Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet hogy tényleg csak ezzel a karral van bibi
bár mondom, a mérnökök más bánásmódban részesednek, ott aa hatalmas ego mindent elnyom, ott kisistenként léteztek mint mérnökök, igazából szoptok ti is, de legalább nem néz le, valamelyik kis köcsög infos (hogy irtanám ki a faszba az egész bagázst)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
(sg motor mint egy 98-as honlap, szerkesztés funckiót nem ismeri...)
kitalálhatjátok mennyire sikerültek jól a zh-k
mindez a Budapesti Mûszaki és Gazdálkodástudományi Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi karán
kerülje mindenki, mint a tüzet.
a mérnök szakok jobbak, de a mentalitás nem különbözik túlságosan
a mai mikroökonómia program úgy nézett ki, hogy 4-6 - gyakorlat, 6-8 elõadás
elõadáson írtuk volna vmikor a zh-t, elsõ 2 hét anyaga, nem para, megoldjuk, egésznap erre tanultunk, menni fog
bejön egy fasz, egy gyökér infos (mint utolag kiderült). már látszott a fején, hogy debil, hogy itt bajok vannak. szóval bejön ez a fasz gyakra. 5 percig bírtam, ahogy megállás neélkül káromkodik, elküldi az egész évfolyamot a kurva anyjába, hogy a társadalom szennyei, csicskák (ilyen szavakkal!) vagyunk ( az elõadó eltörte a faszomtudja mijét, remélem belehal, síbalesetben), hogy õ mennyire utálja a közgazdászokat (amúgy részben õ is az), hogy neki 3 doktorija van, meghogy a matematikusok nem kérdeznek, hanem válaszolnak, egyszóval nyílvánosan megalázta a társaságot. 2 gyak volt párhuzamosan, jó, akkor átvonul a 90%-a a másikra, leülünk a lépcsõre. ez immáron több mint félórát vett el. a másik gyakon a csajszi leadja za anyagot, dehát képzelheted, ezek után mennyi ragad meg az emberek agyában, semmi. 6-tól kezdõdik aaz elõadás. bejön megint ez a gyökér, elkezdi mondani, hogy mit kéne leadnia, de nem teszi, mert utál minket mint a szar. hanem elkezd beszélni, hogy miért utál minket, és miért néz le. 1 óra szapulás után bejön a boss, az agy a god, az isten, meyer dietmar, a közgazdaságtan agya a bme-n (gondolom híre ment az elõadásnak), erre ez a rohadt tetü gerinctelen féreg, elkezdi leadni az anyagot, megalázkodva, kedvesen. félóra múlva, elkezdi kiosztani a zh-kat. ha jól számolom már 3,5 óórája hergel minket, és benn kellett lenni, mert nem mondta meg mikor írjuk a zh-t, bármikor megírhattuk. kiosztja a zh-t 3 kis kisistennel (kutyák), elsõ sor megkapja, innentõl kezdve fél óra. mi a hátsó sorban megkapjuk 15 p késéssel, onnantól kezdve 15 p. az még csak hagyján, hogy paraszt volt a zh, de annyira felkúrta az egész évfolyam agyát, hogy senki sem tudott két számot sem összeadni. ezzel elúszott a megajánlott jegy, elbasztunk egy zh-t, és ez a minõsíthetetlen viselkedés, ez nem méltó még a kocsmában sem.
ez a fasz, a bolygónyi agya helyett, ha az icipici faszát használta volna, talán nem lenne 30 évesen ilyen megkeseredett pöcs. és ez a ribanc daruka küldte be, én nem is értem hogy gondoltam. ez egy szégyen, ez a bme kudarca
10 napja nem gyújtottam rá, de ez annyira kibaszta a biztosítékot, hogy nem bírtam, ráadásul holnap vizsgázom másból, tudtam volna hasznöosabban tölteni az idõt, mint, hogy 3,5 órán keresztül elküldenek a kurva anyámba, amiért élek.
