29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
mi az, hogy infó+törit számítva?:)
két legjobbat kell:)
így csak 284 -
342 + a + -
magyar 90
matek 58
töri76
angol 81
infó 66
infó + törit számítva
ezt kiszámolná nekem valaki? köszönöm
-
nekem 343, ha végre megjön az a kurva nyelvvizsga. Már áprilisban megírtam de még most sem jött meg a papír. Am neten kiírták, hogy sikerült. -
itt nekem bejön. -
304 pontot van + nyelvvizsga -
:Ddd
felvi kalkulátort meg leszedték? pont ma kaptuk ki a bizit -
lol számolni tudsz e?:D -
magyar: 86%
matek : 42%
töri : 83%
angol : 86%
infó : 68%
pupákok! -
o0OAminaO0o #26403 Én se kaptam még most se levelet a felvitől...anyum már egy nagycsomószor hívta őket és annyit mondtak, hogy maaajd küldik...a neten megnéztem és már minden papíromat visszaigazolták, viszont levelet nem küldtek... -
Abruzzi #26402 Szerintetek valami gond lehet, h én még mindig nem kaptam olyan levelet amiben a diákigazolvány-igénylő van? nemtom mi a fasz lehet. ha telefonálni kéne akkor milyen számot hívjak? vki már egyszer beírta légyszi tegye meg most is valaki, köszi szépen. -
ha megérkezett a postára, akkor sztem csak a másikat kell feltöltened, ugyanígy fordítva, ha valaki e-felvételivel kezdte, de postán adta fel a maradékot. -
Ez nem mindenhol igaz,van ismerős akit egyetemi végzettség meg nyelvvizsga nélkül vettek fel olyan állásba,ami kurvasokat fizet,valami rendszergazda. -
veszíteni nem veszítesz vele :)
MO-n azt nézik h van e papírod róla, nem azt h tudod e azt a dolgot. -
Én kiváltom,ha már végigszoptam ennyit,ne legyen teljesen fölösleges. -
kb jah. én egyébként semmit nem szenvedtem érte, érettségi miatt járna, de annyit nem ér az egész, hogy kiváltsam.. -
huhh azt nem tudom. hívd föl őket! -
hidd el h nem volt felesleges,bármikor adódhat olyan hogy egy munkánál szükséged van rá, még ha nem is konkrétan a munkához, de már az állásajánlatban is jól fest az ecdl mint követelmény, és sokkal jobb h most gimi alatt megcsináltad mint később egyetem/fősuli/meló mellett kelljen. -
az a helyzet,hogy csak most,az érettségit adtam fel elektronikusan,a bizonyítvány fénymásolata az még postán ment...ezért nem tudom,hogy a "középiskolai bizonyítvány fénymásolata" az csak a 11.-esre,vagy a 12.-esre is vonatkozik-e a honlapon:) -
ha feltöltötted az utolsó éves bizidet is, és ezek után az van kiírva, hogy feldolgozva, akkor azt is feldolgozták. egy ideig az kellett, hogy kiírva legyen, hogy feldolgozás alatt -
Ahhoz túl kemény papírból készült (:
serginho: nemtom elképzelni hogy mire gondolsz, pedig épp msot töltöttem fel a maradék doksikat :D (kivéve a nyelvvizsgát). -
tényleg,ha már e-felvételi:egybe jelzik a középiskolai bizonyítványokat,vagy külön?mert nekem oda van írva h.feldolgozva,de nem tudom ez az utolsó évvégi bizonyítványra is vonatkozik-e:) -
Hát ez kurvajó...Akkor kitörölhetem vele a seggemet,kb ennyi értelme volt megcsinálni. -
Meg kell hogy erősítsem azt amit az előttem írók mondtak, nem jár érte semmi féle plusz pontszám.
más:
Sikeresen, nagy kínok árán sikerült e-felvételire feltöltenem a kért dokumentumokat, remélem mindegyikre rákerül 2-3 nap alatt az elfogadva felirat. -
nemér annyit, nézdd meg a pontszámító kalkulátornál, ott se számít annak, mivel nem OKJ vizsga. -
Nyelvvizsga na. -
Hát nekem meg infotanár azt mondta,hogy annyit ér mint egy középszintű érettségi:@ -
hát ez kellemetlen :D
de én is így tudom h nem ér pluszpontot. -
Ez biztos?Mert akkor október óta minden péntek reggel kurvára fölöslegesen keltem fel 0. órához. -
az ecdl vizsgáért nem kapsz plusz pontot :) -
Én úgy tudom,hogy az ecdl vizsga annyit ér mint egy középszintű nyelvvizsga. -
Hali.
Az OKJ-s vizsga milyen mértékben számít bele a felvételibe? -
nem,ha legalabb 80%ot érsz el közép vagy emelt szintű info érettségin automatikusan kiváltható az ecdl vizsga.
felvételi szempontjából nem sok haszna van, azonban később az önéletrajzba jól mutat, főleg irodai melóknál. -
Nadi #26379 Az ECDL vizsgáért felvételinél jár + pont? -
gotchaaa #26378 Érdekes, mindkét pontszámítási módszerrel ugyannyi pontom van.
-
Köszi! -
[info] -
gerrob #26375 Utólag érvényteleníthetik is a vizsgát. De ez csak tipp. -
ECDL-t hol is kell igényelni? -
és ha a vizsgabiztos nincs bennt, de kiderül valami gigszer utána akkor mennyire lehet felelősségre vonni a tanárt/diákot?
nálunk voltak durva dolgok... de a vizsgabiztos laptopozott végig, meg bennt se volt szinte... szóval nemtudom mennyire lazák ilyen esetben