Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyar tanár kérdezi Kafkát beleírtad ádámkám?? hát nem , de Tom cruiset meg az utolsó szamurájt igen xddd
#21186 azt majd töribe 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Amúgy avantgárdon belül a futurizmust érintette, nem az expresszionizmust
Na, hát matekból jobb vagyok, remélem az jobb lesz mint ez 😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Érvelés sztem is könnyû volt, én 4 oldalt írtam, viszont aki a többire készült az sztem megszívta, mert nem tûnt egyszerûen sem a novella sem az összehasonlítás.
A szöveg értésre nekem kicsit kevés idõm volt, szerencse hogy 15 percel a vége elõtt elkezdtem az utolsót megírni ami 7 pont, mert ha az elõtte lévõ 3-4 feladatra is elszarakodok annyi idõt mint többire akkor arra már nem maradt volna idõm. Így volt, és még az elõzõkhöz is oda tudtam vmit írni.
Szerintem nem volt nehezebb mint a tavalyi érettségi feladatok, bár az érvelés szerintem a tavalyinál könnyebb témáju volt.
Idegen szavakra ti mit írtatok ki?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
szerk: már megtaláltam, nevermind 😊
háát, ha nem lett volna érvelés mint lehetõség, nem örültem volna a másik két lehetõségnek... igaz, egy novellaelemzést bõven össze lehet hozni x óra alatt.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2,5 oldalt tudtam csak írni. Szvsz 2-es, talán 3-as meglesz.
Szövegértés kicsit geci volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://www.gyufo.hu
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
sok sikert mindenkinek...!!!...hiányoznak a régi idõk :l
dixitque deus fiat lux
Ott milyen puskázási lehetõségeket vetettek be,hát az valami fantasztikus<#nevetes2>#nevetes2>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Mondjuk a holnapi matek az más tészta,azt érteni kell. Aki meg segg hülye matekból,az is össze tud vakarni valamit.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Lekjopp tolok ami léteszikk, =D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu
mert ha nem írtok 3 oldalt, azonnal dunába lõnek titeket :C
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
football without ultras is nothing