Saor Alba
(ugyanis oda fogok menni)
SOHA
ismétlem, SOHA
ne gyere a bme-re. ez a felsõoktatás szégyene, ez, ami itt folyik, azt már nem lehet letudni azzal, hogy "de nagy a neve". nem, ez már sokkal komolyabb ennél.
csak NE, vagy a saját károdon tanulsz, vagy másén, de ismétlem SOHA ne gyere a közelébe, különben NAGYON pórul jársz
faszomért nem adtam be a jelentkezésemet máshova, reménykedtem benne, de ez, valami olyan arculcsapásként ért, amire nem számítottam
#20526: akkor: jó.
vagy tényleg igazak a legendák a digitális analfabetizmusról
EJNYE
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Na megtudtam azt is, hogy tárgyat nem lehet újrahallgatni javítási célból (mondjuk ezt éreztem), illetve hogy az egyáltalán nem kerül hátrányba, aki nem egyenesen, hanem kereszten szerezte meg a jegyét. Tehát megvan minden tárgyam egyenesen 2-3-asra az kevsebbet ér, mint aki akár 3x-4x hallgatva elér egy 4-est (ami nem nagy kunszt, ha ennyiszer próbálják belédtömni, és túlvagy már 3-6 vizsgán). Kevés ilyen undorító rendszert ismerek, de például a szociális támogatás is hasonló. (aki nagycsaládos, – mindegy, hogy mennyit keresnek szülei – kap alapból 20eFt körüli összeget havonta. Remélem nem sokáig lesz így.
</panaszkodás>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
kicsit se voltam ma ideges mikor megláttam
ráadásul kéne minél több kredit, de hát igy baszhatom 😞
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
erre nekiáll picsogni az a retek vén kurva, hogy a tanáraink a lelküket kiteszik, hogy mi átmenjünk, miért vagyunk kereszten (lol), meghogy akkor most miattunk új termet kekll kérni
mert amikor azért picsog midenki, hogy 360-ról emeljék már meg a limitet, szerintem egy terhes lombszöcskének is beugrik, hogy talán nem egy 100 fõs terembe kéne rakni az órát
annyi agyuk van bazmeg, hihetetlen
tök jó h inditanak 2x20fös orát 4x-es tuljelentkezés mellett, és végülis a szerencsén mulik h bejutsz-e... eléggé idegesitö😞
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
most így átgondolva, és utánaolvasva már nem olyan tragikus, mivel mindenki azon a szakterületen diplomázik, amelyiknél akar. Csak az utolsó elõtti féléves tárgyainak nagy része megy a levesbe, mert úgyse kell. Diploma után msc-re meg már bárhova lehet jelentkezni. Az a baj, hogy nálunk viszonylag sokan érnek célba a szakon. Elõzõ évfolyam kb 350 emberrel indult. Belõlöl besoroltak 203 embert a 212 helyre. Ez a tömegoktatás hátránya.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Van olyan fõszakirány, ahova összesen 2 ember ment 😛
Pár modul azért nem megy szigorlat nélkül pl. az áramlástech. szakirány sem, mert matek szig. nélkül fel sem lehet venni az áramlástant és áramlástechnikai gépekhez (ÁTG) meg kell az áramlástan. Egy-két modultárgy megy az ÁTG-re épül.
Minél több x van az adott félév felett, annál jobban tetszik 😊
viszont ha vegzel akkor mashogy latod majd..egy haverom es alberlom, epito, most diplomazott, 5osre, es azert o is rengetegett szivott mig elert idaig, sokszor a 2esnek is nagyon orult. en abba kapaszkodom hogy csak 3.5 ev a bsc, es hogy vegre megvan a fizika😊
kulonben mar reg feladtam volna, es irany kulfold
Bemutatom mennyire tetszik a BME az idõ függvényében:
|
|x
|x
|x
|x
|x x
|x x x
|1.2.3. félév