29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Jaja!Én megértettem :) -
Nem egy nagy szám,ha az ember megérti:) -
Jaja én tavaly infoból ezt kaptam: A kettes számrendszer és a kódolás.
Volt olyan feladat,hogy egy számot átváltogatni kellett!(tízesbe,16-osba,kettesebe)De sikerült!
-
Infon is kérhetnek olyat,hogy egy rgb színkódot válts át 16-os számrendszerre. -
jajnemárr #25727 basszus nem mondod h számolás lehet szóbelin??én erről nem is tudtam...mi a fasznak kell halálba szivatni még ezt is?nem elég h itt szarakszom mert 4.én szóbeli és lehet bekapok egy genetika számolgatást?
hát csesszék meg. -
gregtom6 #25726 Üdv. Leírná valaki, hogy hol található normálisan, és lényeg kiemelve az:
érvelés beszédhelyzete és eszközei
az elrendezés és a hatáskeltés retorikai eszközei
tételek?
Mert én megtaláltam a felsőt vagy 3 helyen, de teljesen különböző volt a tétel. Az egyik a részeit mondta el, a másik a típusait. -
kivéve ami emelt -
minden 1 napon van -
és az infó szóbelit is letudom aznap, mint a többit? -
aznap lesz, mint a többi tantárgyból, azt ő tudja h mikor szóbelizik -
ugyanakkor, mint a többi -
Hali.
Valaki tudja, hogy mikor lesz info szóbeli? Egyik ismerősöm érettségizik belőle, de nem nagyon tudta megmondani, hogy mikor lesz.
Köszi.
-
Nálunk a törit pontozta le nagyon a tanár.. csak kapnánk már meg...Pont azoknak lett rossz, akik jók töriből. :S -
o0OAminaO0o #25718 Nálunk töri esszét írni + felelni szörnyű még....Tanár Úrnak egyetemen kéne tanítania nem gimiben, baromi okos meg nagytudású, és nem veszi figyelembe hogy mi csak hülyegyerekek vagyunk, akik nem fogják olyan komplexen látni az egész történelmet, mint ő. Jah ezt anyumnak is mondtam ő meg szülőin visszamondta a tanáromnak, hogy a diákjai szerint egyetemen kellene tanítania..:S:S -
végülis,az érvelés az pont nem irodalom...egyébként nálunk szóltak előre,hogy a munkaközösség megegyezett mikor bejött a 2szintű érettségi,hogy mivel az kötődik legkevésbé az irodalomhoz,azt osztályozzák legszigorúbban...de mi egyébként is az ország csodabogarai vagyunk,lévén a 28-ból 20+ novellaelemzés...viszont a bizottság elnöke meg snecie lesz,már 2 hete kérte a magyartanártól az összes érettségit(magyar szakos lesz ofc),holott csak 2-3at kellene megnéznie,és azt is betekintés után...de ha beleköt akkor pofánvágom-viszont a jó hír,hogy tökmind1 mit kérdez,simán lehet rá azt válaszolni,hogy nem tudom,nem számít bele az érettségi feleletbe:p -
o0OAminaO0o #25716 Én is érvelést írtam...hát így is meglett a 92 %, de tartalom: 20/15...szóval köszi, nálunk barmira pofára ment...nekem tök okés ez, de azért nem hiszem h 20/15 lenne a tartalom, nah mind1, meg h vki 100% írjon...a padtársam meg se akarta mondani, h neki mennyi lett pedig világéletében kitűnő volt...sztem neki is lehúzta, mint a próbaérettségijét is...
