29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Bmx01 #26212 láttam hogy pirossal alá volt húzva -
Háhá, az angolom jobb lett!!!:D
Durván nyomod... -
na,nem lett rossz,majd holnap megírom,ha olyan állapotban leszek a mai bankett után 
-
omg -
omg stréber:D -
No papíron már én is érett vagyok :D
Magyar: 94%
Matek: 100%
Töri: 95%
Angol: 95%
Fizika: 94%
(mind közép) -
jajnemárr #26206 látszik, hogy még nem érettségiztél:D -
jajnemárr #26205 ugye csak viccből írtad két sz-el h lesz? -
nekem 25én. nyertem?:D -
Bmx01 #26203 nekem még hétfőn lessz a szóbeli, jól elhúzták vele az időt -
jajnemárr #26202 én nem.olyanról még nem hallottam.még soha. -
ferkencs #26201 Véééééééééééégreeee én is túl vagyok rajta:):)Tegnap érettségiztem 14-00 tól bent voltam 17-05-ig!Nekem a szóbelik nagyon jól sikerültek. Az írásbelikhez képest az összes tantárgyból felhúztam a %-ot(kivéve matek , mert abból nincs szóbeli:).A töri és az infó szóbelim max pontos lett:)A magyarom: 50 megszerezhető pontból 40 et értem el , angol az már nem volt olyan jó de a tanárom nagyon rendes volt 33 ból 23,5 pontot kaptam:)Igaz sokat tanultam a szóbelire mert az irásbeli nagy kudarc volt::(Örülök hogy végre vége ennek az egész érettségi időszaknak , mert már nagyon kivoltam tőle:)
Mindenkinek szerencsés tételeket és jó jegyeket kívánok az írásbelijéhez!
-
asszem felöltözöm és indulok...remélem még mosolygósan térek vissza
-
o0OAminaO0o #26199 Nem, én már 10 vagy 11évesen gimnáziumba jártam....8osztályosba...csak 7. évvégén elköltöztünk anyukámmal 120 kilométerrel arrébb...én meg nem hagytam ott a sulit, mert jó gimi volt, meg másképp volt a tantervünk és pl. egy nagycsomó tárgyból 1 évvel előrébb voltunk... -
Felvi.hu-n e-felvételin, amikor fel akarjátok tölteni a bizonyítványotok képét, nem írja ki, hogy a feltöltés során hiba történt?
Sikeresen feltöltöm a képet. Rányomok a "Feltöltés befejezése" gombra, és azt írja, hogy "Az Ön által végzett művelet során hiba történt"
Mi a f ez? -
Én is túl vagyok rajta jeeeeeeeeeeee! -
Na király nekem is megvan a bizi.
Matek: 89% (emelt. írásbeli 96% lett de a szóbelit elkúrtam)
Fizika: 84%
Angol: 94%
Magyar: 62%
Töri: 70%
421 pontom van, BME-VIK-re elég :) -
makro hasznos, mikro már kevésbé
-
hát,hogy őszinte legyek rögtön gondoltam ám
-
nagy hős #26193 én is. sőt. voltak olyan tételek amiket szóbeli előtt 2-3 órával láttam először :D -
hát, ez igazából mikro- és makroökonómia a teljes nevén, annál kicsit bonyolultabb, de sokkal értelmetlenebb és használhatatlanabb mintha a mikrohullámú sütő kezelését tanítanák.. -
én meg a szóbeli előtt egy nappal :D -
Philip00 #26190 Hát gyerekek félek, mert 3 nappal szobeli előtt kezdtem tanulni... holnap megyek és van olyan tétel amiről fingom sincs... remélem átmegyek, pedig az irásbeli jól sikerült -
az én matekom meg 59 pont. Jól elkúrtam a második részt. Eddig végig 5-s voltam, meg amit próbaképp megírtam emelt matekot itthon, az is jobban sikerült ennél. Úgyhogy
FAIL -
akkor már megtudod melegíteni a vacsit? 
amugy info közepem 80% lett,tudom elég fos. -
6 osztályos gimiről még nem hallottál?
egyébként meg másról is lehet szó... -
jajnemárr #26186 mér 13 évesen mentél gimnáziumba? -
o0OAminaO0o #26185 Szerintem az érettségi csak a lexikális tudást méri...
Mondjuk én az életben IS jó vagyok- 'segített', hogy 13évesen kollégista lettem :D:D
-
de, egy haverom :d
kolis leszel? -
ME-GÉK-re nem jelentkezett senki?egyáltalán a karra sem?
-
Vége! Mostani szóbeli: köcsög elnök, jófej tanárok. :)
Sztem jól sikerült. Találkozunk jövőre BME-n! (már aki odajön) -
nekem meg megvan a mikróm, mindenki leszophat. -
jajnemárr #26180 juhuuuuuuu leérettségiztem!!
az érettégi inkább felvételi,önmagában tényleg nem jó semmire.amúgy az ideiek nehezebbek voltak mint tavaly.de ok mondjuk nem nehéz azért 400 felett lenni.(mondjuk ha teljesen leszarod...)szerintetek ahova többszörös a túljelentkezés,a tavalyihoz képest a plusz 22 pont az úgy oké?végülis van mit emelkedni a 480 pontos rendszerben...
Tojesz te miért jogra mész 90es matekkal??? -
Abruzzi #26179 Jólvan akkor nem fosok, mert a többiből segédeszköz nélkül is össze tudok hozni nekem megfelelő pontszámot, fizikát ami számít azt meg tudom. -
pláne,hogy arra kapod a pontok 10%-át,hogy használj atlaszt felkészüléskor.mondták suliban:)
holnap 10:48:D! -
tonio14 #26177 Namármost a források olyanok hogy felolvasod őket és legalább 30pontot már kapsz is..
A legnagyobb vicc a töri érettségi szerintem, mind a szóbeli, mind az írásbeli egyaránt -
Abruzzi #26176 Na én 22-én megyek. Elvileg bemegyünk a terembe és már ki sem küldenek, szóval 2. vagy 3. leszek. fasza lesz..
magyart nagyjából tudom, fizikát még van időm megtanulni meg már nagyjából tudom őket.
Akinek van nyelvvizsgája meg tud rögtönözni angolból annak nem kell készülnie szóbelire nem?:D mert én egy betűt sem terveztem átnézni.
Viszont amitől fosok az a töri. Mindenből kapsz egy csomó forrást? Csak mert én eddig egyszer olvastam, el őket, még max egyszer elolvasom de az nem megtanulás max fogalmam lesz róla hogy században hol van meg miről kéne beszélni. Szóval jó forrás nélkül nekem szopás:D bár nekem a minimum 6 pont is elég csak legyen meg.. -
csak nekem sikerült ilyen überszarul a matek?
-
Nekem is megvan a bizonyítvány
Magyar: 81%
Matematika: 90%
Német: 88%
Társadalomismeret: 92%
Történelem 81% (emelt)
1. helyen SZTE ÁJK, 421 pontom van (csak magyar és törit lehet vinni), tavaly ide 384 pont kellett. Nagyon nem izgulok. -
én 22-én de még most sem érzem, hogy tudni fogom. fail.