29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• bazza
    53% infó és bme? höhh
  • passatgt
    omg

50 pontot ér a felelet, szóval nem érdemes szólnia, hibátlant úgyse felel:D
  • gerrob
    "hello! 49 pontos magyart kellene felelnem az ötöshöz"

Pontosan 49 pontot azért nem olyan könnyű összehozni, de talán a tanárt megkérheted, hogy szóljon, ha elérted a 49 pontot, és akkor ott befejezed a vizsgát.
  • bardocz
    Államilag támogatottra ez már elég?
  • z99999
    magyar: 74%
    matek: 83%
    töri: 90%
    angol: 95%
    infó: 53%

bme?simán:D
  • jajnemárr
    az emelt angolnál az írásbeli 120 pontot ér,a szóbeli meg 30at.így összesen 150 a max.
    a közép angolnál az írásbeli 117et ér a szóbeli 33at.összesen ez szintén 150.remélem tudtam segíteni:)
    ja most látom már leírták...
  • PhoenixKnight
    20. századi magyar politikusok : Bethlen lehet még benne nagy eséllyel bár ő volt irásbelin szal nemtom ... + tavaly vagy 2 éve volt Kun Béla is ... azér remélem Darányi nem lesz önálloan :D:D
    Én eddig 2 tételröl tudok amit kihuztak: Athéni demokrácia működése +Városfejlödés MO n
  • HTS s3rg1nh00
    117 pont az írásbeli és 33 a szóbeli
  • sz4bee
    Angolt azt valahogy máshogy kell.Hogy is?
  • Risu Führer
    én nem megyek felsőoktatási intézménybe, csak a szüleim nézik hogy mégis hányas leszek.
    különben ki tudtam számolni.
  • jajnemárr
    már ne haragudj, de nem hiszem el,hogy ezt magadtól nem tudod kiszámolni...
  • 5c0rp330n
    simán teljesíthető, ha jót húzol, lényegében a papírról megfelelően felolvasással is.. egyébként kb semmit nem számít a jegy.
  • Risu Führer
    fú az komoly...
  • N1ggA
    51-et a 60-ból
  • Risu Führer
    a 77%-os törimhez hány pontot kell összegyűjtenem szóbelin hogy ötös legyek?
  • Maniacfool
    Elvileg lehetséges persze, én azt javaslom hogy vágd be a törzsanyagot, aztán ahhoz tanulj meg apró finomságokat, amivel megleped a jelenlévőket, pl. a balladát lerendezheted azzal, hogy az olasz balare-táncolni szóból ered, de megemlítheted hogy vissza lehet vezetni a provanszál dél-franciaországi dialektus balad nőnemű melléknévi igenévre, egyből másabb a felelet.
  • Maniacfool
    már valszeg késő, de az a tétel változott. Az újban csak magyar 20. századi politikusok lesznek. Horthy, Teleki, Kádár, Nagy Imre, Gömbös Gyula, Rákosi akiket el tudnék képzelni, az ott kapott források fogják nyilván szűkíteni.
  • isi
    hello! 49 pontos magyart kellene felelnem az ötöshöz. első kérdésem ez lehetségese? második pedig az hogy kellene nekem pár nyelvtan tétel aki tudna segíteni jelezze, mert nagyon fontos lenne, a gond az hogy a könyvből nemtudom kijegyzetelni őket mert nagyon összevissza van és az osztályomból senkit nem érdekel a magyar, azért magamra vagyok utalva!
  • colacoke
    üdv vki nemtudja a mai töri emelten mi a XX századi pol. életpalyak tétel személyre lebontva?köszi
  • topi90
    köszi szépen:)
    [email protected] a címem
  • Maniacfool
    nekem van egy, add meg a mailcímedet és átküldöm.
  • HTS s3rg1nh00
    nem,de nagyon sok helyen pl.ma van az emelt érettségi...
  • Maniacfool
    A vizsgát szervező intézmény dönti el, én pl. 10-én megyek a károlyiba emelt törire, előtte 2 nappal meg ugyanott vizsgáztat volt töritanárom szintén emelt törit.
  • topi90
    hali:) valaki nemtudja honnan lehet letölteni Varró Dániel tételt?:O a neten alig van valami,a tankönyvben nincs benne,lehet hogy órán kellett volna figyelni XD bár valamennyit jegyzeteltem,de az nem elég.. szóval ha valaki tud segíteni,azt megköszönném:)
  • scs17
    Hello!
    Csak kíváncsiságból kérdezem, h az emelt szintű érettségi szóbelik mindenhol ugyanazon a napon vannak? Mert akkor az angol érdekelne, mikor van.
  • Risu Führer
    nekem nemnagyon dönti el csak az volt a fontos hogy meglegyen.
  • Guilty01
    Dettó.

