29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• KAMIONOS KOGYO
    Na halljátok!
    Ideje lenne elkezdeni tanulni!
    23.-án megyek :(
  • SomebodyEra
    Ez az irodalom atlasz dolog ez mennyire elfogadott? Iskola, tanára válogatja vagy simán besétálhatok vele?
  • Hegi90
    azért ez nem olyan biztos :)
  • 5c0rp330n
    hát, nemtom.. sztem aki nem szarta le 12 évig folyamatosan az érettségit, csak mondjuk 11,8 évig, annak azért illik 400 pont felett lennie :)
  • Hegi90
    najó de az én osztálytársaim gecibuták
  • tigeroo
    főleg hogy egy érettségivel önmagában kitörölheted a segged :Dd
  • Hegi90
    de azért mégis jobb lenne 400+ ponttal arcoskodni :d
  • kraawz
    őszintén szerintem semmit nem számít ez az érettségi. Van ismerősöm, aki szakmunkásba jár, biztos lesz 40-50-60% érettségije, mégis komolyabbnak és értelmesebbnek tartom, jobban felkészültnek az életre, mint aki 90% felettieket írt.

Ez az érettségi max valamilyen "szellemi érettséget" jelenthet, az élethez nem sokat. Sőt.. Ez a szellemi érettség = alapműveltség inkább..
  • Hegi90
    beszarok

[irirgy]

most sajnálom csak, hogy nem mentem énis gimibe :(
  • Tyler1
    huu ma milyet stand upoltam gyerekek! is sikerült kideríteni szóbei elött h a tételeket amikből készülni kellett volna (60 tétel), és ennek fejében még az is kiderült h 3 tételből szóbelizünk! na én ott megástam a síromat XD de szerencsére olyan tételeket húztam amiről tudtam beszélni (vagyis bólogatni) szóval megletttttttttt XD elsem hiszem
  • o0OAminaO0o
    Grat, nagyon ügyes vagy!!!
    Én sajna végiggürcöltem a 12 évet...és pont most fogyott el az energiám...Holnap fél2kor állapotot jelentek, ha nem akkor szégyellem magam, és majd csak akkor mondom el, ah erőt veszek magamon...
  • kraawz
    ja, 4 éven át lófaszt sem csináltam :D
    Még amiből könyvem/füzetem sem volt, abból is meglett a 4-es .. Ilyen filozófia, francia, biosz... :D
  • passatgt
    grat

stréber:D
  • kraawz
    Na, megvan a bizonyítvány, kitűnő lett.

Angol: 97%
    Töri: 93%
    Frajz: 89%
    Magyar: 88%
    Matek: 80% (ez el lett qrva picit)

Szóval DE-KTK lesz, idegenvezetői papírral lesz 457 pontom. Többiek ? :)
  • o0OAminaO0o
    Az intézmény biztosítja....anno kinyomtattam az összes rám vonatkozó vizsga menetét OM honlapjáról...mondjuk nálunk töriatlaszt nekünk kell vinni...meg függvényizét is.
    Nah holnap 8kor kezdek: angol, magyar 45 p, kémia 60 p, töri 45 p, biosz 45p felkészülési idővel...
    Aztán holnap begépelem a dinkagyerek dogáját :D
    Pussza Mindenkinek! És gondoljatok Rám!!!
  • Hegi90
    lol.

hát elvileg akkor beviheted, de 100% hogy még ígyse fogják engedni :D
  • passatgt
    szóval ez azt jelenti, hogy kinyomtatok egy tételhez kapcsolódó wikipedias oldalt és azt vígan bevihetem?:O
  • passatgt
    lenne egy kérdésem, erettsegizz.hu-n olvastam, mit lehet vinni szóbelire:

Magyar nyelv és irodalom
    Irodalmi szöveggyűjtemény, kötet vagy a feladatok megjelölésével összefüggő más nyomtatott ismerethordozó (pl. internetes oldal nyomtatott változata, egynyelvű szótár, művelődéstörténeti térkép, képzőművészeti album) a tételnek megfelelő részlete. A tételsornak megfelelő segédeszközöket a vizsgáztató intézmény biztosítja.

• csucsbicep
    2009-es ponthatárokról tud vkit vmit? Mármint arról hogy, miképpen fognak változni?
  • Roland815
    nekünk nem volt irodalom atlasz se....
  • csucsbicep
    sztem az nem igazságos hogy sulitól függ
  • tonio14
    Jó hogy van iskola ahol lehet többféle segédeszközt haszálni..
    Mi csak a verset kaptuk meg aztán csókolom.. :S
  • jajnemárr
    én azt hittem kötelező a memoriter...basszus ideges vagyok,holnap megyek.valakit meg már eszik a penész otthon,lógatja a lábát vagy 2 napja...........
  • passatgt
    akkor vigyél:)
  • o0OAminaO0o
    Állítólag nálunk nincs irodalmi atlasz...legalábbis 1 csaj aki tavaly érettségizett, azt mondta nem volt...
  • Hegi90
    végtelen? jee

tudom a himnuszt. meg a szeptember végén-t.
  • passatgt
    nem kérdezi, de ha tudod végtelen plusz pont:)
  • Hegi90
    memoritereket mennyire kérdezgetnek?
  • passatgt
    az benne van atlaszba:)
  • csucsbicep
    irodalomra megnézitek az életrajzokat is:D?
  • o0OAminaO0o
    Nem vok föcis, csak tipp: gyárak bezárása---munkanélküliség, privatizáció, külföldi ny-i tőke megindulása...pl autógyártás...pff am fogalmam sincs...10-11.-ben nem jártam be föcire xD rosszkislány vok tudom...:D
  • JackMeadow
    arrol nincs vkinek fogalma h az mit fed föci éretsségin hoy magyaroszág gazdasági átalakulása a rendszerváltás után? V ennek hol nézek utána?
  • o0OAminaO0o
    Én 5-9.-ig Eger: Dobó István Gimnázium...az nagyon jó volt. Most meg Bp XI. ker. Szent Margit Gimnázium...
  • o0OAminaO0o
    Holnap reggel 8kor kezdek angollal...aztán magyar, kémia, töri, biosz...kb fél 1kor végzek...
  • kraawz
    nyíregyháza - kölcsey ferenc gimnázium

országosan top20 körül lehet most, de züllik rendesen :D
  • bardocz
    Hát hogy nekem,és még az osztályból kb 6 embernek a magyartanár le fogj húzni a szóbelijét,és írásbelijét is,az tuti...
  • jajnemárr
    segítőkészek??hahahahaha hát én nem ezt mondanám.velem úgy kicsesztek mint a franc,legalábbis az írásbeli javítást nézve/csak annyit,h ebben az évben 5 tanárom volt ugyanabból a tantárgyból/...majd meglátjuk csütörtökön.kívánom,hogy igazad legyen
  • Tojesz
    Írásbeli helyett szóbelire gondolok persze
  • Tojesz
    Végeztem, letudva a maradék írásbeli is.
    Társadalomismeret szóbelim meglepően jó lett, akár hibátlan is lehet.
    Irodalomból Berzsenyit húztam, sokat beszéltem róla, ez is jól sikerült. Nyelvtannal hadilábon álltam, amiatt tuti lesz pár pont levonásom.
    Történelem az emelt szinten volt (81%), német előrehozott 88%), matekból ugye meg nem kellett szóbeliznem (90%) ×D

Ja, és ne féljetek az érettségitől, segítőkészek a tanárok, csupa jó tapasztalatom volt velük. ;)
  • o0OAminaO0o
    Te melyik suliba jársz?