29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• tigeroo
    hehe a netikettet én bele fogom fűzni 1000% az infó feleletembe:D

akármit húzok, legyen az kommunikáció, internet, hálózatok stb.
  • z99999
    hálistennek akkor nem én vagyok az egyetlen :D
    amúgy nagyon égni fogsz, arra készülj :D
  • z99999
  • Kezman
    Helo, én holnap szóbelizek, és most jöttem rá így a tételeket gyorsan 10 perc alatt átolvasva hogy nem tudok semmit xD...a tanulásom az volt h kb elolvastam minden tételt kétszer...kíváncsian várom, mit tudok holnap alkotni, ha beszélek mindenféléről amiket én találok ki és viszonylag kapcsolódik a témához, akkor is csak bólogatnak majd körülöttem?:D
  • 5c0rp330n
    meg a pop3 asszem olyanokat sem jegyez meg, minthogy egy levél olvasott-e vagy sem :)
  • HTS s3rg1nh00
    arról sem olyan nehéz,mondjuk még hozzá kell venni a http protokollt,az IPv4-et meg a v6-ot ahhoz amit a kolléga mondott,esetleg néhány programot megnevezni,és elmondani hogy épül fel egy mail,netikett aztán csókolom':)
  • passatgt
    mindegyik arra való, hogy letöltse a leveleidet gépre/telefonra, különbség csak az, hogy pop3 mappákat nem kezel, míg az imap igen, az imap push meg az, hogy nem kell letölteni, hanem magától letölti:)
  • bardocz
    "pop3 elavult, imap, imap push"

Ebből az elavultat értem:D
  • passatgt
    pop3 elavult, imap, imap push, ingyenes szolgáltatók, gmail ftw, freemail szar

ami így hirtelen eszembe jutott a levelezősről, ezeket már simán kilehet színezni 10 percesre, aztán ott a amx pont:)
  • bardocz
    Jó,a hálózatosról nem is nehéz beszélni.De ha mondjuk kihúzom a levelezőset,akkor baszhatom,ráadásul mi semmit nem tanultunk utóbbi években,és most konzultáción csak a legegyszerűbb tételeket vettük át,vagy az ilyeneket akkor vették,amikor nem voltam ott:) Abban bízok,hogy az első 10 tétel közül húzok egyet,azok még egyszerűek nálunk.
  • 5c0rp330n
    infó szóbeli? anno megkaptam valami kidolgozott tételsort, beleolvastam az első kettőbe és azt mondtam h ne nevettessetek ezzel, és otthagytam az egészet, volt valami könyvtáros tétel még ami állítólag szivatós volt, azt az egyet még meg akartam tanulni de végül arra is b@sztam, húztam valami hálózatos fasságot, beszéltem nekik wifiről meg ilyenektől, maximum pont körül adhattak..
  • passatgt
    5 pont meglesz mindenből, ne izguljatok
  • z99999
    én is tudok tételt, mongyuk én holnap megyek
    sebaj majd átolvasom oszt.
  • Hegi90
    bazz ti ilyen okosak vagytok? :D

én nem is úgy tanulom, hogy akkor ezt addig tanulom amíg azt nem tudom rá mondani, hogy megtanultam. Olvasgatom őket, de nem tartom így számon :D
  • bardocz
    Na,tudok 7 tételt,isten vagyok A többi szerencsére már a nehezebbek közé tartozik,amit megtanulni kell,és nem megérteni...
  • bardocz
    Érzem ahogy egyre okosabb vagyok,ilyen dózisban legutóbbi töritz-nél éreztem ezt.
  • passatgt
    20 irodalom, nyelvtan, töri, német(+10), biosz(+20 gyakorlati):)
  • Risu Führer
    "nekem 20 irodalom,nyelvtan,töri és infó..."
    nekem majdnem ugyanez csak infó helyett hittan
    és hittanból is megbeszéltük a tanárral hogy ki mit akar húzni, és akkor sorrendbe fogja felrakni a tételeket , sőt mivel úgyis a nap végén felelünk kicsit meg is löki a tollával a borítékot.
  • bardocz
    Nálam tuti nem.Leírom egy füzetbe a dolgokat,amik fontosak vázlatszerűen,és ennyi 1 tétel:S Közben meg netezek,meg minden.De ma este 8-ig itt akarok ülni,úgyse megyek sehova.Az még 2 tétel úgy,hogy addig egy szót nem tudtam róla.
  • HTS s3rg1nh00
    nekem 20 irodalom,nyelvtan,töri és infó...
    én még lustább
  • bardocz
    Basszus,para,van még vagy 20 infotétel,amit meg kéne tanulnom,és kurva lusta vagyok:D
  • Abruzzi
    Elvileg...a vizsgabiztos meg majd biztos nem tudja hogy minden suliban elmondják a tételcímeket. Ez kb nyílt titok hogy mindenki et csinálja szóval szerintem senki nem akad fent ezen..
  • HTS s3rg1nh00
    ez így nem igaz,mindenhol ezt mondják,pedig az igazság az,hogy ismerheted,csak a pontos feladatot(!)nem tudhatod,tehát akár az is lehet,hogy a tanár megmondja,hogy Petőfinek a tájköltészete kell csak,de akkor még nem tudod,hogy mondjuk a feladatod úgy szól,h."Mutassa be Petőfi tájköltészetét Az alföld és egy szabadon választott mű jellemzésén keresztül!"
  • kraawz
    hálistennek jó fejem van, nagyon könnyen tanulok.

