29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Ha tudod,hogy a 2. VH környékén élt,akkor 50-50 az esélye annak,hogy rákos volt,vagy zsidó:D -
bárkit húzok, elmondom, mennyire szar sorsa volt, milyen szomorú, mennyire szerette a hazáját, a múzsáját, önostorozás meg ars poetica, azt csókolom. -
bazmeg,átnéztem ma Balassit és...eddig jutottam:D! -
Na, én holnap délelőtt megyek, igen érdekes lesz :)
Bár magyar irodalmat átfutottam, a törit is most, angoltól nem félek egyáltalán, felsőfokúval az lazán megvan, nyelvtanon meg majd stand-uppolok :D -
gregtom6 #26048 Üdv.
Déry Tibor és Makk Károly Szerelem film és novella összehasonlítását linkelje be valaki. Kösz. Még ma kellene. -
Ma már énis elkezdtem tanulni a szóbelire (illetve először kidolgozom a tételeket). Szerencsére nekem csak infóm van idén, így 20 tételt nem olyan vészes megtanulni :).
Szerdán megyek be a suliba hogy elmondják, hogy mikor fogok szóbelizni (elvileg csütörtökön). -
kav5 #26046 Hi!
A nyelvtan jegy az külön megy, vagy az irodalomhoz számít? Ott hány százaléktól 2-es?
köszi -
ferkencs #26045 Én csütörtökön megyek szóbelizni!Töriből már az összes tételt átnéztem(remélem jót húzok és menni fog), irodalomból kb 17-et néztem át meg kb nyelvtanból is ugyanannyit , de ma átnézem elölről öket.Angolból még szinte semmit nem tanultam , meg infóból sem(csak amit a suliidőszakban tanultam).Töriből kéne egy jó felelet , min 60 pontból 40-et kell elérnem hogy 4 es legyek ,mivel 56% lett az írásbelim.Magyarból elég 25 pont az 50 ből. CSak éljem túl és ne bukjak meg:)kész para nekem ez az érettségi időszak! -
o0OAminaO0o #26044 Mondjuk annyiból pozitív az egész, hogy már 2 kilót fogytam...sztem ha a "kajálást" így folytatom szerdáig, akkor tökjó formába kerülök a nyaralásra :D Konkrétan ma kb 3-4 evőkanál nutellát ettem...csak h ne ájuljak be...
-
xDDDD -
o0OAminaO0o #26042 Én meg Siófokon napozhatnék + bulizhatnék már péntek óta ha nincs ez a FOS...de neeem...nekem itthon kell rohadnom, és a hülye invesztitúra harcokat tanulnom este fél 12kor!!! -
Én most Le Mans miatt nem tudtam tanulni:D -
én holnap még házibuliba megyek _:SD_ASDAS:_DAS
meg jó lenne egy randi is a héten, bár ez nem tőlem függ sajnos :( -
Nem...
Erettsegi bizonyitvanyt csak akkor kapsz, ha minden targybol atmentel. -
Roland815 #26038 Hello!
Ha olyan suliba jelentkezem ahová kell az érettségi, de mondjuk egyből megbukok, de az összes többiből átmegyek attól még felvesznek? -
ja...és pénteken már megyek is...vagy rosszabb esetben csütörtökön:) -
pontosabban 50%-ról. -
Pio #26035 Gl hf holnapra, illetve az egész hétre mindenkinek! :) -
én majd hétvégén -
van aki rajtam kivül most kezd tanulni szóbelire??? :D XD -
o0OAminaO0o #26032 Ha új tételt húzol akkor 3asról indulsz, ennyi. -
-
nem dobhatod vissza,kidolgozod és ha kimész felelni majd 10 perc csendben ülés után az elnök mondhatja,hogy húzz újat... -
ha visszadobom a tételt akkor annak mi a következménye? :D
max 2-es? -
ha nem oldod meg akkro meg max 5 pont - szerintem:) -
jó eséllyel, de nem olyan amit ne lehetne megoldani. -
nyelvtanból szóbelin téleg feladat lesz? -
o0OAminaO0o #26025 Valami ilyesmi elnök kéne nekünk is :D
Habár hozzánk a piaristáktól/ciszterciektől-nem tom már melyik jön egy infós tanárnő...megiwiweztem anno...és ismerőse 2 osztálytársamnak is :S:S -
Nálunk egyik némettanár azt hitte Newtonra,hogy valami sportoló:D -
Abruzzi #26023 Nekünk is magyar-töri szakos az elnök. Végülis szerencsém van, mert a további életemet a fizika szóbelim fogja meghatározni, egy magyar töri szakos tanár meg sztem annyit ért a fizikához hogy Newtont összekeverem Einsteinnel és észre sem veszi...és persze minden tételt teliraktam gyakorlati példákkal, hogy valamit értsen is :D
Ha angolul nemtud akkor ott is a tanáromtól függ..
