29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• gerrob
    Ez egy nyelvtan érettségi tétel? Vicc.
  • Guilty01
    Na huhh, túl vagyok rajta:)
    Irodalom: Kölcsey
    Nyelvtan: sajátos nyelvhasználat, ilyen internet, chat meg hasonlók...
    Töri: Horthy korszak-Bethleni konszolidáció

Sztem jó lett, 90% fölött várom mindet.

És igen, ÉRETT vagyok!!:D
  • KAMIONOS KOGYO
    Nem vagy egyedül!
  • Guilty01
    Nah, holnap megyek, magyar+töri...magyartól fosok rettentően...
  • passatgt
    tisztgyűlés vagy mi volt a címe, tanár kint azt mondta egy állat vagyok:D
    mondom ok de kettes azért megvan remélem, azt mondta ja:)
  • tigeroo
    irodalom hanyas lett? mit húztál?:D
  • passatgt
    na megvan:D
    irodalom standup, olyant húztam, amiről még életemben nem hallottam, német nyögvenyelős 2, töri 4-es körül, biosz 2-3 között:)
  • Grove4
    Jah,jó,HAMAROSAN!
  • Grove4
    A 2009-es felvételi ponthatárok mikor lesznek kint?
  • Bmx01
    átrakták holnapra áááááááá
  • Hegi90
    Átraktak szerdára bazzzzeg :||||||||||||||||||||||
  • miilann04
    piff. én 8ra mentem
  • bardocz
    Szerda 10-kor van a móka.Fasza,nem hagynak aludni.
  • passatgt
    csak a Juhé, holnap 6kor kelés részig olvastam, arra válaszoltam:D

amúgy nézem tételeket: A Reneszánsz dráma sajátosságai avagy az emos szerelem.doc:D
  • bardocz
    Ez a 7:30 és fél 8 kicsit James Bondos:D
    Nálad mennyi az idő?
    7:30 uram
    Nálam 8. Fél 8.
  • z99999
    mert tavaly nekünk pölö fél hatig csúszott az egész. ilyen egyszerű :)
  • passatgt
    nekem fél 8-ra kell menni, de remélem egyből sorra kerülök, nincs kedvem még délután is ott rohadni
  • Bmx01
    szintén
  • bardocz
    Juhú,holnap 6kor kelés Miért nem lehet ezt délután csinálni?7:30-ra kell bent lenni a suliban...
  • HTS s3rg1nh00
    az a helyzet,h.ez már nekem is kicsit ismeretlen terület,mi haverral tavaly a megnyitó után mondtuk neki h.nem akarunk szóbelizni,aztán meg csak aláírtuk a nyilatkozatot,el nem is olvastuk...viszont az egy kicsit más volt,mert angolból meg el akartunk menni,ezért volt szükség nyilatkozatra...valszeg nálad nem is lesz ilyen gond,max.annyi,hogy valakitől meg kell kérdezni,mikor lesz eredményhirdetés(ami általában külön van a rendes érettségiző osztálytól,legalábbis nekünk lezavarták előtte,odaadták a törzslapokat,asszem alá kellett írni h.átvetted,azon szerepelt hogy elégtelen a vizsga mert nem vettél részt a szóbelin,aztán ennyi:))
    jövőre meg mikor már érettségizel,figyelned kell h.infóból javítózol,de előtte mindenképp érdeklődj,hogy nem kell-e szintemelőzni,mert 2 év alatt nagyon sok mindent megváltoztathattak...
  • Vajk333
    Bocs, hogy ilyen tudatlan vagyok, de ezzel kapcsolatban nem világított még fel senki.S a jegyzővel mikor tudom ezt közölni és mi van a nyilatkozaton?
  • kas123
    nálunk adtak mindent :)
  • Bmx01
    akkor nem kezdem már el megtanulni.....
    kössz
  • passatgt
    nem, van egy kis leírás, mi a szituáció meg hogy mit kell megkérdezni

amúgy törire atlaszt kell vinni?
  • Bmx01
    ahha de azokat a szituációkat + kellet volna tanulni ??
  • HTS s3rg1nh00
    nem kell hozzá...vagy egyszerűen közlöd a jegyzővel,hogy nem akarsz szóbelizni,ő meg megajándékoz egy nyilatkozattal amit alá kell írni,aztán a záráson a törzslapot átveszed és kész.
  • Vajk333
    "nálunk ez még úgy volt,hogy nem mentünk el szóbelizni(ettől függetlenül ott kell lenni a törzslapot átvenni a záráson)"
    S kell hozzá valamilyen igazolás?
  • Flowing
    Németből középszinten van 3 kérdés ami ilyen beugró szerű egyszerű kérdés, majd jönnek a párbeszédek, amit a tanárral kell eljátszani majd pedig a szóbeli kidolgozott tétel. Nekünk a tanárnő jó fej volt és kiadta mindet...
  • bardocz
    Ezt hogy sikerült összehoznod?Ne menj el szóbelire,és akkor jövőre újra kell csinálnod az egészet:D De legalább jobb lesz.
  • HTS s3rg1nh00
    nálunk ez még úgy volt,hogy nem mentünk el szóbelizni(ettől függetlenül ott kell lenni a törzslapot átvenni a záráson),így egyszer javíthattunk ugyanazon a szinten,persze mind2t újra...
  • Vajk333
    Üdv!
    Az infó írásbelim nagyon szar lett, 31 pontos.Most jön a szóbeli, s ha hármast akarok, akkor kiválóan kell teljesítenem.Ez nem fog menni, kettessel meg nem elégszek meg, s szint emelőt nem akarok le tenni.
    Az kérdezem, ha most megbukok, akkor a javító ingyenes, valamint csak a szóbeliből, vagy mind a kettőből lesz lehetőségem javítani?
  • skate00
    német szóbelin csak tétel közül kell húzni ?
    mert úgy halottam hogy a szituációk közül is vagy mi közül kell húzni
  • bardocz
    Miért,ha rálóg eléggé a nadrág észre se veszik
  • David2
    de gumicsizma se előnyős
  • kas123
    az nem számít :) csak legyen fekete :D
  • Hegi90
    xD
  • bardocz
    Én most csak azon izgulok,hogy ne vegyék észre,hogy nem ünneplőcipő van rajtam:D
  • Hegi90
    Nah, most értem el azt a szintet, amikor már semmi más nem fér a fejembe. Asszem ennyi elég is. Akik együtt izgulnak velem holnap, azoknak sok sikert! :)
  • Hegi90
    nyelvtan tényleg elég necces :D
  • passatgt
    én holnap

bioszt átnézem, többinél majd standuppolok