meg annyira nem érdekel már a szóbeli, ígyis-úgyis felvettek már.
  • passatgt
    irodalomnál ott a könyv, elvileg a tételeket sem szabadna tudnod, szóval amit kihúzol, tök ismeretlennek kéne lennie

ehhez viszonyítsd a tanulást:)
  • Abruzzi
    És hogy tanulod?:D Hogy elolvasod 1-2-szer aztán másodszorra már ismerős a szöveg és akkor mész a következőre?

Csak mert nekem ha 2-szer elolvasok valamit az van h úgy érzem hogy jaja ezt tudom stb, de ha megpróbálom visszamondani hangosan csak nyökögök..úgyhogy rászoktam arra hogy felbontom 2-3 nagyobb részre és úgy tanulom meg és a végén egészként felmondom.
  • kraawz
    tényleg van? Nekünk bezzeg próbánál sosem adtak, csak egy papírfecni pár sorral...

Magyart 8 körül elkezdtem tanulni, a 20 tételből már 12-t tudok :D
  • jajnemárr
    bár ne lenne...
  • passatgt
    lesz
  • tigeroo
    töri szóbelin lesz forrás?
  • Abruzzi
    Nekünk nyelvtanból a legtöbb tétel 1,5 oldalas A4es, nyomtatva. Ez azért érdekes, mert ugye elvileg nyelvtanon feladatmegoldás is van, és kb feleannyit kell róla beszélni mit irodalomról, mégis pl József Attila kései költészete c. irodalom tétel is 1,5 oldalas csak..
  • passatgt
    mennyi gondotok van:D
  • isi
    csövi.
    Jelenleg így állok:
    Irciből a francia szimbolizmusról a három modern kori költőről fogalmam sincs, továbbá a Tótékról se nagyon tudok mit mondani illetve nincs meg 2 tételem. ezeken túl minden mást tudok. Ami tételeket nem tudok azok a tétel lista végén vannak. Szóval az én taktikám az lesz, hogy bemegyek és a tételeknél amikor húzni kell úgy van, hogy egymáson vannak a tételek sorba kiterítve. EZért én előről és alulról fogok húzni, ez biztos. Csak bejön tavaly is bejött:D . A szopatós tételek a végén vannak...
    Nyelvtanból szinte minden tétel ugyanaz, remélem valami nyelvjárásos tétel kapok az jó volna. Törit ma tanulom már tudok 5öt. Töriből jóvagyok. Magyarból 49 pont kell ötöshöz, töriből 56, Angolból 22. Szal bízom a szerencsémre, de ha van jó tanácsotokat szívesen fogadom.
  • bardocz
    Nekem is most kell mind a 23 info tételt megtanulnom,kell az ötös,és ahhoz 15 pont kell,hogy még ötös maradjon,mert most 87.5%-os lett,105 pont,és 120-tól ötös összeségében.
  • Tojesz
    Köszi, én is valahogy így gondoltam, nyelvtan nálunk sem volt vmi hangsúlyos tantárgy. Akkor irodalomra fekszek rá kb.
  • kraawz
    szerintem erre nincs kikötés, de 90-10 körül lehet

Vagyis nálunk tuti.. 4 év alatt volt talán 10 nyelvtan órám. Most elvileg van tétel is 20, de feladatmegoldás van, szóval a 10 perces feleletből 2p nyelvtan. Nálunk így kell :)
  • Tojesz
    Nekem két középszintű szóbelim lesz kedden, magyar és társadalomismeret.
    Tudna vki abban segíteni hogy magyar szóbelin az 50 megszerezhető pont hogyan oszlik meg az irodalom és a nyelvtan között?
  • Risu Führer
    nekem töri magyar 20 pont köll a 4hez
    angolból 3
  • N1ggA
    remélem magyarból meglesz az 5 pont, töriből meg 24 kéne hogy megmaradjon a 4-es
    magyartanár kurvaanyja, megfogom alázni magamat is és őt is azzal hogy semmit se tanulok a szaros kis érettségiére, de leszarom
  • gregtom6
    Üdv, a felkészülési idő mennyi lesz? mindenhol ugyanannyi? Mármint minden tantárgyból? kivéve angol persze...
    Meg minden iskolában ugyanannyi?