Amúgy nemtom, OM kiküldött valami levelet még májusba, hogy június 3-ig kell csatolni pár okmányt, és példaként oda volt téve, hogy bizonyítvány. Aztán ettől mindenki halálra fosta magát, és rohant a sulijába elkérni, pedig azt július 9-ig lehet beküldeni:))
  • nearo
    Hogy lehet valaki ennyire tájékozatlan...? Végülis csak az érettségiről van szó, ami úgy nagyjából eldönti az életed hátralevő részét... nem igaz, hogy a tanárok nem rágták a szátokba milliószor!
  • N1ggA
    második helyen, de úgy tűnik az első hely (villamosmérnök) is meglesz
  • Abruzzi
    Oks akkor megnyugodtam, köszi.

Amúgy újra megkérdem hogy aki ide ír jelentkezett valaki BME-gépészmérnökire?:D
  • Bebe555
    A regisztrációs levélben volt benne, amit még nem kaptál meg. :)De ki volt akadva a csaj, hogy ekkora hülyeséget. :D És az utánad szólónak van igaza, júli 9 a határidő, úgyhogy nyugi. Szerintem várj 2 hetet, és ha semmi, akkor van egy ilyen telefonszám: 06-1/477-3131, egy mailcím: [email protected] vagy ha pesti vagy személyesen a Reviczky u. 6. (VIII. ker). Az utóbbit ajánlom legkevésbé.
  • N1ggA
    júli 9 a határidő szerintem
  • Abruzzi
    Hát akkor remélem én is megkapom hamarosan, de ha nem akkor kit hívjak?:D mer jelentkezési lap másolatot néztem ugye ami azért van h ilyen szar esetekben tudjam bizonyítani h jelentkeztem és befizettem azt a szar csekket, de azon nincs semmi ilyen.

egyébként ezt ki mondta, hogy júni 2 volt a határideje a bizonyítvány feladásának?:O nekem van másolatom, sőt mind a 2 nyelvvizsgám bizonyítványa megvan február óta de gondoltam elég lesz juli 9ig elpostázni mindent együtt, gondolok itt arra h az érettségi bizonyítvány másolatát is. meg amúgy ha ígyis ugyis duplázok akkor nemis kell nekik a bizonyítványról másolat nem? persze elküldöm,csak nehogy azlegyen h juni 2 volt a határidő és megszopatnak vhogy.
  • Hark1331
    üdv!

Megvannak az írásbeli eredményeim bár az itt leközölt eredményektől azért messze van de én elégedett vagyok.

Magyar közép: 78%
    Töri közép: 72%
    Matek közép: 40%
    Biosz közép: 88%
    Német közép 85 pont(nem tudom mennyit lehet elérni max)
    +remélem mindegyikhez jön még egy jó szóbeli.

Valaki akar jönni SE-ETK dietetikusnak? Ha valaki esetleg már bent van, őszerinte elég jók ide az eredményeim?
  • Bebe555
    Mi személyesen vittük be ma, ahol egy csomóan voltak. Az ügyintéző unott fejjel közölte, hogy a regisztrációs lapra hülyeséget írtak. Amúgy megkérdeztem azt is, hogy mi van azokkal, akik még nem kapták meg, ha valakit érdekel. Azt mondta, semmi baj, nemsokára ők is megkapják.
  • Flowing
    Mondjuk benn voltunk tegnap, nem értem miért nem kérdezte meg
  • bardocz
    Szerintem a többivel.
  • Flowing
    A b.nőm megbukott a matek érettségin. 17% lett neki, de sehol sem találjuk, hogy mikor lesz a szóbelije. Júniusba a többi szóbelivel, vagy csak októberbe?
  • passatgt
    mit?O_o
  • nandorb
    Huha nekem szombaton van magyarbol es meg semmit sem keszitettem...:((
    Gondolok az Ady verselemzeset kesziteni,oszt ahogy adja a szerencse...