Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az az enyémbe is XD egybõl a terminátor ugrott be<#idiota>
Rockynhooo
baze az nem jutott eszembe 😄

magyar tanár kérdezi Kafkát beleírtad ádámkám?? hát nem , de Tom cruiset meg az utolsó szamurájt igen xddd

#21186 azt majd töribe 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Balumann
fenébe tényleg filmeket is lehetett volna említeni. Váá ilyenkor már jönnek az ötletek 😄

ivjoe
Ezaz flémeld le! 😄
ivjoe
'56, trianon nincs? Akkor max. kettes! 😄DD
9csöves9
enyémbe terminátor a gépek lázadása<#bohoc>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Már a tegnapi hozzászólásod sem tetszett, de a mai végképp. Nem tudom mi a faszért jössz ide, és írsz bunkó hozzászólásokat. Mellesleg fostos az akire gondolok.
Rockynhooo
az én érvelésembe benne van a homo sapiens, az ipari forrdalom és az utolsó szamuráj xD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ivjoe
"Oldja meg a következõ differenciálegyenletet..." <#hehe>
Balumann
Mind1 a leírásából szerintem kitalálják hogy a futurizmusra gondoltam <#szomoru1>

Balumann
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de hülye vagyok😞((( És ott is expresszionizmust írtam azthiszem :'( És nem írtam az emberek kapcsolatainak változásáról is. Fenébe 😄

Sadist
Fúha, az ciki, 2 sor hiány az kb. 2 jegy minusz <#szomoru1><#zavart2><#wow3><#ijedt>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Na mi van, fostosok, megbuktatok? <#gonosz1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ennél jobb érvelést kivánni sem lehetett volna.Én is írtam (mellette érveltem) az ipari forradalomról meg a mai állapotról.A szövegértés meg: Nehéz is volt és kevés idõ is volt rá.Szóval nem lett jó.. Holnap már legyõzöm a matekot is a többi meg lutri..
basszameg én nem olvastam el figyelmesen és a mûvészetre gyakorolt hatásokról semmit nem írtam.. De ettõl még lehet jó, de még jobb is lehetett volna, ahhoz képest hogy leszartam a magyart mert nem számít be nekem...

fireball
A szövegértés sztem elég nehéz volt, az érvelés témája nem volt rossz, de én nem csak a 20. százardól írtam, hanem elötte is és utána is, nemtom ez mennyire lesz gáz.

Amúgy avantgárdon belül a futurizmust érintette, nem az expresszionizmust

Na, hát matekból jobb vagyok, remélem az jobb lesz mint ez 😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

zolee90
A szövegértés sztem nehezebb volt, mint tavaly, de jó lett.
Érvelés sztem is könnyû volt, én 4 oldalt írtam, viszont aki a többire készült az sztem megszívta, mert nem tûnt egyszerûen sem a novella sem az összehasonlítás.

Balumann
Nah én is végeztem vele! Az érvelés nekem sikerült 3 oldal (vagyis 2 sor hiányzik, de szerintem elfogják fogadni). Habár én elkezdtem elemezni, hogy hogyan indult a fejlõdés (haditechnikából indult ki, stb.), utána a problémák vele (meghibásodás, atomerõmû katasztrófák), aztán környezetre hatás, utána a mi általunk használt eszközök, akkor az egészségügyi problémák (mozgások hiánya, gázok), aztán mûvészetekre hatás (expresszionizmus, építészet változása, mûvészeti keveredések), és aztán végén, hogy véleményem szerint és akkor válaszoltam igazából a kérdésre amit feltettek fél oldalon. :S Remélem el fogják valamennyire fogadni.

A szöveg értésre nekem kicsit kevés idõm volt, szerencse hogy 15 percel a vége elõtt elkezdtem az utolsót megírni ami 7 pont, mert ha az elõtte lévõ 3-4 feladatra is elszarakodok annyi idõt mint többire akkor arra már nem maradt volna idõm. Így volt, és még az elõzõkhöz is oda tudtam vmit írni.
Szerintem nem volt nehezebb mint a tavalyi érettségi feladatok, bár az érvelés szerintem a tavalyinál könnyebb témáju volt.
Idegen szavakra ti mit írtatok ki?

Lacee
szóismétlés rulez

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
mik voltak a kérdések?

szerk: már megtaláltam, nevermind 😊
háát, ha nem lett volna érvelés mint lehetõség, nem örültem volna a másik két lehetõségnek... igaz, egy novellaelemzést bõven össze lehet hozni x óra alatt.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

davidka003
Végeztem én is. Érvelést választottam.
2,5 oldalt tudtam csak írni. Szvsz 2-es, talán 3-as meglesz.
Szövegértés kicsit geci volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

GYUFo
Az érvelés nagyon jó téma volt, hálistennek nekem is nagyon jól sikerült. M már 10.30kor jöttünk kifele. 😊

http://www.gyufo.hu

Hamar megvolt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kreeder44
Nagy kalappal mindenkinek 😊

Ház ez rohadt könnyû volt, pedig nem vagyok nagy magyaros sõt.. Simán 5ös lesz szerintem! Az érvelésnél meg és sem kívánhattam volna egyszerûbbet!

TommyC
én tavaly érettségiztem, de idén is fogok kémiából S:

sok sikert mindenkinek...!!!...hiányoznak a régi idõk :l

dixitque deus fiat lux

Matek a legkönnyebb, arra nem kell tanulni, csak érteni kell.

Willi Betz
Érettségirõl mindig az Éretlenek c. film jut eszembe<#nevetes1>
Ott milyen puskázási lehetõségeket vetettek be,hát az valami fantasztikus<#nevetes2>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Most van az,hogy bent görnyednek a feladatok fölött és rájönnek,hogy: "Bazzeg ez nem is nehéz!"
Mondjuk a holnapi matek az más tészta,azt érteni kell. Aki meg segg hülye matekból,az is össze tud vakarni valamit.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Utána én is ezzel fogom majd baxogatni a kicsiket 😄

SötétBarom
Hehe, érettségi 😄D

Lekjopp tolok ami léteszikk, =D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bertino
aranyköpések megérzés rulz 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

jajjdehülyevagy<#banplz>

balee4
Sok sikert mindenkinek, én már 5éve érettségiztem, szerdán egy durvább viszgám lesz: polgári jog államvizsga. 😞

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

sok sikért nekik

sok sikért nekik

artschiatwork
whehehehehe 😊))))
kíváncsi vok, hogy miket írhatnak.

FZoleee
Hajráá!!! 😊
Soxerencsét 😉

dienesoft
Hajrá, kitartás!

KeKKSZike
Mennyire ráérnek... 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Kenny85
benne volt a topic a tvben <#nyes>
kalappal mindenkinek <#wave>

CsuTy89
Na gyerekek, eljött a szopás napja 😄 Sok sikert mindenkinek!

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

bertino
Sok sikert mindenkinek!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

I.C.ram
Azért durva, hogy tavaly és tavaly elött semmi mozgás nem volt a topikban, mostmeg 400 komment egy nap alatt 😄
I.C.ram
Hát nem csodálom....
PíszLávJuniti
izguljatok
mert ha nem írtok 3 oldalt, azonnal dunába lõnek titeket :C

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

A hülyeséget nem kéne terjeszteni <#duma>
juj kicsit megkésve de azért tessék..
irodalom - szövegértés

no para :-)

football without ultras is nothing

Fabio Capello
Hát kedves érettségizõ fiuklányok, eljött a nagy nap 😄