29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
igen? jó hogy központi érettségin a gépek nem lehetnek más hálózaton csak a vizsgáztatóján -
o0OAminaO0o #26091 anno infón én küldtem át msnen az összes powerpointos, meg exceles meg stb feladatokat az osztálytársaimnak, meg kiadtam nekik h változtassanak színeket meg háttereket meg formázzák át a betűtípusokat :D:D -
o0OAminaO0o #26090 nah akkor gépeld be a megoldásokat és lődd fel az e-mailedre, aztán majd szépen letöltöd :D:D -
o0OAminaO0o #26089 bmeg :D bioszon nem lehetne netezni??? :D -
Roland815 #26088 A haverom a googlebe kereste a válaszokat..... -
Roland815 #26087 Én tavaly érettségiztem infóból, és olyan tételt húztam amit egyáltalán nem tudtam, de volt ugyebár internet a gépen, és fent volt az első 4 tétel a gépen és én onnét leírtam. XD -
loserman #26086 Természetesen ez nem kérés!
A digitális képek tárolása, képformátumok, és azok jellemzői. A színek kódolása. Pixel, felbontás, színmélység.
Az állományok típusai, tulajdonságai, fizikai tárolásának szervezése. Társítás. Elérési útvonal.
Elektronikus levelezés, levelek kezelése (gyakorlati példa magyar nyelvű webes felületen)
A távoli on-line adatbázisok használata. Keresés az adatbázis adatai között.
Egy böngésző program használatával kapcsolatos fogalmak (gyakorlati példa)
Különböző típusú dokumentumok ismerete, felhasználása a tájékozódásban, illetve az ismeretszerzésben
-
Notram #26085 10% a minimum.. -
pl itt van 1 tételsor -
loserman #26083 sziasztok!
szükségem lenne infó középszintű tételekre!
Esetleg ha valaki tudna segíteni.
Ide be lehet írni hogy miket keresek? -
de kaptam de az nem pótolja 4 év anyagát :) -
tételsort nem kaptál?
amugy ha nem megy a nyelvtan rész akkor az 50 pontból ugrott pár, ennyi... -
o0OAminaO0o #26080 tényleg am mennyi amint el kell érnem szóbelin? hány százalék? -
megbukok nyelvtanból
-
Diego85 #26078 szóbelik mikor kezdődnek? -
:|||| -
meg kapcsolatok(hozzámelléalá)
meg ágrajz:) -
szószerkezetek,ál-valódi,azok fajtái...2-3 perc:) -
"Szintagmatikus szerkezetek a mondatban"
wtf? -
könyvet meg mindenhol adnak, nálunk kisebb könyvtárat rendeztek be -
feladatlap nincs max mondat/szóelemzés, esetleg mutass rá mejik hasonulás mejik képzés helye. nem vészes, inkább attól fossál a témáról mit fogsz tudni mondani. -
o0OAminaO0o #26071 nah az jó lesz bevezetésnek...am ha 20 pontot összeszedek akkor is 4es :D
nekem biosz kémia számít csak
-
irodalom: Ady háborús költészete
nyelvtan: Szintagmatikus szerkezetek a mondatban
töri: Európai Unió
első kettő nem vészes, úgy kellett leállítani, törihez meg kaptam két és fél oldal forrást, szal minden könyv nélkül tök nyugodtan sorrendbe raktam ami le volt írva oszt kész. még bokrosról is beszélgettünk. -
o0OAminaO0o #26069 nah megnéztem, vannak benne portrék...
a kérdés csak az h vajon ebben a nyamvadt suliban is kapunk-e?
meg az h mi is kapunk-e nyelvtan feladatlapot...mert nálunk erről nem esett szó...nem mintha magyarból mindigis olyan jól tájékoztattak volna minket...I mean no konzultáció meg h ne érveljünk mert nem tudunk, jah de összehasonlítani se tudunk szal írjunk elemzést, mert ő azt mondja. kösszeee -
az ugyan nincs,de meg vannak jelölve a születések,mikor merre utazott,hol halt meg..ebből elég sok minden kikövetkeztethető:) középszintre szerintem bevezető elejének megteszi... -
o0OAminaO0o #26067 Mit tartalmaz az Irodalmi Atlasz? Mondd, hogy vannak benne életrajzok is :D -
töriből 78,8%-os lett az írásbelim.
