Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A reflektálás is korrekt volt, az ilyeneket csípõbõl tudom. A gyakorlati is egyszerû volt.
Ellenben a teszt! Az a "bolondos" feladat nagyon odavágott szerintem, meg ahhoz a nyelvtanoshoz se tudtam semmi okosat írni, mert azt át sem néztem.
szóval ha a javító kulcs kéri akkor a jó édes anyukájuk napszemüvegét
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
A szövegértés nekem meglepõen könnyen ment, vagy 10-15 percig már csak nézelõdtem 😄 2. résznél kizárásos alapon leelemztem a novellát (a többit szarabbnak találtam), terjedelem meglett, tartalom majd kiderül😄😄
Holnapi matek emelt visont jó lesz, az már mképpen számít is😄, bár nagyon nem tartok tõle, menni szokott 😄
ArtlessDesign!!!
József Attila anyjára utáltam,hogy kézzel mosott meg ilyenek...:S<#conf>#conf>
Ati
Ati
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
(a szövegben is ezt említette)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
az a baj ugyis attól függ hogy a tanárnak aki javitja tetszik-e a stilus vagy nem.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
<#idiota>#idiota>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.