (ja és hogy nem vártam meg hazafelé menet a ziskolából)

I.C.ram
Meglett a Mikro IVm 😊
light00
ko... Azaz Nuki, mintha énis azt irtam volna, hogy LENNE, de javits ki ha nem...

Nem is tudjátok az igazi nevemet 😛
(amugy Matyinak hivnak. De nem ám ez az igazi nevem. Hanem Mátyás)<#idiota>

grizzly21
mondjuk õk még csak 12.esek,
de igaz engem is irritál egyetemen a kollégázás, elsõéves kis pöcsök hogy jönnek ahhoz hogy engem lekollégáznak?

(én is elsõéves vagyok, nem azért irtam, az egymásközti kollégázásuk is idegesit)

Sadist
Érdekes felvetés I.C.ram úr

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

akkor aludj, legalább kipihent legyél 😊

I.C.ram
Nem nyugszom 😄 Holnap vizsgázom mechanikából, és semmit nem tudok szinte 😄
Nyugi már 😊)

I.C.ram
Nem kell semmiféle titulus. Van az embernek neve, azon szólítsuk már egymást. Tényleg agyam eldurran már a sok kollégázós beképzelt köcsögtõl. (ezt most nem rátok értettem, hanem akik az egyetemen vannak, és úgy érzik magukat, mintha már egy komoly cégnél 10 éve munkatársak lennénk).
Elvtárs? oO

I.C.ram
Ezt a kollégázást nagyon gyorsan hagyjátok abba. Pöcösm ki van már tõle az egyetemen is. Mindenki kollégáz. :/
he? 😄
én nem értelek pajtás... LENNE ha jelentkeztünk volna rá... de ezzel az erõvel magfizikából is mehettünk volna éretségizni ha jelentkeztünk volna rá, valszeg abban is mi lennénk az utolsók az egész érettségi-uborkaszezonban.
Vagy rosszul követem a logikád kolléga?

szerk: tényleg a 3 a legjobb, de úgy hogyha láttad az elsõ kettõt ofkorsz 😊

light00
kocka 3 rulz^^

/on: Az utolso érettségi nap: Szakmai vizsgák. Nekem vegyiparbol lenne, mintahogy Nukinak is 😊

Rage47
kocka 1 is jó:p
áhá, párhuzamos idõsíkok... te is biztos láttad a kockát (Kocka 2 c. film) <#idiota>

elõfordulhat hogy ennyi minden van egy napon...

Mhosah Myth
Én holnap üzleti gazdaságtanból érettségizek amirõl még tudok hogy közgazdaságtan érettségi lesz... Másról nemtok... 😊

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

ismerek én holnap érettségizõt... ilyen környezetvédelmi alapismeretek or számting lájk det...

Mhosah Myth
Kössz, neked is... 😊 De itt az már nem segít! <#vigyor1> Tuti ezis nehezebb lesz mint az elõzõek...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

kuglefang
sajnos én is
Sok sikert!

Mhosah Myth
Holnap csak én érettségizek a fórumról? <#zavart1>

pont a lanpartin <#idiota> mond meg, és akkorra tesszük =) már amennyire lehetséges 😄

grizzly21
az még odébb van szerencsére😊

grizzly: boldog szülinapot.! <#idiota>

I.C.ram
Holnap derül ki a gyakivm eredménye mikróból 😊
grizzly21
mikmak?😄

én nem szeretem amikor nekem mondják, de hátha te nem igy vagy vele: happy birthday😉

részvétem :\
legközelebb úgy hogy ne bukj meg xD

magus
ma vágtak ki puszkázás miatt mikró pótzh-ól, pedig nem is miattam buktam le, a mögöttem lévõ feltûnõen nézte a lapomat, erre odajött, hogy ráírja a nevemet alapjára, hogy együtt javítsa ki, hogy feltûnjön neki a hasonlóság. Erre észrevette, hogy a számolós lapomon négybetûs kódsorozatok vannak (egy olyan puskám volt, hogy az egész feladatgyûjteménybõl, ahonnan feltette a kérdéseket a kérdés szavainak kezdõbetûi egymás után és a megfelelõ válasz szavainak kezdõbetûi), erre kijelentette, hogy az elõbb vette el ezt a puskát vkitõl, 1-es, ne is nézzem meg.

ezekután a szomorú smiley semmi sztem : )

pedig egy szülinaposnak nem kéne így feladnia...

magus
én mikor már 3.jára kaptam meg ugyanazt a kérdést zh-n, és harmadjára változtattak vmi olyan apró dolgon rajta ami miatt nem tudtam válaszolni, rajzoltam egy nagy szomorú pityergõ smileyt a lapra és beadtam

hen-tes
#19138 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Pedig frankón origami-hajókat adtam be... mit talált azon 13 pontot :o <#hehe>

(értettem a viccet, de aki nem érti, azt is megértem, mert az érettségi miatt érthetõ hogy nem értenek meg olyat ami máskor egyértelmüen érthetõ ilyenkor.) vagy mi... <#idiota>

Mhosah Myth
Holnap üzletigazdaságtan... Vááá! Kezdek félni! 😊)

Oo

Scholes18
nemtud vki egy listát mondani ahol megvannak hogy úgy körülbelül milyen tételek kellenek az egyes tantárgyakhoz?? Irodalom, Nyelvtan, Töri

Glory Glory Man United!!