de magyar meg a töri? magyarból szerencse kell, viszont töriből 1 tételem sincs még meg...most mondok valami baromságot, lehet a tanárom szemet hunyna felette de az elnök beleszól h hopp ez nem úgy van ám és benyalom a sót.. -
o0OAminaO0o #26022 Pfff....én is a magyartól fosok, még nem tudok semmit...de hát ott a holnap. Nyelvtanból mindig feladatok vannak?
A mi osztályunknak szerdától kezdődik az érettségi...
Bioszból kb 4 tételt nem tudok 100 %osan meg pár A tételt...kémia oks. Törit most nyalom befelé...ez mekkora xar. Angolból nem tanultam semmit és max pár szót fogok megnézni...lexarom, már bulizni akarok...
És megint nem hiszem el h nem kezdetem el időben tanulni...:'( -
én egyedül csak a magyartól fosok.
töriből kapsz forrást abból meg nagyon sok mindent ki lehet szedni. -
na, a magyar meg a töri amitől nagyon parázok.
Töritanárnak kellett volna írni egy dvd-t de nem találtam meg, úgyhogy sajna ez nem ment :D. No sebaj, az esszéimet már ígyis lepontozta (szokásosan, pedig a magyar tanár szerint kurvajól fogalmazok - ugye nem ítéltek fórumból? :D).
Magyarhoz meg semmi közöm, még ezeket a költészeti fajtákat se tom, hogy humanizmus meg expresszionizmus :S:S
Nyelvtanból meg állítólag példafeladatokat fogunk kapni, amikre át kell ültetni az elméletben tanultakat (már előre várom, a két kezemen össze tudnám számolni, hány nyelvtanóránk volt a 4 év alatt) -
irodalomban én is ebben reménykedek.
Csak kikapok valami filmadoptációt (Móricz-Rokonok), akkor meg vagyok lőve :D -
Kezman #26018 gyoo az szép;):D mi aelnökünk magyar-töri szakos, de vágja az angolt is, megnéztem iwiwen:D...nekem meg pont az angol para, valamiért én abból születtem hülyének:| -
nyomtatók? -
lool :)
én csak a magyar nyelvtantól tartok! töri, irodalom áh...kilehet simán bekkelni :P csak mindenhez kell pár konkrét évszám-kifejezés, törinél is szerintem mindenhez hozzálehet szólni így mindenféle tanulás nélkül is...
annyi a szopó, hogy az elnök matek-infó szakos
(DE! az én szüleim hozzák-viszik majd 2x200km-en át
)
-
Különben az elnöknek általában fingja sincs az egészről, szóval ha őt lenyűgözöd, akkor a vizsgáztató sem fog szarozni megadni neked a jobb jegyet. -
tavaly az email húztam ki, pedig nem is tudtam, hogy van olyan tétel 
100%-os lett btw (mármint a szóbeli csak :D) -
Kezman #26013 de lehet az lesz hogy nem rakom bele a hülyeségeket csak tényleg a lényeget, de az akkor max 5 perc lesz:D