éehet ráfeszülök, kéne az ötös belőle:P -
töriből angol alkotmányos monarchia múködése
magyar petőfi apostol -
mit húztál? -
én ma voltam nem is volt olyan vészes. aszittem az összes tanár bennt lesz de nem , és akik bennt voltak azok is össze vissza mászkáltak, szal csak a feletetőd meg egy két tanár figyel rád.magyarból meg töriből pont olyan tételeket húztam amit annyira nem tudok, de a forrásokból sok mindent kiszedtem aztán folyamatosan is beszéltem, max csak a végén tettek fel egy-két kérdést.szerdán bankett azon meg jól berúgunk :) -
irodalmi atlasz?:O -
nem fogod,elméletben adnak szöveggyűjteményt,meg irodalmi atlaszt,abból büfögsz valamit,meg megoldod a nyelvtan feladatot és az már 10 pont:)
nálunk meg mondták h.töri atlaszt értelmes fejjel tessék forgatni felkészülési idő alatt,az már 6 pont:D! -
gregtom6 #26060 HELP! pls #26048 -
kortárs iradalomban én csak ilyen bestsellerek olvastam, mint Coelho, Harry Potter, Da-Vinci kód, meg ilyen ifjúsági regények. Ő nem szereti a bestsellereket
holnap érettségizek, úgyhogy gondoltam ma előveszem és megnézem mik a magyar tételek és ehhez a kortárs szarhoz ezek voltak írva példának: parti nagy lajos: a test anyaga, lázár ervin: gyere haza, mikkamakka!, kornis mihály: csillebérci napló stb
na én ezeket egyáltalán nem olvastam.
jó, persze, 5% hogy ezt húzom, de akkor is erről tényleg nem tudnék még bullshitet se tolni
igazából most már csak azért izgulok, hogy ne bukjak meg magyaron, a pontjaim már nagyjából megvannak egyetemre (60 pont fizika szóbeliből kb 20 kell, hogy nyugodt legyek, de persze ennél több lesz), de ha ezen a szaron bukom el az nagyon idegesítő lenne -
gerrob #26058 "- egy szabadon választott alkotás ismertetése (én ilyet nem olvastam, amit a tanár is ismer)"
Hogyan nevezi magát irodalomtanárnak, aki nem ismeri a műveket?
Umberto Eco: A rózsa neve
lett volna a választásom ennél a tételnél anno. De csak azért, mert ez volt benne a kidolgozott érettségis könyvben. Persze nem olvastam Eco-t, de biztos elájult volna a tanár a választásomtól, elég jelentős mű. -
igen, a "szülei jogra járatták, de az őt nem érdekelte, és abbahagyta"-panel szinte mindenkire ráhúzható:D -
fiatalkorúba volt szerelmes, pestre járt jogi egyetemre, nem fejezte be, de később igen, már kiskorában felfedezték a tehetségét, több nője is volt, többször megházasodott, anyagi problémákkal küzdött, Nyugat-nál volt író
ez nagyjából midnegyikre igaz:D -
isi #26055 csokonai az jó!!!!!!4444 -
Én is holnap megyek. Ezekről kb. egy szót se tudok
- babits mihány életéről, haláláról (el fogom olvasni az életét, ja)
- csokonai vitéz mihály szentimentalista költészete
- az avantgarde művészi látásmód kassák lajos költészetében, képein (mi az az avantgarde, kassákot költészetével se találkoztam még)
- egy szabadon választott alkotás ismertetése (én ilyet nem olvastam, amit a tanár is ismer)
- interkulturális megközelítések és regionális kultúrán belül- radnóti (itt meg a tétel címével is bajok vannak)
szóval aki meg tudja mondani, hogy ha azt húzom, hogy szabadon válaszott alkotás (HP-t nem engedi a tanár), akkor mi a faszt mondjak, azt megköszönném :) -
isi #26053 énis holnap megyek áki eza sors D: fuh én a szemelvényekbe bízok...Mindig volt a nagy fogadkozás hogy ma tanulok meg ilyenek, de vhogy mindig elmaradt. Pedig kellenének a pontok. na mind1 full koki otársam is simán lefelelt hogy nem is tanult és azt mondta h. jól men neki, na majd meglátjuk, aztán sörölönük egyet, lehet h. még fizetem is.