-
Állítólag az info érettségi javítókulcsa is nagyon geci,vannak benne olyan dolgok,amiket a feladatban nem is írt le. -
Üdv, nálunk az osztályban 33-ból 26-an érvelést írtunk. Többségnek elég rossz lett, nekem is csak a helyesírás húzta le (azért 6 pontot levontak:S), így 60/44 lett. A szövegértés viszont majdnem max. pont, és így már 80% fölött vagyok. Nekem az volt a cél. De az érveléseket nagyon lepontozták tényleg. -
Info eddig 105 pontos.De jún.2-án derül ki, hogy mennyi lett végleg. -
Notram #25712 Hali,
az érvelés nálunk is nagyon vegyes eredményeket hozott... Nekem 47/60 lett, és még ebből mínusz 2 pont az egész dolgozat helyesírása miatt... De nálunk is volt olyan, aki világéletében kitűnő volt magyarból, meg remek esszéket írt, most meg csak 20-30 pontot ért el... Mondjuk sok függ a tanártól is, de azért tényleg eléggé bele is lehetett ám bukni. Ilyen szempontból a szövegelemzés biztosabb volt. -
mi majd csak június 2.-án tudjuk meg az eredményeket -
Jún.2. -
Sziasztok,
Az osztályomban 15pontos lett az elérhető 60 pontból a legjobb érvelés középszintű magyar érettségin. Nem vagyunk gyenge képességűek, hiszen a környék legjobb iskolájába, ott is a válogatott osztályba járunk. Ami bosszant, hogy az beleférne, hogy nagy általánosságban rosszak lettek, de akkor is kellene, hogy legyen 1-2 ember, aki jól írta meg, hiszen az osztály fele-kétharmada az érvelést választotta. Nektek hogy sikerült az érvelés, hány pontot értetek el? -
68 pontos lett a németem, és az utolsó hallásutániba 1 pontot vesztettem
-
Szerintem nagyon átnézem, mert a B tételnél sosem lehet tudni. Ott számolás is becsúszhat, ugyebár...
És azért a számolást is ki lehet szépen fejteni feleletté, pláne, ha olyan kérdések vannak mellé.
-
nekem 22.-én lesz -
2 hét tanulás? -
1-jétől -
Ti mikortól kezdtek el tanulni a szóbelire??? -
jajnemárr #25702 Aki jövő héten megy biológia szóbelire a genetikát mennyire nézi át?Abból mégis mit lehet felelni az inkább írásban számolós dolog nem??Vagy mondd el a Mendel törvényeket példával...? -
hát.. szerintem nem volt nehéz:) főleg access-ből vártam nehezebbet, tavalyi az halál volt, azt nem tudtam volna megcsinálni egy 10 pontnál többre (csak access-t:))
honlap, prezentáció full egyszerű:)
word nagyon tökölős volt a sok tabulátorral
excelben meg engem is a szumha tréfált meg, de b*sztam rá és megcsináltam segédtáblázattal:D
összességében én 90% felettit várok:) -
gregtom6 #25700 LoL, csak mi csináltuk Putra Writerrel?:) -
énis "parasztmódszerrel" csináltam:Ddddd
szumha nekemis hülyült, aztán az érték (pl. beálló) helyett az adott táblát adtam meg a képletben, úgy jó lett -
jaja, az időzítővel én is sok időt vesztettem meg azzal hogy az utolsó dia után az első következzen
-
sadi57 #25697 basszameg :\ akkor -2 pont(remélem csak annyi :D) -
Én parasztmódszerrel csináltam:D Szumha nekem csak másodszorra lett jó,mert azt kb először használtam,és rossz dolgot adtam meg neki.Amúgy ha a függvényed jó,akkor megkapod rá a pontot,hiába nem működik a programban. -
sadi57 #25695 nekem az excelben behülyült a SZUMHA. sehogy se akarta értelmes számot kidobni, csak azt hogy 0 :\ picit ideges voltam. a word az kb olyan volt, mintha csak azt mondták volna, "csináld meg valahogy". teljesen szabadon csinálhattad.adatbázis nehéz volt, frontpage az 1x1 nehézségű volt :D powerpointnál meg, hol a rákba kellett beállítani az időzítőt? mert a paraszt módszert nem akartam csinálni, hogy 3 másodpercenként kattintok egyet :D. amúgy az elején besokalltam, hogy bakker pont ettől a felosztott laptól féltem. :\ -
Bmx01 #25694 sajnálom
-
Tényleg elég egyszerű volt nagyrésze. Word mondjuk nekem elég gyenge lesz, kb a word-összpontszám fele, acces se ment sose túl jól, abból csak 1 lekérdezést tudtam, többi viszont jól ment. PowerPoint tényleg talán negyed órás munka volt, a FrontPage se volt több. Excelnél néha kellett kicsit gondolkozni, de az sem volt túl vészes. -
Nem kicsit:D
Haverom nem tudott hátteret berakni