29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• passatgt
    mi az, hogy infó+törit számítva?:)
    két legjobbat kell:)

így csak 284
  • passatgt
    342 + a +
  • tigeroo
    magyar 90
    matek 58
    töri76
    angol 81
    infó 66

infó + törit számítva

ezt kiszámolná nekem valaki? köszönöm

• Hegi90
    nekem 343, ha végre megjön az a kurva nyelvvizsga. Már áprilisban megírtam de még most sem jött meg a papír. Am neten kiírták, hogy sikerült.
  • miilann04
    itt nekem bejön.
  • passatgt
    304 pontot van + nyelvvizsga
  • tigeroo
    :Ddd

felvi kalkulátort meg leszedték? pont ma kaptuk ki a bizit
  • passatgt
    lol számolni tudsz e?:D
  • tigeroo
    magyar: 86%
    matek : 42%
    töri : 83%
    angol : 86%
    infó : 68%

pupákok!
  • o0OAminaO0o
    Én se kaptam még most se levelet a felvitől...anyum már egy nagycsomószor hívta őket és annyit mondtak, hogy maaajd küldik...a neten megnéztem és már minden papíromat visszaigazolták, viszont levelet nem küldtek...
  • Abruzzi
    Szerintetek valami gond lehet, h én még mindig nem kaptam olyan levelet amiben a diákigazolvány-igénylő van? nemtom mi a fasz lehet. ha telefonálni kéne akkor milyen számot hívjak? vki már egyszer beírta légyszi tegye meg most is valaki, köszi szépen.
  • Hegi90
    ha megérkezett a postára, akkor sztem csak a másikat kell feltöltened, ugyanígy fordítva, ha valaki e-felvételivel kezdte, de postán adta fel a maradékot.
  • bardocz
    Ez nem mindenhol igaz,van ismerős akit egyetemi végzettség meg nyelvvizsga nélkül vettek fel olyan állásba,ami kurvasokat fizet,valami rendszergazda.
  • kas123
    veszíteni nem veszítesz vele :)
    MO-n azt nézik h van e papírod róla, nem azt h tudod e azt a dolgot.
  • bardocz
    Én kiváltom,ha már végigszoptam ennyit,ne legyen teljesen fölösleges.
  • 5c0rp330n
    kb jah. én egyébként semmit nem szenvedtem érte, érettségi miatt járna, de annyit nem ér az egész, hogy kiváltsam..
  • N1ggA
    huhh azt nem tudom. hívd föl őket!
  • miilann04
    hidd el h nem volt felesleges,bármikor adódhat olyan hogy egy munkánál szükséged van rá, még ha nem is konkrétan a munkához, de már az állásajánlatban is jól fest az ecdl mint követelmény, és sokkal jobb h most gimi alatt megcsináltad mint később egyetem/fősuli/meló mellett kelljen.
  • HTS s3rg1nh00
    az a helyzet,hogy csak most,az érettségit adtam fel elektronikusan,a bizonyítvány fénymásolata az még postán ment...ezért nem tudom,hogy a "középiskolai bizonyítvány fénymásolata" az csak a 11.-esre,vagy a 12.-esre is vonatkozik-e a honlapon:)
  • N1ggA
    ha feltöltötted az utolsó éves bizidet is, és ezek után az van kiírva, hogy feldolgozva, akkor azt is feldolgozták. egy ideig az kellett, hogy kiírva legyen, hogy feldolgozás alatt
  • Hegi90
    Ahhoz túl kemény papírból készült (:

serginho: nemtom elképzelni hogy mire gondolsz, pedig épp msot töltöttem fel a maradék doksikat :D (kivéve a nyelvvizsgát).
  • HTS s3rg1nh00
    tényleg,ha már e-felvételi:egybe jelzik a középiskolai bizonyítványokat,vagy külön?mert nekem oda van írva h.feldolgozva,de nem tudom ez az utolsó évvégi bizonyítványra is vonatkozik-e:)
  • bardocz
    Hát ez kurvajó...Akkor kitörölhetem vele a seggemet,kb ennyi értelme volt megcsinálni.
  • Cápafogxy
    Meg kell hogy erősítsem azt amit az előttem írók mondtak, nem jár érte semmi féle plusz pontszám.

más:
    Sikeresen, nagy kínok árán sikerült e-felvételire feltöltenem a kért dokumentumokat, remélem mindegyikre rákerül 2-3 nap alatt az elfogadva felirat.
  • Hegi90
    nemér annyit, nézdd meg a pontszámító kalkulátornál, ott se számít annak, mivel nem OKJ vizsga.
  • bardocz
    Nyelvvizsga na.
  • bardocz
    Hát nekem meg infotanár azt mondta,hogy annyit ér mint egy középszintű érettségi:@
  • miilann04
    hát ez kellemetlen :D
    de én is így tudom h nem ér pluszpontot.
  • bardocz
    Ez biztos?Mert akkor október óta minden péntek reggel kurvára fölöslegesen keltem fel 0. órához.
  • kas123
    az ecdl vizsgáért nem kapsz plusz pontot :)
  • bardocz
    Én úgy tudom,hogy az ecdl vizsga annyit ér mint egy középszintű nyelvvizsga.
  • mrzoltan
    Hali.
    Az OKJ-s vizsga milyen mértékben számít bele a felvételibe?
  • miilann04
    nem,ha legalabb 80%ot érsz el közép vagy emelt szintű info érettségin automatikusan kiváltható az ecdl vizsga.
    felvételi szempontjából nem sok haszna van, azonban később az önéletrajzba jól mutat, főleg irodai melóknál.
  • Nadi
    Az ECDL vizsgáért felvételinél jár + pont?
  • gotchaaa
    Érdekes, mindkét pontszámítási módszerrel ugyannyi pontom van.
  • bardocz
    Köszi!
  • miilann04
    [info]
  • gerrob
    Utólag érvényteleníthetik is a vizsgát. De ez csak tipp.
  • bardocz
    ECDL-t hol is kell igényelni?
  • tigeroo
    és ha a vizsgabiztos nincs bennt, de kiderül valami gigszer utána akkor mennyire lehet felelősségre vonni a tanárt/diákot?

nálunk voltak durva dolgok... de a vizsgabiztos laptopozott végig, meg bennt se volt szinte... szóval nemtudom mennyire lazák ilyen esetben