29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Jo, ilyen alapon, akkor mindig lesz egy pont, amivel 1%kal jobb lenne, amig el nem erjuk a maxot... -
Nuki #25650 De ha ötös, akkor több százalék, nemde? -
itt már nem számít semmit a jegy, csak a % -
Abruzzi #25648 Haverom most mondta h neki egyik osztálytársának 4 pont :D:D:D -
Osztálytársam:Matek 8 elért pont:D:D:D:D -
1 pontot nem volt képes keresni?
-
matek 1 pont és 5:/ -
jajnemárr #25644 kösz,még jó...
-
mit csesztél el ennyire? -
szia! van persze, csak a nyelv a kivétel. -
jajnemárr #25641 helo
tudja valaki h emelt biosz szóbelinél van felkészülési idő?mert nyelvnél nincsen -
dubplate #25640 Köszi N1gga - MadBeat! -
gregtom6 #25639 Hy mindenki!
Infó középszintű érettségiben az Access-hez tudna adni valami olyan tutorialt, ami a középszinthez mérten ad információt? Mert vannak olyan függvények, meg operátorok benne, amiket annyira nem vágok, de a hivatalos oldalon meg olyan bonyolultan vannak leírva...
Meg h mi az SQL, meg ilyenek... -
Oktatási Minisztérium honlapján
"13. A tanuló jelentkezik a 4 kötelező és 2 választható tantárgyból középszintű érettségire. A kötelező tantárgyakból, valamint az egyik választott tantárgyból (összesen 5 tárgyból) sikerül a vizsgája. Kap-e érettségi bizonyítványt?
Igen. Az elégtelen érettségi vizsgák eredménye nem kerül be az érettségi vizsgabizonyítványba. Ha a tanuló teljesítette az érettségi követelményeket, azaz a 4 kötelező és egy szabadon választott vizsgatárgyból az előírásoknak megfelelő, eredményes érettségi vizsgát tett, akkor érettségi bizonyítványt kap."
12-es kérdésre a válaszban: "Ezekből a vizsgatárgyakból nem kell javító érettségi vizsgát tennie, és ezek az eredmények nem kerülnek be az érettségi bizonyítványba.
Viszont legalább elégséges osztályzat esetén az érettségi vizsgán megszerzett minden osztályzat bekerül az érettségi bizonyítványba." -
dubplate #25637 Köszi a választ, esetleg megtudhatnám, ezt milyen forrásból tudod? -
megkapod, a kötelező 5ön kívül bármennyiből bukhatsz ha akarsz
és biztos vagyok a válaszban is :)
úgy kell csinálni hogy ha rosszul sikerül valamelyik választottból az írásbeli, akkor ne menj be szóbelire, és akkor érvénytelen az érettségid abból, de a többiből nem -
dubplate #25635 Valaki nemtudja mi van akkor, ha valaki 6 tárgyból tesz érettségi vizsgát,tehát 4 kötelező, és egy kötelezően választott, azon kívül még egy szabadon választott, ami sikertelen. Attól függetlenül megvan az 5 kötelező, tehát kaphat érettségi bizonyítványt?
Kérlek, csak akkor válaszolj, ha biztos vagy benne! -
Én egy 83as és egy 88as érettségivel kerültem be bme-re. Abból az egyik emelt szint volt, így összesen 382 pont.
Abból a háromból valamelyikbe tuti bekerülsz, és esélyes, hogy az első helyen megjelöltbe... -
isi #25633 he ha írásbelin olyan 77%-86%-ig teljesítek kb ahhoz jön egy jó szóbeli az még pont duplázásnál esélyes lehetek egyetemes bekerülésre ugye??
plussz van egy középfokú komplex nyelvvizsgám ez +35 pont
DE-turizmus és vendéglátás manager
ZMNE - katonai vezetői(alkalmassági megvan)
DE-igazgatásszervező -
dubplate #25632 Valaki nemtudja mi van akkor, ha valaki 6 tárgyból tesz érettségi vizsgát, és az 1ik szabadon választott sikertelen? Attól függetlenül megvan az 5 kötelező, tehát kaphat érettségi bizonyítványt?
Kérlek, csak akkor válaszolj, ha biztos vagy benne! -
töri írásbelim a legjobb, ennyit mondott a tanár.
Az első részben 4 pontot vesztettem, az esszéket még nem nézte.
Azok is jók lettek szerintem, szóval 95% körül meglehet :) -
Abruzzi #25630 egyébként jelentkezett innen vki BME gépészre rajtam kívül? -
Abruzzi #25629 Az igen. Melyik suli? Vagy valami matek tagozatos osztály?:D nálunk csak a jobbak írnak 90 fölöttit de ezekszerint nálatok mindenki annak számít :D
Amúgy fizika írásbelim meg elvileg 83 % körüli...sokkal rosszabbra számítottam úgyhogy most örülök :D mondjuk még szóbelin alkotni kell. -
Yepp #25628 megjöttek a matekoook :) persze csak titokban
osztálybol mindenki 90 fölöttit irt :) nekem 97 lett -
Abruzzi #25627 Jha bocs :D nekem magyarból kb 32 pontom lesz, a töri meg iszonyat szar lett mindenkinek...nekem 28,5 pont xD de igazából a töri az ami egyáltalán nem érdekel. -
Jaja, a magyar nálunk is nagyon jó lett, átlag 4-5 hibapont, a törin viszont többet vesztettünk, én a jobbak közt vagyok 5 hibával... Reméljük az esszék felfelé húzzák. -
csak egyvalamit tudok:magyar szövegértésben 36 pontom van a 40-ből...hát kb.erre számítottam...és az osztályomnak is nagyon jó lett,26 pontos a legrosszabb,de átlagban 5-6 hibapont van:-) -
Abruzzi #25624 Na h kihalt a topik h lementek az írásbelik :D Eredményeket amit megtud így közben valaki azt sztem simán leírhatja. Én még csak annyit tudok h angol 93 %...sokra nem megyek vele sajnos :S -
Nem ám =) Fazekasnál voltam első félévben, most meg Rácznál (bár sok jót Ráczról sem hallottam még :D) -
Notram #25622 Hali, én is középszinten megyek majd infóból... A mi sulinkban velünk már egy hónapja kitöltettek egy lapot, hogy milyen programokkal akarunk érettségizni.. Szóval iskolafüggő... Érdeklődd meg az infótanárodnál, vagy az osztályfőnöködnél, nekik tudniuk kéne róla.. -
8-tól vannak...lehet a föci később -
geo91 #25620 megoldott tegnapi föcitételek megvannak valahol? mert az om honlapján még nincs... kíváncsi lennék, hogy sikerült. -
Hugh Hefner #25619 közleken rájönni, hogy inkább vikes akarsz lenni, na ilyen sztorit se hallottam még : ) -
Gondolom nem Baranyi Editnel voltal :D -
jaja :D -
szamtech I.-II. megszeretette veled? :D -
Nem az, amire számítottam. Igazából nem tudom mire számítottam, de biztos nem erre. De legalább rájöttem év közben, hogy programozni szeretnék :) -
2balin2 #25614 láttad volna mennyit tanultam:D:D WoW-ról hallottál?:D -
stréber:D -
Én!